jojo_davidoff Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Inaltare Samurai daca imi permite colegul [wst]box sa il contrazic putin, ti-as sugera sa te gandesti intai sa o inalti putin si dupa la cauciucuri mari. Am facut eu chiar azi prostia de a-mi cumpara cauciucuri mai mari fara sa o inalt si in afara faptului ca se vedea ca naiba, nu incap calumea, desi am distantiere la roata. Nu mai puteam vira si nici lua vreo denivelare ca iesea roata prin capota :ha: bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Inaltare Samurai daca imi permite colegul [wst]box sa il contrazic putin, ti-as sugera sa te gandesti intai sa o inalti putin si dupa la cauciucuri mari. Am facut eu chiar azi prostia de a-mi cumpara cauciucuri mai mari fara sa o inalt si in afara faptului ca se vedea ca naiba, nu incap calumea, desi am distantiere la roata. Nu mai puteam vira si nici lua vreo denivelare ca iesea roata prin capota :ha: bafta Remedierea problemei tale este simpla...montezi un suspension lift si niste prelungitoare la arcuri si gata! cost maxim 100 euro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jojo_davidoff Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Inaltare Samurai Remedierea problemei tale este simpla...montezi un suspension lift si niste prelungitoare la arcuri si gata! cost maxim 100 euro multumesc mult, la asta ma gandeam si eu, insa acum ma gandesc ca nu cumva gumele 255/75/15 fata si 265/75/15 spate sa fie prea grele pt "incheieturile" vitarei. Imi cer scuze daca e offtopic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Inaltare Samurai multumesc mult, la asta ma gandeam si eu, insa acum ma gandesc ca nu cumva gumele 255/75/15 fata si 265/75/15 spate sa fie prea grele pt "incheieturile" vitarei. Imi cer scuze daca e offtopic vai de transmisia ta !! pentru a folosi 4x4 trebuie sa ai aceeasi dimensiune de anvelope fata-spate !! 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Inaltare Samurai multumesc mult, la asta ma gandeam si eu, insa acum ma gandesc ca nu cumva gumele 255/75/15 fata si 265/75/15 spate sa fie prea grele pt "incheieturile" vitarei. Imi cer scuze daca e offtopic Daca nu ai aceeasi dimensiune de anvelope fata-spate la cuplarea 4x4 ai mari sanse sa rupi ceva la transmisie!!!! plus ca 265 este cam mult pt Vitara! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Inaltare Samurai Salut! Am un Suzuki Samurai stock, si as dori sa il inalt cam 5-6 cm fara sa cumpar kit de inaltare. Am citit in mai multe posturi ca se poate inalta din cercei sau sa se puna foile de arc peste punte. Care metoda este mai buna din cele doua? Mai trebuiesc si alte modificari( la levierele de directie)?:tk Sfatul meu: cercei + 3-4cm pentru o inaltare de aproximativ 2cm si cauciucuri mt 195x80/15 care o va mai inalta 1-2cm si poti face offfroad cu ea foarte bine. Daca o inalti prea mult si pastrezi rotile stock arata caraghios rau plus ca nu ai rezolvat mare lucru. Daca vrei sa-i pui roti mai mari te inhami la o treaba destul de complicata, asa cum au explicat ceilalti inaintea mea :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Inaltare Samurai eu am reusit inaltarea astfel,.,,,,springuire arcuri fata plus o foaie suplimentara...cercei mai lungi pe spate ca sa compensez inaltarea fetei in urma springuirii,,,telescoape mai lungi pe fata,,,, gume 195 80 15.....a rezultat o inaltare de 5-6 cm,,,,in teren e mai mult decat suficient,,,pt nivelul meu de offroad, ps....sunt f multumit de felul in care s-a facut springuirea si,,,spre mirarea mea,,,nu a cedat inca arcuirea foilor,,, audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Inaltare Samurai multumesc mult, la asta ma gandeam si eu, insa acum ma gandesc ca nu cumva gumele 255/75/15 fata si 265/75/15 spate sa fie prea grele pt "incheieturile" vitarei. Imi cer scuze daca e offtopic Daca nici anvelopele nu ti le ai pus pereche .... e clar ce contraziceri faci ... scuze pt offtopic ... @Barbu Marian Alexandru .... depinde ce vrei sa faci cu Sami .... pt strada cum a pus colegul de mai sus niste anvelope asa late nu ai nevoie de reductii ai scapat cu un body lift .... pentru offroad este de discutat ... Stima ... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jojo_davidoff Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Inaltare Samurai va multumesc tuturor pentru raspunsuri ! Pana la urma o sa vand gumele si o sa pun ceva mai mic. Ma gandesc ca si 255 /75/ 15 sunt prea grele pentru transmisia de pe Vitara. Daca nu cuplezi 4*4 din mers si nu faci prostii de genul asta, nu vad de ce s-ar rupe transmisia cand cuplezi greu sau usor. Ma rog, voi stiti mai bine, din cauza asta v-am si intrebat pe voi, lumea Vitara nu imi e inca cunoscuta. Multumesc inca odata pt raspunsuri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Inaltare Samurai Daca nu cuplezi 4*4 din mers si nu faci prostii de genul asta, nu vad de ce s-ar rupe transmisia cand cuplezi greu sau usor. Ma rog, voi stiti mai bine, din cauza asta v-am si intrebat pe voi, lumea Vitara nu imi e inca cunoscuta. Multumesc inca odata pt raspunsuri Se rupe deoarece diferentialul iti scoate 50% fata si 50% spate...tu neavand acelasi diametru exterior la roti apare stres in grupur,reductor...rotile cu diametru mai mic tinzand sa dse invarta mai repede decat celalte,iar daca solul nu permite aceasta patinare:POC! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Inaltare Samurai Se rupe deoarece diferentialul iti scoate 50% fata si 50% spate...tu neavand acelasi diametru exterior la roti apare stres in grupur,reductor...rotile cu diametru mai mic tinzand sa dse invarta mai repede decat celalte,iar daca solul nu permite aceasta patinare:POC! Cred ca explicatia este valabila pentru orice masina 4x4 care nu are diferential central blocabil. Vitara sigur nu are asa ceva (centralul e blocat din proiectare) si asa cum spune alex, transmisia 4x4 este distribuita 50% fata si 50% spate. Sper ca nu am vorbit prostii :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Inaltare Samurai vai de transmisia ta !! pentru a folosi 4x4 trebuie sa ai aceeasi dimensiune de anvelope fata-spate !! Scuza-ma ca intervin....diferenta e doar de latime deci e ok..... Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Inaltare Samurai nu interveni ca nu e bine ce zici crezi ca 75 ala de pe anvelopa e o valoare fixa? el reprezinta procentul inaltimii din latimea anvelopei asa ca diferenta de inaltime/diametru exista asa ca nu e ok Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jojo_davidoff Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Inaltare Samurai ahaaa, acum am inteles si eu. Inainte sa ma mascareasca unii pe aici, puteau sa-mi spuna simplu: " Daca latimea difera, degeaba scrie pe ele ca au talon de 75, ca e pacaleala ! talonul e mai mic sau mai mare si e diferenta si de diametru exterior ! " Eu mi-am permis sa am dubii, crezand ca daca scrie pe gume 255/75 , respectiv 265/75, talonul anvelopei este la fel de inalt si difera doar latimea !! Acum aflu de la voi, ca daca pui 255/75 si 265/75 e ca si cum ai pune roti mai "scunde" pe fata si mai "inalte" pe spate, ca la dragstere, ceea ce chiar si mie mi se pare o imbecilitate !!! Asa e evident ca nu e ok, dar daca anvelopele sunt mai late pe spate decat pe fata iar inaltimea este aceeasi eu tot nu inteleg perfect ideea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Inaltare Samurai Nu e nici o pacaleala. Asa este codificarea anvelopelor. Acel 75 (sau 80 sau 70 sau 55 sau cat o mai fi...) reprezinta inaltimea talonului in procente din latime. Prin urmare, talonul anvelopei de 265/75 este mai inalt decat cel al anvelopei 255/75. ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jojo_davidoff Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Inaltare Samurai Nu e nici o pacaleala. Asa este codificarea anvelopelor. Acel 75 (sau 80 sau 70 sau 55 sau cat o mai fi...) reprezinta inaltimea talonului in procente din latime. Prin urmare, talonul anvelopei de 265/75 este mai inalt decat cel al anvelopei 255/75. acum am inteles perfect ! :grin: ele una langa alta arata egal, ma rog, pe masina se schimba treaba am inteles ideea acum. daca stiam de la inceput ca numarul care indica talonul se refera la raport, nu o mai lungeam atat, ca nu eram absurd. Multumesc de explicatie ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Inaltare Samurai Cel mai simplu este sa masori cu ruleta circumferinta rotii. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kristy Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Re: Inaltare Samurai diferenta dintre cele 2 anvelope e de doar 1.5cm pe diametru, respectiv 7.5mm pe raza, valori suportate relativ usor de jocurile din grupuri, reductor, transmisie....etc, mai ales daca masina nu are blocatoare. am mers in situatii critice si cu diferente mai mari intre cele doua punti si cu 3 dimensiuni diferite la anvelope....e drept, doar in teren, nu pe asfalt si atunci cand asta era singura optiune....si nici nu sfatuiesc pe cineva sa faca asa ceva. Suzuki Grand Vitara 1999, 2.0l benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Re: Inaltare Samurai In teren, mai e cum mai e, pentru ca mai patineaza rotile si se mai descarca tensiunile, pe sol cu aderenta buna, insa, e problema. ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu mar Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Re: Inaltare Samurai Codificarea anvelopei este in urmatorul fel de ex: -265 latime anvelopa -75 inaltime anvelopa -15 dimensiune janta, deci o anvelopa de 195/75/15 are aceeasi inaltime cu o anvelopa de 265/75/15. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Inaltare Samurai deci o anvelopa de 195/75/15 are aceeasi inaltime cu o anvelopa de 265/75/15. * scuze de offtopic, dar se potrivea de minune :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kristy Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Inaltare Samurai [deci o anvelopa de 195/75/15 are aceeasi inaltime cu o anvelopa de 265/75/15. ai dreptate.....daca pt unii cei 10.5 cm diferenta de inaltime sunt nesemnificativi, pt altii poate conteaza, mai ales atunci cand "pocneste" ceva! Suzuki Grand Vitara 1999, 2.0l benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Inaltare Samurai Presupun ca toate lumea bangheste inglish, daca nu, va descurcati cu translate-u. http://i1028.photobucket.com/albums/y344/koais/untitled.jpg Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Inaltare Samurai Va rog ramaneti on-topic la discutiile despre inaltarea masinii, nu deviati spre discutii off-topic despre anvelope !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
UCAZ Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Sfat inaltare samurai Buna seara ! Am citit zeci de postari pe forum despre inaltare si sunt atatea pareri incat nu stiu cum sa procedez Sa fiu mai precis mi-am luat un samurai fara nici-o modificare si nu stiu cu ce sa inep.... Mi-am cumparat gume 195 85 15 DAKAR si m-a luat valul si am luat si un set de cercei cu bucsile aferente de poliuretan ...dupa ce am citit atatea pareri nu stiu ce sa fac sa pun doar bucsile pe cerceii vechi sau sa pun cerceii noi ? Nu as vrea sa mai modific nimic deocamdata arcuri, suspensie etc. mentionez ca cerceii nu sunt f inalti aprox 3-4 cm fata de cei originali Masina am luat-o pentru iesiri in natura pe coclauri nu voi face offroad extrem. Multumesc pentru eventualele raspunsuri :tk:tk:tk 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate