ady_petre Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 ieri fiind vreme faina ma hoatarasc sa scot samuraiu la o tura, toate bune si frumoase pana am dat de o urcare. Si aici au aparut problemele, Cand greutatea e pe roata dreapta spate se aude au scartait ca si cum s-ar freca 2 bucati de metal (asta se intimpla in mers la urcare). M-am uitat la ea ca un anume animal la poarta si nu am stiut ce sa ii fac. Asa ca am cautat si alte dealuri. Concluzia e ca face asa doar in momentul cand panta e abrupta sau cand am roata din stinga fata in aer. de ce? va rog daca puteti sa ma ajutati ca am fost cu ea la mecanic si ala nu a gasit nimic. a zis ca probabil is foile de arc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: scartait suspect cum ii telescopul? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Ianuarie 21, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: scartait suspect toate noi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: scartait suspect bucsele de la cercei spate jos ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Ianuarie 21, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: scartait suspect verific . merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: scartait suspect pai, la kg tale, si pe unde ai mai tavalit-o ma mir ca nu s-o rupt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate