Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

lj 70

padres

Postări Recomandate

Re: lj 70

hihi. eu caut surse de ulei de gatit ieftin :grin:

orice gogoserie ti-l da cu placere. :h5

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@airwolf: nu nenea, nu d-ala, ca n-am unde sa-mi fac instalatie. io vreau gata de bagat in motor.

@ dankrp: io m-am gandit sa-mi pun un apometru, ca nu etanseaza pisatul ala de buson, are granitura dusa, si daca tot nu gasesc buson, macar sa stiu cat antigel consum :grin:

Link spre comentariu

in poza e motorul 2lt2:)

In poza atasata de mine ar trebui sa fie intr-adevar un motor 2LT2 de 90 CP,cel putin asa zice

proprietarul...dar eu vad ca scrie 2LT...si atat....de aia am intrebat..

daca poate sa imi zica cineva diferenta dintre ele..

este 2lt2, iti zic fiindca am eu pe masina, si anterior am avut 2lt. si la mine scrie la fel.

diferenta e ca are admisia aerului pozitionata mai inteligent (in partea superioara a aripii dreapta),

90 cp in loc de 86cp, un cuplu mai mare nitel (nu mai stiu cu cat dar se simte),

ventilatorul este putin mai mare in diametru. asta din ce imi aduc aminte.

se monteaza lejer pe aceiasi montanti, se pupa perfect cu CV de 2lt si cu restul de anexe.

si parca e mai economicos nitel.

Multam' acum m-am lamurit!

Link spre comentariu

da va rog. aici am fost cu piesa in mana si am fost intrebat: e de dacie??? am raspuns, nuuu, aaaa pai nu avem decat de dacia. cred ca mai mult ca sigur vin peste vreo 2 sapt prin bucuresti, daca ai drum, ia-mi te rog si mie unul ca la fiecare 100km tre sa opresc sa completez lichid ca mi se ridica acul la jumatate....din cauza de vapori und shit. multumesc foarte frumos

Link spre comentariu

pai eu de la episodul prahova river i-am scos mizeria aia de admisie.. inseamna ca am castigat 4 cai, nu?

mda, iar eu n-am tobe, esapamentul se termina la capatul saxofonului :)

cu siguranta avem niste masini "tunate" din acest pdv :D

Link spre comentariu

Diferenta intre 2LT si 2LTII este la chiulasa,la distributie, pompa de apa, pompa de ulei. 2LTII are 4 CP in plus si 10Nm. Nu se vad chiar asa cum ziceti voi. Intr-adevar poate este putin mai economic 2LTII la motorina, dar la ce folosim noi masinile nu se vede.

Link spre comentariu

Diferenta intre 2LT si 2LTII este la chiulasa,la distributie, pompa de apa, pompa de ulei. 2LTII are 4 CP in plus si 10Nm. Nu se vad chiar asa cum ziceti voi. Intr-adevar poate este putin mai economic 2LTII la motorina, dar la ce folosim noi masinile nu se vede.

corect, de diferentele intestine n-am amintit.

aia 4cp si cei 10Nm eu ii simt poate din 2 motive: 1, placebo, finca am stat pe bara cu masina 5 luni, si 2, motorul pe care-l am acum merge mult mai rotund, rontaie mai frumos decat anteriorul, poate d-asta.

e mai mult o chestie psihologica, dar ajuta :grin: ce-aveti cu inocenta mea? :grin:

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Am gasit compresorul de aer conditionat pentru lj70, insa am nevoie de fulia dubla pentru aerul conditionat(fulia care se gaseste pe vibrochen). Sau un sfat, o indrumare, unde as putea s-o gasesc. Merci fr

TOYOTA LJ 70

BMW 528I

Pieptul sus, privirea in fata (in4) si mergem tot inainte! :jp1

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Merci frumos. S-a rezolvat. Nu mai este nevoie de ajutor. Fulia pt aer conditionat la motor 2lt s-a gasit la al padrino pe comanda, termen de livrare 35 de zile, pret 149 ron.

TOYOTA LJ 70

BMW 528I

Pieptul sus, privirea in fata (in4) si mergem tot inainte! :jp1

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare