CYO Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Un sport , dupa parerea mea placut si revigorant. Shake N' Bake !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Re: Un altfel de off-road Interesant si f spectaculoase pozele ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamu Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Re: Un altfel de off-road faine poze,da e mult de pedalat,fratilor.te asteptam la mountain bike MARATON MEDIEVAL MEDIAS 2009.la vara.vin cu samuraiul pe langa tine si te sustin!ma duc in fiecare an la asistenta cu mtorul sau cu samuraiul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clau4x4 Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Re: Un altfel de off-road Bravo , felicitari. Imi place sportul , practic si eu in limita timpului , mor de ciuda ca nu reusesc mai des si admir pe oricine practica orice disciplina sportiva. :1 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CYO Posted January 23, 2009 Author Share Posted January 23, 2009 Re: Un altfel de off-road faine poze,da e mult de pedalat,fratilor.te asteptam la mountain bike MARATON MEDIEVAL MEDIAS 2009.la vara.vin cu samuraiul pe langa tine si te sustin!ma duc in fiecare an la asistenta cu mtorul sau cu samuraiul. Nu mai pot , am iceput sa gafai , la 100Kg ale mele. Dar imi place sa ma dau la vale :) . Shake N' Bake !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotty Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Re: Un altfel de off-road faine poze,da e mult de pedalat,fratilor.te asteptam la mountain bike MARATON MEDIEVAL MEDIAS 2009.la vara.vin cu samuraiul pe langa tine si te sustin!ma duc in fiecare an la asistenta cu mtorul sau cu samuraiul. Nu mai pot , am iceput sa gafai , la 100Kg ale mele. Dar imi place sa ma dau la vale :) . Adica de aia ai luat masina. Urci cu ea si apoi la vale cu bicla :ha: :twisted: You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirciulica Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Re: Un altfel de off-road Da' statie ai? blocante ceva?... poate snorkel? Este in spirit de gluma :h5 :h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CYO Posted January 24, 2009 Author Share Posted January 24, 2009 Re: Un altfel de off-road Da' statie ai? blocante ceva?... poate snorkel? Este in spirit de gluma :h5 :h5 Ma gandesc sa-i pun troliu :ha: :ha: Shake N' Bake !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lszabi Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Re: Un altfel de off-road Daca te intereseaza concurs la Sovata( probabil in mai) sa te anunt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jidanu Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Re: Un altfel de off-road Am 138 kg si 1,88m crezi ca imi poti gasi si mie o bicicleta sa ma tina?Frumoase pozele. Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomber Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 Re: Un altfel de off-road Si fi-mea a inceput sa se antreneze inca de la 7 ani... Ciolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
alpinman Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 Re: Un altfel de off-road Si de pe la 5 ani se catara nu-i asa? :h5 Unii stiu despre ce e vorba. MItubishi Pajero V6 3OOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 Re: Un altfel de off-road In seria copiii devin mai dilii ca tatii: Se poate si iarna, daca unii nu au rabdare pana da coltul iernii :) :uameni Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
CYO Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 Re: Un altfel de off-road Am 138 kg si 1,88m crezi ca imi poti gasi si mie o bicicleta sa ma tina?Frumoase pozele. Sigur gasesti, mai ales daca nu te apuci sa sari sau alte :banana . Iti recomand sa-ti iei o bicicleta de calitate , Kona , Univega , Trek ..... . Shake N' Bake !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cotizo Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Re: Un altfel de off-road Cam ud si fara motor... Dar nice... Niciodata nu esti destul de paranoic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Re: Un altfel de off-road Hai in august in Parang la Drop'N'Roll si poti combina 4x4 cu 2x(la vale). Foarte faine pozele, mai ales cele in care te uzi. Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
alpinman Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Re: Un altfel de off-road Ca tot a venit vorba de Parang, am de la concursul din 2007. www.revistaknox.ro/film_parang_2007.htm MItubishi Pajero V6 3OOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Re: Un altfel de off-road Ca tot a venit vorba de Parang, am de la concursul din 2007. http://www.revistaknox.ro/film_parang_2007.htm Vezi ca nu e bun link-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alpinman Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Re: Un altfel de off-road Parangul nu merge , dar va dau altceva http://www.youtube.com/watch?v=UIQWg6M2J10 . Sper sa va placa. :be :no11 MItubishi Pajero V6 3OOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
alpinman Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Re: Un altfel de off-road Si ceva urban http://www.youtube.com/watch?v=8N7vxuAZsUA. Sunt multi nebuni, dar viata e scurta si frumoasa. MItubishi Pajero V6 3OOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Re: Un altfel de off-road Un sport , dupa parerea mea placut si revigorant. Ai pedale automate ? Ca nu prea imi dau seama bine din poze :roll: Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CYO Posted April 2, 2009 Author Share Posted April 2, 2009 Re: Un altfel de off-road Un sport , dupa parerea mea placut si revigorant. Ai pedale automate ? Ca nu prea imi dau seama bine din poze :roll: Da Shake N' Bake !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Re: Un altfel de off-road Un sport , dupa parerea mea placut si revigorant. Ai pedale automate ? Ca nu prea imi dau seama bine din poze :roll: Da Luminati`ma si pe mine va rog ... pedale automate ?? :pr :grin: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Re: Un altfel de off-road Pedalele automate sunt folsite in competitii si/sau de cei care doresc o canalizare mai buna a efortului depus E nevoie de : un set de pedale automate, o pereche de papuci speciali pe care vin montate placutele pedalelor In principiu cu placutele montate pe incaltaminte pori merge si pe jos dar asta depinde de la pereche la pereche Te sui pe bicicleta apesi cu talpa pe pedala , face un clik si se blochiaza incaltarea facand corp comun cu pedala Astfel folosesti intreaga miscare a piciorului atat cand apesi cat si cand ridici La pedalele clasice folosesti doar cand apesi In plus te ajuta si la coborari mai in forta sau solicitari asemanatoare pt ca nu iti sare piciorul de pe pedala Ca sa desfaci ansamblul pedala papuc e suficient sa sa misti din calcai catre esterior si piciorul se elibereaza Pedalele automate inlocuiesc vechile pedale cu ratrape si curele care erau mult mai greoi de utilizat si se pierdea si mai mult timp Si ar mai fi bine de stiut ca sunt doua tipuri de pedale mecanice implicit si de incaltaminte Cele de sosea si cele pt MTB Cu incaltamintea specifica bicicletei de sosea nu se prea poate merge pe jos pe cand cu cea de munte se poate , ba chiar in conditii bune Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Re: Un altfel de off-road Multumesc pt raspunsuri .. si rabdarea cuvenita :wink: :x ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts