svejk Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: lj 70 hihi. eu caut surse de ulei de gatit ieftin :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: lj 70 hihi. eu caut surse de ulei de gatit ieftin :grin: orice gogoserie ti-l da cu placere. :h5 The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: lj 70 @airwolf: nu nenea, nu d-ala, ca n-am unde sa-mi fac instalatie. io vreau gata de bagat in motor. @ dankrp: io m-am gandit sa-mi pun un apometru, ca nu etanseaza pisatul ala de buson, are granitura dusa, si daca tot nu gasesc buson, macar sa stiu cat antigel consum :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prudom Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: lj 70 in poza e motorul 2lt2:) In poza atasata de mine ar trebui sa fie intr-adevar un motor 2LT2 de 90 CP,cel putin asa zice proprietarul...dar eu vad ca scrie 2LT...si atat....de aia am intrebat.. daca poate sa imi zica cineva diferenta dintre ele.. este 2lt2, iti zic fiindca am eu pe masina, si anterior am avut 2lt. si la mine scrie la fel. diferenta e ca are admisia aerului pozitionata mai inteligent (in partea superioara a aripii dreapta), 90 cp in loc de 86cp, un cuplu mai mare nitel (nu mai stiu cu cat dar se simte), ventilatorul este putin mai mare in diametru. asta din ce imi aduc aminte. se monteaza lejer pe aceiasi montanti, se pupa perfect cu CV de 2lt si cu restul de anexe. si parca e mai economicos nitel. Multam' acum m-am lamurit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: lj 70 da va rog. aici am fost cu piesa in mana si am fost intrebat: e de dacie??? am raspuns, nuuu, aaaa pai nu avem decat de dacia. cred ca mai mult ca sigur vin peste vreo 2 sapt prin bucuresti, daca ai drum, ia-mi te rog si mie unul ca la fiecare 100km tre sa opresc sa completez lichid ca mi se ridica acul la jumatate....din cauza de vapori und shit. multumesc foarte frumos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: lj 70 pai eu de la episodul prahova river i-am scos mizeria aia de admisie.. inseamna ca am castigat 4 cai, nu? mda, iar eu n-am tobe, esapamentul se termina la capatul saxofonului :) cu siguranta avem niste masini "tunate" din acest pdv :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: lj 70 Diferenta intre 2LT si 2LTII este la chiulasa,la distributie, pompa de apa, pompa de ulei. 2LTII are 4 CP in plus si 10Nm. Nu se vad chiar asa cum ziceti voi. Intr-adevar poate este putin mai economic 2LTII la motorina, dar la ce folosim noi masinile nu se vede. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: lj 70 hmm.....ce motor de passat stiti voi de 150 cp....poate ala v6.......dar exista si varianta de la golf 1,9 tdi 150 cp....fabrik...tipu de la tat ce avea 2,5 sau 1,9..:D:D:D mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: lj 70 A fost pus pe Golf IV, tipul motorului ARL, cred ca si pe Audi A3/A4. Dar pe Golf stiu sigur pentru ca am eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: lj 70 pe golf 4 stiu si eu....pe audi a 3 nu stiu sigur si pe audi a4 nu e....100% merge super ala am mers si eu......dar nus cat de usor poti sal faci rost....bafta la cautat mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: lj 70 Diferenta intre 2LT si 2LTII este la chiulasa,la distributie, pompa de apa, pompa de ulei. 2LTII are 4 CP in plus si 10Nm. Nu se vad chiar asa cum ziceti voi. Intr-adevar poate este putin mai economic 2LTII la motorina, dar la ce folosim noi masinile nu se vede. corect, de diferentele intestine n-am amintit. aia 4cp si cei 10Nm eu ii simt poate din 2 motive: 1, placebo, finca am stat pe bara cu masina 5 luni, si 2, motorul pe care-l am acum merge mult mai rotund, rontaie mai frumos decat anteriorul, poate d-asta. e mai mult o chestie psihologica, dar ajuta :grin: ce-aveti cu inocenta mea? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: lj 70 multumesc frumos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Re: lj 70 Un lj 70 cu A/C e mai rar ca floarea de colt. Se poate monta un A/C? Daca da, ce, cum si in ce fel? Si MRL-uri automate pe ce modele se gasesc? Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Re: lj 70 chestia cu aerul c e foarte interesanta daca s-ar putea monta . eu am o instalatie de pe un 4 runner dar nu stiu oe nimeni in cta care ar putea sa o puna pe lj70. daca aflati ceva dati si voi de veste Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Re: lj 70 :h5Kerim, maine ajung in Constanta. Ai un PM de la mine. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giany Postat Iulie 1, 2011 Partajează Postat Iulie 1, 2011 Re: lj 70 Am gasit compresorul de aer conditionat pentru lj70, insa am nevoie de fulia dubla pentru aerul conditionat(fulia care se gaseste pe vibrochen). Sau un sfat, o indrumare, unde as putea s-o gasesc. Merci fr TOYOTA LJ 70 BMW 528I Pieptul sus, privirea in fata (in4) si mergem tot inainte! :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giany Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Re: lj 70 Merci frumos. S-a rezolvat. Nu mai este nevoie de ajutor. Fulia pt aer conditionat la motor 2lt s-a gasit la al padrino pe comanda, termen de livrare 35 de zile, pret 149 ron. TOYOTA LJ 70 BMW 528I Pieptul sus, privirea in fata (in4) si mergem tot inainte! :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate