zippo Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: ARTE MARTIALE :rsp pentru postul asta! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: ARTE MARTIALE Ma felicit ca nu am deschis nici un topic pe tema asta chiar daca la alte Hobi-uri :1 :ha: :ha: am prevazut ca iese cu ciufuleala :ha:, vorba lui "Off-Road Runner" asa este pe TOATE forumurile unde se discuta despre acest subiect, sau cel putin incearca sa se discute, ca se incinge ciufuleleala imediat. :ha: P.S. respect practicantilor si celor care s-au lasat...si nu uitati sa fiti calmi asa cum scrie la cod.. :ha: Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
foxman Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: ARTE MARTIALE Ai dreptate toa'shu Ozon. :h5 De aceea am postat si eu si am avut aceasta opinie. :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: ARTE MARTIALE Mda. si ca sa se calmeze si mai tari puneti paraii pe masa! Rup cu carata din prima un copac gros ca pa mana carata - o marca ruseasca de drujba! :h5 Vedeti cum va luam banii?? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: ARTE MARTIALE Mda. si ca sa se calmeze si mai tari puneti paraii pe masa! Rup cu carata din prima un copac gros ca pa mana carata - o marca ruseasca de drujba! :h5 Vedeti cum va luam banii?? :ha: Frate imi placi ca esti tare impaciuitor :ha: :ha: :ha: :ha: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: ARTE MARTIALE Mda. si ca sa se calmeze si mai tari puneti paraii pe masa! Rup cu carata din prima un copac gros ca pa mana carata - o marca ruseasca de drujba! :h5 Vedeti cum va luam banii?? :ha: io'ti rup teancu' matele de parai c-o mana bre! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: ARTE MARTIALE :ha: :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mr.D Postat Februarie 2, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: ARTE MARTIALE off-road runner :h5 foxman, sa stii ca traiesti intr-o mare confuzie in ceea ce priveste acest domeniu :) daca chiar esti interesat, o sa povestim odata la un vin fiert, undeva intr`un varf de munte :wink: Mitsubishi Shogun 3.2 DI-D SWB AT 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: ARTE MARTIALE @mr.D e posibil ca tonul putin ironic sa fi deranjat;nu cred ca acest post strica sau ajuta cu ceva off-roadul si cred ca atata timp cat ramane o discutie a celor care practica in paralel si off-road si arte martiale e ok;topicul cu alte hobby-uri vizeaza in principal acele ''alte hobby-uri'' cu legaturi si asemanari cu fenomenul off-road(vanatoare,pescuit,rafting,parapanta,catarare,motocross,etc...). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: ARTE MARTIALE Gata, va rog sa va rezumati la discutii legate de artele martiale! Va multumesc. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prudom Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: ARTE MARTIALE Arte martiale..?am si eu la avatar...mai si practic,numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate