Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cum aflu codul de deblocare?

sierrafery

Postări Recomandate

Salutări! Există vreo posibilitate simplă prin care pot afla codul de deblocare immobilizer? -- sau vreo variantă prin care pot să-l anulez(immobilizerul ca întreg sistem)? Nu am avut codul niciodată, l-am sunat pe fostul proprietar mai demult, ăla mi-a spus că mi l-a dat dar eu nu-l găsesc niciunde, poate că-n prostia mea l-am rătăcit. Am avut un coşmar că mi-am găsit maşina imobilizată şi stăteam să mă uit la ea ca fraieru. Oricum e o chestie destul de importantă şi acum am hotărât să-i dau de capăt cumva. Am citit pe forumurile din anglia ceva şmecherii dar n-aş vrea să risc.

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator fender

Re: Cum aflu codul de deblocare?

Mergi la reprezentanta si iti vor da codul de deblocare.

Nu te sfatuiesc sa dezafectezi sistemul de imobilizare.

Link spre comentariu

Mai este vreo reprezentanţă în afară de cea din Otopeni? Trebuie să mă duc cu maşina sau ajunge să le arăt talonul? Anul trecut am fost la un service unde au testat-o cu un AUTOLOGIC dedicat şi cei de acolo mi-au dat un cod care ziceau că s-ar putea să fie dar nu-s siguri mai ales că era din 5 cifre. De pe forumurile englezeşti reiese că nu poate să fie decât din 4 cifre sau mă înşel?

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Vizitator fender

Gasesti aici reteaua de service/dealeri/showroom: http://www.landrover.ro/ro/ro/Company/R ... _retea.htm

In mod sigur rezolvi la oricare dintre service-uri. Nu stiu daca poti rezolva la showroom, de exemplu.

Da un telefon in Bucuresti si te vor indruma ei. Totul e sa faci dovada ca tu esti posesorul masinii. Talonul (daca masina e pe numele tau) si buletinul ar trebui sa fie suficient. Posibil sa te rezolve si prin telefon sau sa te puna sa te duci la Timisoara ca sa confirme cineva de acolo ca ai dreptul sa afli informatia.

Codul ar trebui sa aibe 4 cifre.

Link spre comentariu

Orice reprezentanta LR din tara iti poate rezolva problema. (vezi link fender)

Ar fi bine sa te duci cu masina si cele 2 chei.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Salutare... in afara de jucariile de offroad am si eu un discovery 3 si nu am auzit de nici un imobilizer, lamuritima si pe mine daca am asa ceva si ce inseamna cum se activeaza in ce conditii si asa mai departe ca mati bagat intr-o ceataaaaaa.... multumesc

Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3
Link spre comentariu

Vizitator fender

Asta inseamna ca n-ai citit manualul de utilizare cu atentie.

Iti redau ce scrie in manual:

ENGINE IMMOBILISATION

Engine immobilisation is an important aspect of the security system. It is designed to safeguard the vehicle from theft, should the driver forgets to lock the doors. The system prevents the engine from being started unless the GENUINE handset key is inserted into the starter switch.

Engine immobilisation is automatic five seconds after the key is removed from the starter switch.

Note: The engine will be re-mobilised automatically whenever the genuine handset key is inserted into the starter switch. When this

happens, the anti-theft alarm indicator will illuminate for one second and then extinguish

Daca nu cunosti lb engleza il pui pe google sa-ti ofere o traducere: http://translate.google.com/translate_t?hl=ro#en|ro (in loc de "MOTOR Imobilizării" vei citi invers, "imobilizarea motorului" - restul e destul de clar).

In caz ca nu stii, citeste si cum bagi cheia in manerul usii in caz ca nu-ti mai merge telecomanda si ce trebuie sa faci dupa aia.

Edit: Sau daca nu vrei sa citesti uita-te aici: VIDEO

La Discovery 3 sistemul e altul si nu e nevoie de niciun cod.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare