Max Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 http://crise-financiere-lemonde.tumblr. ... stival-des Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Criza finaciara... f f tare nici nu stiu daca trebuie sa razi sau sa plangi...dar e f tare forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Criza finaciara... eu unu nu cred ca sintem departe....multa lume de la noi nu realizeaza in ce kk sintem... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RADU DOM Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Criza finaciara... interesant!dar orice gluma are un simbure de adevar. suzuki vitara 1995 bmw x5 2008 suzuki ltr 450 2008 yamaha raptor 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Criza finaciara... Daca mai tine mult criza ... asta e viitorul off-road-ului :ha: :ha: :ha: http://www.dailymotion.com/relevance/se ... ck-madness I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator victorr Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: Criza finaciara... :g si criza incepe sa fie traita :x a crescut numarul amatorilor :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Criza finaciara... srevni cred ca esti prea pesimist :ha: :ha: ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate