zippo Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Re: ARTE MARTIALE :rsp pentru postul asta! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link to comment Share on other sites More sharing options...
pretorian Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Re: ARTE MARTIALE Ma felicit ca nu am deschis nici un topic pe tema asta chiar daca la alte Hobi-uri :1 :ha: :ha: am prevazut ca iese cu ciufuleala :ha:, vorba lui "Off-Road Runner" asa este pe TOATE forumurile unde se discuta despre acest subiect, sau cel putin incearca sa se discute, ca se incinge ciufuleleala imediat. :ha: P.S. respect practicantilor si celor care s-au lasat...si nu uitati sa fiti calmi asa cum scrie la cod.. :ha: Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxman Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Re: ARTE MARTIALE Ai dreptate toa'shu Ozon. :h5 De aceea am postat si eu si am avut aceasta opinie. :cl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Re: ARTE MARTIALE Mda. si ca sa se calmeze si mai tari puneti paraii pe masa! Rup cu carata din prima un copac gros ca pa mana carata - o marca ruseasca de drujba! :h5 Vedeti cum va luam banii?? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARY Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Re: ARTE MARTIALE Mda. si ca sa se calmeze si mai tari puneti paraii pe masa! Rup cu carata din prima un copac gros ca pa mana carata - o marca ruseasca de drujba! :h5 Vedeti cum va luam banii?? :ha: Frate imi placi ca esti tare impaciuitor :ha: :ha: :ha: :ha: :cl Link to comment Share on other sites More sharing options...
svejk Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Re: ARTE MARTIALE Mda. si ca sa se calmeze si mai tari puneti paraii pe masa! Rup cu carata din prima un copac gros ca pa mana carata - o marca ruseasca de drujba! :h5 Vedeti cum va luam banii?? :ha: io'ti rup teancu' matele de parai c-o mana bre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Re: ARTE MARTIALE :ha: :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.D Posted February 2, 2009 Author Share Posted February 2, 2009 Re: ARTE MARTIALE off-road runner :h5 foxman, sa stii ca traiesti intr-o mare confuzie in ceea ce priveste acest domeniu :) daca chiar esti interesat, o sa povestim odata la un vin fiert, undeva intr`un varf de munte :wink: Mitsubishi Shogun 3.2 DI-D SWB AT 2002 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Re: ARTE MARTIALE @mr.D e posibil ca tonul putin ironic sa fi deranjat;nu cred ca acest post strica sau ajuta cu ceva off-roadul si cred ca atata timp cat ramane o discutie a celor care practica in paralel si off-road si arte martiale e ok;topicul cu alte hobby-uri vizeaza in principal acele ''alte hobby-uri'' cu legaturi si asemanari cu fenomenul off-road(vanatoare,pescuit,rafting,parapanta,catarare,motocross,etc...). Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippo Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Re: ARTE MARTIALE Gata, va rog sa va rezumati la discutii legate de artele martiale! Va multumesc. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link to comment Share on other sites More sharing options...
prudom Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Re: ARTE MARTIALE Arte martiale..?am si eu la avatar...mai si practic,numai bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts