andrei wth Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Va salut.Am si eu de curand un ml 270 cdi pachet amg.La inceput nu am vrut sa postez pt ca am considerat k nu am o masina offroad veritabile insa mi am facut curaj dupa ce am vazut postul colegului care are si el un ml,si mai ales dupa iesirea pe care am avut o saptamana trecuta.Multi prieteni de ai mei posesori si ei de 4x4 ,unele preparate altele nu gen landcruiser stock,pajero pregatit pt dakar si un cheroke,au spus k nu sunt sanatos pe unde pot baga acel ml.in privinta zgarieturilor ce sa zic :ha: masina mea este varza ,are culoarea verde trecuta in talon insa este un verde cameleon adika la soare se observa tenta de verde insa ea la prima vedere este aproape neagra deci aproape cea mai fina zgarietura se vede,insa dc stai si te gandesti cata placere iti ofera offroad ul uiti de zgarieturi.legat de experianta pe care am avut o saptamana trecuta pot sa spun ca am intrat cam peste tot pe unde au intrat si colegii mei cu masini mult mai performante de cat a mea gen noroi,apa si nu in ultimu rand zapada,nu pot sa spun ca s a descurcat foarte bine masina da nici rau datorita faptului ca este cam joasa si de aceea la incercarea de a trece prin noroi am ramas suspendat :ha: .de aceea as dorii sa va cer parerea in legatura cu acest inconvenien si cu prepararea masinii pt offroad. Deci, masina are scut metalic facut special pt dakar,barile fata,spate AMG,praguri AMG,intrebare:pot sa pun bull bar si scari? - se poate inalta?pt ca sincer nu a, vazut nici un ml inaltat si preparat pt offroad si as vrea sa fiu eu acela care o fac.ar fi interesant si dc as reusi as fi tare fericit :ypu . RANGE ROVER 4.6 HSE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: buna ziua Daca iti convine sa bagi un ml prin noroaie si copaci inseamna ca ai suficiente fonduri pentru a achizitiona o masina de teren din cele care pot fi folosite cu succes la off-road. Opinia mea este sa nu-l modifici ci sa te gandesti la o alta varianta. Nu este o regula, dar este o recomandare: evita masinile cu computer de bord. Masinile simple, "mecanica pura" cum zicem noi, sunt indicate. Poti efectua diferite reparatii direct in teren si poti ajunge acasa pe rotile tale. Referitor la intrebarea ta, daca-l poti inalta opinia mea este ca nu. dar nu lua de bun ce zic eu pentru ca ar putea exista solutii. :W si mult succes. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: buna ziua Salut, Eu am un Santa fe. Nu e ML. Dar sfatul meu este sa nu intri. Eu am facut o asemenea aroganta si m-a costat 9000 ron. Am ars efectiv ambreiajul. Era scrum. Placa de presiune evident si cea mai scumpa piesa a fost volanta(piese de care nu am auzit pina atunci). Stat cu masina pe bara o saptamana pana au venit piesele. Naspa rau. Asa ca recomand o veverita (samurai) sau ce crezi tu de cuviinta. Bafta in alegere !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: buna ziua Bine ai venit! Depinde cat te tine buzunarul :grin: :grin: Amicul ala care are masina preparata de Dakar a si participat la vreun rally sau o tine doar de dorobanti? :sr http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: buna ziua bun venit in :cl LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: buna ziua :h5 :1 :W :cl . pt.offroad cauta alt ceva ML tinel pt. familie si cumparaturi. parerea mea. :h5 range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: buna ziua :W :cl :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: buna ziua :W :cl :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: buna ziua :W ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: buna ziua :W Poti inalta ml-ul. Costa tot pachetul 1509,00€. E special inventat pt. ml de Bilstein+Eibach, e pneumatic, poate fi ridicat si coborit la buton. Uite-aici:http://www.extrem-motorsport.de/fahrzeugbezogen/mercedes/ml-pressebericht.html Totusi subscriu la sfaturile colegilor de a-ti lua pt. Off-Road masina de Off-Road. Respect insa gustul fiecaruia. Si la Baja Rallye s-au vazut VW broscuta sau alte acareturi care erau concepute pt cu totul altceva. Daca-ti modifici ml-ul si-n teren te descurci mai bine ca unul "autentic" satisfactia v-a fi enorma. Daca il modifici si nu ti pasul cu ARO nemodificat sau Niva esti un "loser". La urma urmei, cum spunea un amic (cindva pilot la Paris-Dakar) Arta condusului in Off-Road incepe in cap, se continua in picior si se transmite (prin pedala) la roti. Daca esti un idiot destul de bun, reusesti sa impotmolesti si o Tatra cu 3 axe. :ha: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate