padres Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 -m-am hotarat vreau pentru open o toyota lj 70 -cate tipuri de motorizari exista? -care e diferenta intre lj 70 si VX am vazut un vx si arat ca un lj 70 -cam in ce pret se casesc lj? -care tip e mai reusit ca motorizare? :cl multumiri -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: lj 70 vx are geamuri electrice, trapa electrica si nu mai stiu ce maruntisuri de gen. aia cu motor de 3000 zice lumea care se pricepe ca ar fi cea mai echilibrata masina din gama. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: lj 70 padres, dar L-ul tau ce are? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Ianuarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: lj 70 nu vreau sa-l mai bag la openil tin doar pt. iesiri usoare -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: lj 70 Salut Cristi, oridecare ti-ai lua 70, 73 , principalul e sa fie motorul de 3000 si posibil cati mai putini km. In rest totul se adapteaza, se modifica si cu timpul in teren se rupe :ha: , dar sa nu-ti iei cu motor mai mic , ca o sa plangi langa ea, diferenta e foarte mare :h5 http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: lj 70 Atunci cauta KJ70. Preturile sunt mai mari dar si puterea pe masura. Pentru open merge si un LJ pus la punct. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Ianuarie 24, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: lj 70 cea cu motor de 3000 cati cai are -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Ianuarie 24, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: lj 70 lj de 3000 cc din ce an se fabrica -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator kecske Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: lj 70 poti cauta si motorul 2LT II sau 3,5 care e rar ca cioara alba dar dupa parerea mea e mai bun decat 3,0. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: lj 70 Cel de 3000 are 125CP, 2LT-II are 90Cp. Cele cu motorul de 3.5 din pacate au suspensia cu arcuri lamelare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: lj 70 nu merita sa iei un motor rar, mai ales daca vrei sa-l bagi in concurs. ia cel mai comun motor, la care sa gasesti piese in tara sau cel putin sa nu stai cu lunile sa-ti ajunga o garnitura. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator kecske Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: lj 70 Problema cu cel mai comun motor e,ca e foarte slab,insa am vazut una foarte interesanta cu motorul D4D cu injectie MECANICA O sa aflu cine l-a modificat si eventual preturi si poze.l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: lj 70 am avut 2lt, acum am 2lt2 si se simte diferenta in bine. o sa schimb si turbina cu un garret si o sa bag si intercooler si gata cu partea de motor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: lj 70 svekule sa nu crezi ca un garret face minuni.eu i-am adaptat unul de vw si nu e nici o diferenta , ce-i de fabrica e de fabrica . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: lj 70 pey nu se simte diferenta ca ai pus una mica.dar daca omu pune un garret mare si un intercooler pe masura eu zic ca o sa aiba putere cata vrea....asa ca......merita schimbata.... mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: lj 70 Nu e chiar asa. Am citit articole multe despre modificarile la 2L-T. Se pare ca turbina care este pe motor este calculata de japonezi pana la cel mai mic detaliu. Se va obtine putere mai mare dar se va incalzi si motorul si fiabilitatea se va diminua drastic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prudom Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: lj 70 Salut,am gasit si eu una de vanzare si are tipul asta de motor : http://i498.photobucket.com/albums/rr345/prudom/CIMG1684.jpg Care este diferenta dintre 2LT si 2LT2? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: lj 70 da ai dreptate.....asa ca sa caute omu motoru de 3000 de 125 cp.si repede se poate ajunge la 150.prins scurtarea esapamentului si un pik de presiune in turbo.are un pr asa cv.merge de rupe in teren cu boogere pe 35x12,5x15 mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: lj 70 toata lumea vorbeste de motorul de 3000 dar unde-l gasesti frate ca unde am fost pe la dezmembrari nu-l gasesti neam. poate prin tari straine ca prin romanica pas Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: lj 70 in poza e motorul 2lt2:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prudom Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: lj 70 in poza e motorul 2lt2:) In poza atasata de mine ar trebui sa fie intr-adevar un motor 2LT2 de 90 CP,cel putin asa zice proprietarul...dar eu vad ca scrie 2LT...si atat....de aia am intrebat.. daca poate sa imi zica cineva diferenta dintre ele.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: lj 70 Eu studiez montarea unui motor VW 1.9TDI de 150CP standard, ulterior resoftat la 175 si cu mici modificari ajunge la 200. si cuplu 450NM. Motoarele TDI sunt destul de simple si fiabile si nu foarte grele. Sa vad cum il adaptez la cutia de Toyota. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: lj 70 in poza e motorul 2lt2:) In poza atasata de mine ar trebui sa fie intr-adevar un motor 2LT2 de 90 CP,cel putin asa zice proprietarul...dar eu vad ca scrie 2LT...si atat....de aia am intrebat.. daca poate sa imi zica cineva diferenta dintre ele.. este 2lt2, iti zic fiindca am eu pe masina, si anterior am avut 2lt. si la mine scrie la fel. diferenta e ca are admisia aerului pozitionata mai inteligent (in partea superioara a aripii dreapta), 90 cp in loc de 86cp, un cuplu mai mare nitel (nu mai stiu cu cat dar se simte), ventilatorul este putin mai mare in diametru. asta din ce imi aduc aminte. se monteaza lejer pe aceiasi montanti, se pupa perfect cu CV de 2lt si cu restul de anexe. si parca e mai economicos nitel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: lj 70 chiar asa coane zi-ne si noua cum iti dai tu seama ca motorul asta este 2lt2 daca nu se vede cat de inteligent este pozitionata admisia aia de aer... sau poate ca ti-ai dat seama de diametrul ventilatorului dupa marimea stropilor pe care ii arunca pe contraaripi... :P parerea mea: motorul asta arata pe dinafara FIX cu un 2lt, nu este nici o diferenta asa cum se vede in poza... etc (asta ca sa nu zic jura-te)... esti sigur ca arata la fel? pe o bere la vara? esti sigur ca la 2lt pe care il ai tu nu-ti vine admisia aerului pe deasupa ventilatorului? adica, pe romaneste, ca pleaca in stanga, si ajunge deasupra farului (p-acolo pe unde intra apa din prahova in motorul de toyota) si nu in dreapta cum e in poza? eu zic sa te speli pe ochi, in primul rand incurci raspunsurile din topic. pentru ca o data am zis ca e 2lt2 (asta finca am si eu si am avut 2lt si le stiu din pacate pentru ca o vara am stat pe sub/pe langa ele), si a doua oara am raspuns la intrebarea porivind diferentele dintre 2lt si 2lt2 la care am raspuns si eu asa cum am putut... dute si fa-ti penitenta in fata statiei de metrou invidiosule :grin: grija mare la modificari, ca nu am chiulasa de schimb pentru cascarabeta... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: lj 70 Eu studiez montarea unui motor VW 1.9TDI de 150CP standard, ulterior resoftat la 175 si cu mici modificari ajunge la 200. si cuplu 450NM. Motoarele TDI sunt destul de simple si fiabile si nu foarte grele. Sa vad cum il adaptez la cutia de Toyota. si pe mine ( si inca vreo 20 ) ne-a pus pe ganduri wranglerul care a castigat TAT-ul.. poate il sunam pe om sa ne sfatuiasca... ce zici? tot la passat ti-e gandul..... :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate