MihaiD Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Am primit de la cineva aceasta problema cu masina lui. Nu am prea mers cu Range, voi ce ziceti despre problema lui? Ati avut ceva asemanator sau se manifesta si la alte masini ? Am de vreo 6 luni un Range Rover Sport cu 22000 km, in garantie. Am ajuns cu ea in service din cauza unor zgomote si trepidatii suspecte. La service, mi s-a spus ca masina trebuie imediat imobilizata deoarece un rulment de la cardan este ovalizat si oarecum desprins, si se poate intampla o nenorocire sa se desprinda tot cardanul, care zgaria si rezervorul din plastic, existand riscul de explozie. Va intreb, poate eu cer prea mult de la o masina care a costat destul de mult, 60.000 euro, e normal la 22.000 km sa nu fii in siguranta si sa existe riscul sa sari in aer? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Problema Range Rover Sport Explozie nu face dar ar putea sa ia foc daca se sparge rezorvorul sau o conducta si benzina curge pe traseul de esapament. Riscul asta exista la orice masina. Nu stiu daca atunci cand se desprinde cardanul ar putea sa ajunga sa dea peste rezervor. Deocamdata inclin sa cred ca nu. Insa cert e ca masina trebuie sa ramana imobilizata pana se rezolva problema cardanului. Chiar daca nu ajunge sa loveasca in rezervor, ceva tot o sa loveasca, ceea ce sigur nu e bine pentru masina (cel putin). Probabil ca respectivul nu se pricepe la "dedesubturile" masinii (ca mai toti posesorii de bling-blinguri) si inclin sa cred ca omul de la service care i-a spus cele de mai sus a facut-o intr-un fel in care sa fie sigur ca omul pricepe ca nu trebuie sa mai mearga cu masina niciun metru (in fond, asta era important). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiD Postat Ianuarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Problema Range Rover Sport Multumesc pentru raspunsuri ! :g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate