Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Terratrip - De ce? Cum?

Flash4x4

Postări Recomandate

Nu dati cu pietre!!! Postez ca si incepator in ale concursurilor off-road!! :p

Dar ziceam sa facem si un topic despre terratrip!

As vrea sa intreb:

La ce foloseste terratrip-ul?

Cum se utilizeaza in concurs?

Tips and Tricks pentru montaj?

Ce date furnizeaza si care sunt optiunile de marci?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Terratrip De ce? Cum?

Am dat search innainte si nu am gasit decat anunturi de vanzare si cum se calibreaza!

Dar pt ce se folosesc? De ce e nevoie de ele?? Kilometraj si vitezometru au toate masinile si inca sunt calibrate cred???

Deci: De ce? Si cum se folosesc?

Link spre comentariu

Inseamna ca am vazut in legatura cu roadbookul... Scuze

In fond, terratripul masureaza distanta si viteza. mai are cateva functii, cred, dar astea se folosesc ami des. Cand ai un roadbook, ai distante si desene. Sa gasesti ruta intre doua pozitii (adica desene) trebuie sa parcurgi distanta care e trecuta langa desen. Pentru asta folosesti tripul. La fiecare pozitie, evident, dai pe zero sa poti masura distanta pana la urmatoarea samd. Tripul iti masoara si distanta totala, insa aceasta nu apare pe fiecare roadbook asaca nu e chiar atat de important.

Daca ai kilometraj si roti ca in talon, nu iti trebuie neaparat, dar in orice caz, sa ai metrii in fata copilotului (cel care tine in mana roadbookul) este un avantaj.

Link spre comentariu

Vezi ca se poate??

Multumesc, acum a priceput tot prostul, adik eu! la ce se foloseste scula aceasta. Eu nu stiam, nu am vazut niciodata cum se desfasoara un concurs off road, nu am vazut un roadbook, deci nu stiam la ce se gateste trip-ul asta si care e smecheria cu el!!

Pai si atunci mai intreb, de ce nu se foloseste un roadbook pe GPS si asta este, mult mai simplu??

Link spre comentariu

Pai si atunci mai intreb, de ce nu se foloseste un roadbook pe GPS si asta este, mult mai simplu??

... pai daca e concurs, de ce sa fie simplu?

Navigarea dupa roadbook nu e treaba usoara. Vai de copilotul care nu stie sa-l "interpretreze"...

Dar nici organizatorului care nu-l face bine nu-i va fi usor. :T

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

cind esti in concurs sinteti 2, pilot si copilot...amindoi trebuie sa faca o echipa...altfel copilotul ce mai zice...se tine doar de minerul de viraj?? :ha: :ha:

Pai copilotul face cafeau, il tine pe pilot de vorba, se uita dupa fetele frumoase de pe margine, venite sa vizioneze concursul, etc.

Va multumesc pentru informatii, acum zic eu sunt mai destept un pic :ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare