Catalin.V Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Salutari tuturor. Intentionez sa cumpar un pick up : Hilux, Navara, L200, Ranger , ceva de genul asta. Vreau sa-l folosesc pentru a transporta doua motociclete in bena, atat in tara cat si in afara. Pentru a face asta, trebuie sa merg cu "oblonul, trapa- nu stiu exact cum se numeste" deschis/a. Poate cineve sa-mi spuna daca este legal? Se poate merge cu oblonul deschis la un pick up? Multumesc! Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: Utilizare pick up in afara nu ma bag, dar in tara nu vad de ce nu, important e sa nu ai becurie din spate acoperite (stopuri, semnalizatoare..), daca vrei sa fii catolic am gasit odata pentru hilux o extensie care iti mai punea un rand de becuri in spatele masinii... era pentru ATV. Din cate stiu legea e sa nu depasesti gabaritul masinii in laterala. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: Utilizare pick up nu stiu exact daca se poate afara dar din moment ce exista prelungire de bena nu vad de ce nu.... am vazut extensia la pick-up in tg mures zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Utilizare pick up Ia vezi bre aici: http://www2.autovit.ro/vsaratapoza.php? ... 110092.jpg Stiu ca a fost a romtelecomului o perioada! Pret: 6,800 EURO An Fabricatie: 2000 Carburant: Motorina Rulaj: 190,000 km Capacitate: 2,500 cmc Locatie:BUCURESTI Inmatriculata RO Dotari: SERVO-DIRECTIE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA; ABS; 4X4; CAUCIUCURI NOI Telefon: 0764653637 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Utilizare pick up Mai scula decat asta si pe banii astia nu cred sa gasesti ! viewtopic.php?f=28&t=6038 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Utilizare pick up eu asa imi car motorul, cu oblonul jos. La noi nu mi-a zis nimeni nimic si am mers asa mii de km. Nu cred ca au ce sa-ti zica nici afara. Daca se vad stopurile si numarul nu au ce sa comenteze. Ar putea sa spuna ca iesi din gabaritul masinii - si atunci legi si tu ceva reflectorizant de roata (cum fac aia care cara tevi) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Ianuarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Utilizare pick up eu asa imi car motorul, cu oblonul jos. La noi nu mi-a zis nimeni nimic si am mers asa mii de km. Nu cred ca au ce sa-ti zica nici afara. Daca se vad stopurile si numarul nu au ce sa comenteze. Ar putea sa spuna ca iesi din gabaritul masinii - si atunci legi si tu ceva reflectorizant de roata (cum fac aia care cara tevi) Super modul de transport !!! Ce zici, ar mai fi loc pentru inca una? Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Ianuarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Utilizare pick up Ia vezi bre aici: http://www2.autovit.ro/vsaratapoza.php? ... 110092.jpg Stiu ca a fost a romtelecomului o perioada! Pret: 6,800 EURO An Fabricatie: 2000 Carburant: Motorina Rulaj: 190,000 km Capacitate: 2,500 cmc Locatie:BUCURESTI Inmatriculata RO Dotari: SERVO-DIRECTIE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA; ABS; 4X4; CAUCIUCURI NOI Telefon: 0764653637 Dap ... asta e interesanta, daca si merge precum arata. O am in vedere, am si vorbit cu proprietarul dar o sa incerc mai intai sa gasesc modelul nou la un pret bun . Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Ianuarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Utilizare pick up Mai scula decat asta si pe banii astia nu cred sa gasesti ! viewtopic.php?f=28&t=6038 E "scula" intradevar, dar la ture de cate 5 mii km ... nu cred ca e rentabila. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Ianuarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Utilizare pick up in afara nu ma bag, dar in tara nu vad de ce nu, important e sa nu ai becurie din spate acoperite (stopuri, semnalizatoare..), daca vrei sa fii catolic am gasit odata pentru hilux o extensie care iti mai punea un rand de becuri in spatele masinii... era pentru ATV. Din cate stiu legea e sa nu depasesti gabaritul masinii in laterala. Adevarul e ca in tara le-am vazut folosite in multe feluri, dar ma intereseaza aspectul legal pentru ca "afara" sunt mult mai stricti in privinta respectarii regulilor. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Utilizare pick up box] Super modul de transport !!! Ce zici, ar mai fi loc pentru inca una? doua incap perfect si stau si mai bine. am prieteni care au dus si 3!!!! una bagata invers. E mai mult de munca, dar se poate. Iti recomand sa-ti cauti o rampa pentru incarcare. Eu am gasit la un magazin de atv-uri una rabatabila din aluminiu - am dat 5 mil pe ea dar face toti banii - imi urc si imi cobor motorul singur. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Utilizare pick up box] Super modul de transport !!! Ce zici, ar mai fi loc pentru inca una? doua incap perfect si stau si mai bine. am prieteni care au dus si 3!!!! una bagata invers. E mai mult de munca, dar se poate. Iti recomand sa-ti cauti o rampa pentru incarcare. Eu am gasit la un magazin de atv-uri una rabatabila din aluminiu - am dat 5 mil pe ea dar face toti banii - imi urc si imi cobor motorul singur. detalii despre rampa se poate? unde e magazinul ala? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SFX Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Utilizare pick up Navarele D22 si D40 au spatiu suficient si poti merge linistit cu trapa coborata pentru ca nu sunt obturate semnalizatoare, stopuri etc. Pana si numarul este vizibil :h5 Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Utilizare pick up detalii despre rampa se poate? unde e magazinul ala? pai nu stiu ce detalii sa-ti dau. E f buna! rabatabila. intra perfect intre scaunele din fata si bancheta, aluminiu .... am luat-o de la magazinul MotoAdventure din cotroceni. Vezi acolo sau vezi la wwww.motoboom.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate