mirciulica Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Va salut, Vin cu o intrebare aici cu speranta ca voi gasi cateva raspunsuri de la cei mai experimentati si cu rabdare. Exista un topic la sectiunea camioane despre o Tatra 813 Kollos. Cum Dumnezeu functioneaza acel sistem de reglaj al presiunii din anvelope? sau care ar fi principiul de functionare? Va multumesc anticipat. :h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Berti Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: intrebare despre sistemul de reglaj al presiuni din pneuri Central Tire Inflation System (CTIS) Daihatsu Feroza Blueprint Project Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Ianuarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: intrebare despre sistemul de reglaj al presiuni din pneuri Multumesc Berti, dar ma indoiesc ca acea tatra are vre-un computer de bord care sa gestioneze chestia asta ...sau poate o avea ea ceva p-acolo... Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Berti Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: intrebare despre sistemul de reglaj al presiuni din pneuri Principiul e acelasi, doar ca in loc de senzori electronici se folosesc "senzori" mecanici, presostate, regulatoare de presiune, etc... Daihatsu Feroza Blueprint Project Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Ianuarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: intrebare despre sistemul de reglaj al presiuni din pneuri Multumesc pentru lamuriri Berti! :h5 :h5 M-am prins cum sta treaba. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: intrebare despre sistemul de reglaj al presiuni din pneuri plus ca e mai fiabil decat cel electronic :grin: uite aici cum lucreaza cel electronic.... :grin: http://auto.howstuffworks.com/self-inflating-tire2.htm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Ianuarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: intrebare despre sistemul de reglaj al presiuni din pneuri plus ca e mai fiabil decat cel electronic :grin: uite aici cum lucreaza cel electronic.... :grin: http://auto.howstuffworks.com/self-inflating-tire2.htm Exact asta mi-a dat si berti, eram tare curios despre asta de tatra. principiul este acelasi...doar ca are neste chestii mai rudimentare. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: intrebare despre sistemul de reglaj al presiuni din pneuri in conditii de santier...... chestiile alea rudimentare.....fac de ras electronica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate