Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un altfel de off-road

CYO
 Share

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: Un altfel de off-road

faine poze,da e mult de pedalat,fratilor.te asteptam la mountain bike MARATON MEDIEVAL MEDIAS 2009.la vara.vin cu samuraiul pe langa tine si te sustin!ma duc in fiecare an la asistenta cu mtorul sau cu samuraiul.

Bravo , felicitari. Imi place sportul , practic si eu in limita timpului , mor de ciuda ca nu reusesc mai des si admir pe oricine practica orice disciplina sportiva. :1

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.

faine poze,da e mult de pedalat,fratilor.te asteptam la mountain bike MARATON MEDIEVAL MEDIAS 2009.la vara.vin cu samuraiul pe langa tine si te sustin!ma duc in fiecare an la asistenta cu mtorul sau cu samuraiul.

Nu mai pot , am iceput sa gafai , la 100Kg ale mele.

Dar imi place sa ma dau la vale :) .

Shake N' Bake !!!

Nu mai pot , am iceput sa gafai , la 100Kg ale mele.

Dar imi place sa ma dau la vale :) .

Adica de aia ai luat masina. Urci cu ea si apoi la vale cu bicla :ha: :twisted:

You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep.

Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44

• 1 month later...

Am 138 kg si 1,88m crezi ca imi poti gasi si mie o bicicleta sa ma tina?Frumoase pozele.

Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB

Soricar 4x4 LWB ''Lache"

Am 138 kg si 1,88m crezi ca imi poti gasi si mie o bicicleta sa ma tina?Frumoase pozele.

Sigur gasesti, mai ales daca nu te apuci sa sari sau alte :banana .

Iti recomand sa-ti iei o bicicleta de calitate , Kona , Univega , Trek ..... .

Shake N' Bake !!!

• 2 weeks later...

Un sport , dupa parerea mea placut si revigorant.

Ai pedale automate ? Ca nu prea imi dau seama bine din poze :roll:

Da

Shake N' Bake !!!

Un sport , dupa parerea mea placut si revigorant.

Ai pedale automate ? Ca nu prea imi dau seama bine din poze :roll:

Da

Luminati`ma si pe mine va rog ... pedale automate ?? :pr :grin:

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Pedalele automate sunt folsite in competitii si/sau de cei care doresc o canalizare mai buna a efortului depus

E nevoie de : un set de pedale automate, o pereche de papuci speciali pe care vin montate placutele pedalelor

In principiu cu placutele montate pe incaltaminte pori merge si pe jos dar asta depinde de la pereche la pereche

Te sui pe bicicleta apesi cu talpa pe pedala , face un clik si se blochiaza incaltarea facand corp comun cu pedala

Astfel folosesti intreaga miscare a piciorului atat cand apesi cat si cand ridici

La pedalele clasice folosesti doar cand apesi

In plus te ajuta si la coborari mai in forta sau solicitari asemanatoare pt ca nu iti sare piciorul de pe pedala

Ca sa desfaci ansamblul pedala papuc e suficient sa sa misti din calcai catre esterior si piciorul se elibereaza

Pedalele automate inlocuiesc vechile pedale cu ratrape si curele care erau mult mai greoi de utilizat si se pierdea si mai mult timp

Si ar mai fi bine de stiut ca sunt doua tipuri de pedale mecanice implicit si de incaltaminte

Cele de sosea si cele pt MTB

Cu incaltamintea specifica bicicletei de sosea nu se prea poate merge pe jos pe cand cu cea de munte se poate , ba chiar in conditii bune

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use