Vizitator Adi Oros Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 bine v-am gasit.Ma numesc Adi ,sunt clujean de loc,stabilit de vreo 10 ani in Canada.Cochetez cu outdoor sports de cam multa vreme,cu deosebirea ca mai tot ce am facut pana acum nu avea motor:)ex...mountain bike,cyclo-cross...hiking..etc. oricum,acum a venit si timpul motorului.Se pare ca "pata" sa pus destul de repede pe 4x4-uri si offroad,asa ca mi-ar face placere sa cunosc cat mai multa lume din cercul acesta.Mai ales din zona clujului si nu in ultimul rand romania. Ma bucura nespus sa vad ca sunt atatia romani..."conationali" pasioanti de acest..sport sa-i zik!?sau hobby? Am achizitionat recent o masinuta,sper sa-mi fac "antrenamentul" pe ea pana ce voi capata un pic de experienta in sofatul offroad. Este un Jeep YJ 93' model,4" lift kit (Rancho RS 9000X shocks),4.0L,manual(mi-as fi dorit automat..dar asta este),troliu Warn 8274,CB radio,punte fata Dana30,spate Dana44 amandoua cu 4:10 raport,cauciucuri 35" Good Year MTR sX5,Pro Comp coil spring conversion,compresor de bord(pt scule pneumatice),ARB diff lock spate si fata,K&N filtru de aer cu snorkel facut de casa:)) cam atat cunosc de la ea.E mai "circulata" un pik....dar sper sa fie buna cu mine la inceput si sa nu se strice:))mai ales cu experienta mea in domeniu. De abia astept sa ma relochez in romania.sper sa se dovedeasca a fi o decizie corecta,in ciuda avertismentelor majoritatii preietenilor si cunoscutilor din Canada.Oricum....pt mine casa va ramane casa oricand si oriunde... la mai multi kilometri...prieteni! salutari al toti...Adi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: salutare tuturor... salut si bine ai venit :W http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: salutare tuturor... :W consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: salutare tuturor... :W I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: salutare tuturor... :W ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: salutare tuturor... :W fain car ti-ai tras!sa sti ca cel mai bun prieten al meu a venit acasa din canada dupa 8 ani,vrea sa isi faca casa aici si sa traiasca fericit.mentionez ca e informatician,a muncit acolo pe 5500 salariu.si aici munceste la aceeasi firma,face acelasi lucru,dar acasa in pat,cate 3-4-5 ore pe zi,sau deloc,daca nu are chef in ziua respectiva,si ii baga in cont in fiacare luna caruta de bani(cam tot cat lua acolo).ii baga direct in euro.el e supermultumit,si e acasa,cu prietenii si familia!!!!dar mentionez,e un inteligent,si nu ii este frica ca il da afara vreodata,ca firma are nevoie mare de el.cand nu stiu aia sa faca ceva ,ii dau lui tema de casa.a facut facultatea la voi,la cluj.bafta,si...hai acasa.ca TOT MAI BINE-I ACASA!!!eu am mama si sora in germania,cu familiila.mama are casa cu 12 camere.as avea unde sa stau cu familia.dar nu ma duc de acasa,sa stiu ca mor de foame!mai mult de 2 saptamani nu pt sta departe de casa.am incercat.am stat data 1 luna,si cand am venit am facut dragoste cu nevasta-mea vreo 3 zile intr-una si am jurat ca nu mai stau atata departe de ea si de copil.ACASA e ACASA.bafta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: salutare tuturor... Bun venit :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: salutare tuturor... bine ai venit f frumoasa masina forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: salutare tuturor... :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: salutare tuturor... :W :cl :h5 Belea masina , sa o stapanesti sanatos . Dar nu veni nene in Ro ca-ti mananci ficatii singur , sau poate daca ai banuti sa traiesti linistit pana la adanci batraneti si sa nu te afecteze nimic din ce se intampla. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: salutare tuturor... Bine ai venit! :h5 :W Frumoasa masina! Baga mai multe poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: salutare tuturor... :W in :cl KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Adi Oros Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: salutare tuturor... mda mah baieti,aveti voi dreptate....unii zik ca sa nu mai vin delok..si au dreptate.La ce naiba sa vii?altii insa,zik ca e okei si ca mai bine e acasa.Si ei au dreptate.deci,dupa parerea mea e o sabie cu doua taisuri si cred ca numai timpul va spune daca decizia luata a fost corecta sau mai putin corecta. Oricum,decat sa traiesc in canada cu gandul la romania...nici aia nu e o treaba.De bine de rau...ceva investii in imobiliare am mai facut si eu prin cluj,care s-au dovedit a fi destul de promitatoare.Binenteles,acum cu criza asta nu e asa de roz atmosfera,dar eu cred ca intr-un an ,doi va fi okei din nou.Asa ca...era o chestie sa traiesc pana la adanci batraneti din banutii din canada:))..dar nu prea se pune problema asta. asa ca...mai bine bere si offroad....decat constructii si autostrazi:) oricum ar fi,imaginea tarii noastra dragi spune totul.Dar,am mai spus-o....mai bine beau un pahar de palinka de pruna aici,decat o sticla de wisky acolo:) o sa mai adaog poze cand ma voi intoarce in Canada.Deocamdata vizitam clujul:) pana atunci ,insa....toate bune... salut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: salutare tuturor... Salut si bine ai venit. :W in :cl "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator TOPY Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: salutare tuturor... :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: salutare tuturor... :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: salutare tuturor... :W in :cl :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Adi Oros Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: salutare tuturor... ms la toti pt o primire caldutza.Ma tot gandesc ce ar fi daca as aduce masinuta pt vara aici in ro.Poate voi stit mai bine...trasee sunt prin munti?...am nevoie de autorizatii?..licente,ceva?sau..pe unde te taie capul mergi cu masina?doar intreb...:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator victorr Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: salutare tuturor... SALUTARE :W ,SAL STAPINESTI SANATOS...NOROIUI APROAPE DE CLUJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: salutare tuturor... Salut Adi! :W 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Adi Oros Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: salutare tuturor... salut.ms ms sper sa fie de bun augur.careva dintre voi din cluj?...sau imprejurimi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: salutare tuturor... Bun venit pe :cl .Si decizia s-al iei singur. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vergu cristian Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: salutare tuturor... Bine ai venit! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusS Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: salutare tuturor... :W Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: salutare tuturor... Bine ai venit ! don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate