Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

concert RS la B

Vizitator nanuk

Postări Recomandate

Vizitator nanuk

deci,marfa baietii.a avut tot ce i-a trebuit: formatie,scena,sunet.....excelent.ciudat este k ,si la ei,tot melodiile de pe vremea lui pazvante suna cel mai tare.

nu pot :

- sa nu apreciez k mick a vb in lb romana si k au venit cu tot cu scena pana in mijlocul nostru,al pulimii,k sa ne bucuram si noi

- sa nu remarc k ei fac asta cam de 2 ori pe saptamana si au 60 de ani

- sa nu imi bag toata stoaia in gura organizatorilor pt cozile imense la intrare,iesire,pipi,cola,bere,etc.RUSINE de 1 milion de ori.la rio de janerio au fost 2 mil de spectatori .si ei sunt tot latini,asa k nu este de acolo.asta se trage de la faptul k VODAFONE si COCA COLA(principali organizatori) sunt conduse de niste megamuisti care au lins expatii in coaie si au ajuns acolo,HUOOOOOOOOOOO!!!!!sper k citeste cineva de acolo,ce pacat k nu mai lucrez la revista sa le zic parerea mea :fk :t :fg1 :fr :fr2 :dr3 :ang

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator nanuk
f multi oameni in varsta la concert.cand am intrat era o pereche,cam la 70 de ani,care mergeau de mana la concert.in jurul nostru f multi oameni peste 50 care dansau de nu aveau aer.tot respectul.din pacate,restul marii majoritati din care provin si urmatoarele generatii de handicapati joaca table si fac politica+fotbal in parc sau la bodega din colt, mirandu-se cat de bine era macar pe vremea lui iliescu dk tot l-am omorat pe ceausescu.
Link spre comentariu

Aia de 50 de ani si peste, fac parte din primele generatii de hippy-oti din Romania, oameni care au suferit, care au bagat parnaie pentru convingerile lor, multi au taiat-o in Australia dintre ei, unii au plecat in '77 cu miscare Goma, dar iata ca unii au ramas... :roll: ; rezistenta prin cultura... :roll:

Au fost vremuri cand daca aveai parul lung sau barba te saltau direct de pe strada... :evil:

Mi-ar place sa vad determinarea acelor generatii si la tinerii din ziua de azi !... :roll: 8)

Link spre comentariu

Aia de 50 de ani si peste, fac parte din primele generatii de hippy-oti din Romania, oameni care au suferit, care au bagat parnaie pentru convingerile lor, multi au taiat-o in Australia dintre ei, unii au plecat in '77 cu miscare Goma, dar iata ca unii au ramas... :roll: ; rezistenta prin cultura... :roll:

Au fost vremuri cand daca aveai parul lung sau barba te saltau direct de pe strada... :evil:

Mi-ar place sa vad determinarea acelor generatii si la tinerii din ziua de azi !... :roll: 8)

nai sa vezi asa ceva ,astia sunt niste labari individualisti si plini de figuri :sm

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Vizitator von

nai sa vezi asa ceva ,astia sunt niste labari individualisti si plini de figuri :sm

:hw

as fi mers pana la concert pe jos ,desculta, si mergand pe sticla daca as fi avut bilet ..

Link spre comentariu

:hw

as fi mers pana la concert pe jos ,desculta, si mergand pe sticla daca as fi avut bilet ..

poate ca faci parte din putini care au mai ramas

felicitari pentu remarca :B

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare