DMIMC Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: PROPUNERE OFF-ROAD... Depinde de ce gasim in teren. N-ar strica niste lanturi. Ai troliu?? http://img527.imageshack.us/img527/5797/4x4mania.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blacko Postat Ianuarie 30, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: PROPUNERE OFF-ROAD... La 7,oo ne vedem la MC in otopeni... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: PROPUNERE OFF-ROAD... Depinde de ce gasim in teren. N-ar strica niste lanturi. Ai troliu?? Avem si troliu, avem si sufe....Avem si bunavointa..... Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: PROPUNERE OFF-ROAD... :h5 ne vedem la Mc la 7. Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: PROPUNERE OFF-ROAD... ..pilotu'....mai e nevoie de confirmare? :grin: Iulian vine si el, cu sau fara lapovita.. ..cred ca va fii "Hard Core all the way" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: PROPUNERE OFF-ROAD... au anuntat ninsori. astept sa vad cum evolueaza vremea si ma hotarasc diseara. cel mai naspa ar fi o lapovita... Pai daca ar fi uscat ar fi ca o plimbare pe Magheru..... :ha: :ha: :ha: deci,ne vedem acolo... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: PROPUNERE OFF-ROAD... Pardon,ca o plimbare la Calugareni... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RaduSPR Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: PROPUNERE OFF-ROAD... Din cauza ca la Cheia ninge si cel mai probabil se si depune s-a mutat locatia de intalnire la BRASOV. Plecarea in tura de offroad va fi din BRASOV. Cei anuntati de care stiu eu: 1. Marius 2. Mihai 3. MMS 4. Filip 5. Iulian 6. Eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: PROPUNERE OFF-ROAD... Pardon,ca o plimbare la Calugareni... mihaita, baiatule....pacat de tineretea ta...de abia ai deschis ochii si ai si inceput sa deschizi gura...sa te iei , de unul, de altul...gratuit...parerea mea! Ahhhhh, hai, inteleg... aluzii la danutz...cu magheru :ha: dar...la kamikazi??? si nu numai??? Io, zic sa inchizi cu decenta guritza, caci...s-ar putea sa-ti iei un petit perversion...nu de la mine...ca-s om batran...si nu esti genul meu :ha: :ha: :ha: da', aia tinerii...nu prea se uita cand e vorba la o adica...ma-ntelegi... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: PROPUNERE OFF-ROAD... dom' semaca, credeti-ma pe cuvant ...nu merita ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RaduSPR Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: PROPUNERE OFF-ROAD... Gata...? s-au apucat gainile de cotcodacit? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: PROPUNERE OFF-ROAD... Ce rau ati ajuns, astia care va dati la cheia ... Piele si os! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RaduSPR Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: PROPUNERE OFF-ROAD... ti se pare nea, cred ca te-ai iradiat de la glina si vezi numa radiografii... :ha: :p :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: PROPUNERE OFF-ROAD... M-am iradiat de la Glina? :ha: :ha: :ha: Ce treaba am eu cu Glina? Vezi ca esti destul de rau informat! :ha: :p :F consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blacko Postat Ianuarie 31, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: PROPUNERE OFF-ROAD... Era vorba despre o iesire prieteneasca a celor care se "declara" impatimiti ai off-road-ului...si sustin sus si tare ca sunt "incapatanati si hotarati"...S-a comis o greseala, intr-adevar..cand am crezut ca am intalnit "semeni" de-ai nostri..!Chiar ar fi fost placut sa ne unim "incapatanarea si hotararea"..la o astfel de iesire...!..Se pare ca cei mai multi dintre noi..suntem omniprezenti..DOAR CU VORBA! HAVE FUN! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: PROPUNERE OFF-ROAD... Nene Semaca,vezi ca esti dezinformat....pt ca eu nu prea fac off-road de tastatura..... Si pana una alta,a fost o simpla provocare la o iesire mai ca lumea decat Calugareni-ul....chiar,nu te-ai plictisit de Calugareni??? Si mai e o problema....voi,care reactionati imediat cand va simtiti atinsi...nu stiu de ce... Ultima oara cand am avut discutii tari pe forum,din cauza unuia sau unora care,dintr-o iesire mai mult sau mai putin reusita,au ajuns,in spiritul cunoscut,de la misto-uri la injurii si jigniri,am ajuns sa-l amenint pe unul care chiar nu avea treaba cu iesirea respectiva dar se baga in seama aiurea,ca-i bag drujba in gura....si chiar as fi facut-o.....deci ai grija cum si pe cine provoci...am pretentii de la tine...sau nu??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RaduSPR Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: PROPUNERE OFF-ROAD... M-am iradiat de la Glina? :ha: :ha: :ha: Ce treaba am eu cu Glina? Vezi ca esti destul de rau informat! :ha: :p :F glumesc nea.. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: PROPUNERE OFF-ROAD... Mihai ... modul in care tu faci aceste provocari de multe ori depasesc limita bunului simt! Nu cred ca este cazul sa se ajunga la injurii, amenintari sau drujbe in dinti ... Fiecare se da unde/cum stie, cand/unde/cum poate,in limita posibilitatilor lui materiale si in limita timpului sau! Daca unii dintre noi sunt mai vegetarieni la origine nu inteleg de ca trebuie sa devenim carnivori! Dati-va voi, fiti fericiti voi (nu avem nimic cu voi) dar lasatii pe altii sa se dea unde/cum vor! Noi nu suntem profesionisti, suntem amatori si vrem sa ramanem amatori ...aveti vreo problema? Facem chestia asta responsabil si ptr a iesi cateva ore din cotidian dar o parte din noi folosesc masina (de multe ori stock) si la mersul pe strada nu numai la offroad si poate nu toti au posibilitati materiale sa repare damage-uri saptamanale, asa ca prefera iesirile saptamanale pe langa Bucuresti ...aveti vreo problema? Asa ca iti intorc acel enunt: vezi pe cine si cum provoci de acum incolo! Este loc ptr toti sub soare, vrei sa te bronzezi mai tare, mai urci un etaj! Toti de aici au aceleasi pasiuni ...numai ca se manifesta in teren la intensitati diferite, atata tot! RaduSPR - stiu nea ca glumesti ... :h5 ...si am luat-o ca atare! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: PROPUNERE OFF-ROAD... Nene Semaca,vezi ca esti dezinformat....pt ca eu nu prea fac off-road de tastatura..... sincer, ma bucur daca asa este Ultima oara cand am avut discutii tari pe forum,din cauza unuia sau unora care,dintr-o iesire mai mult sau mai putin reusita,au ajuns,in spiritul cunoscut,de la misto-uri la injurii si jigniri,am ajuns sa-l amenint pe unul care chiar nu avea treaba cu iesirea respectiva dar se baga in seama aiurea,ca-i bag drujba in gura....si chiar as fi facut-o.....deci ai grija cum si pe cine provoci... nu-mi aduc aminte sa fi facut uz de injurii sau jigniri la adresa cuiva de pe forum....misto-uri....ei bine, da, mai fac, mai reusite sau nu... posibil... de amenintat insa chiar n-am amenintat pe nimeni...si toate astea pentru ca....am pretentii eu insumi de la mine! am pretentii de la tine...sau nu??? siii...era sa uit ceva important: eu, in general, fac glume cu cei pe care-i cunosc... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: PROPUNERE OFF-ROAD... sa dus drk spiritul de echipa, am ajuns sa postam doar pt a brava si a sfida, orgolii de kkt pe care eu nu le inteleg Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. *copy by yonut apropo- ce marca este drujba? :ha: scuze de off-topic KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: PROPUNERE OFF-ROAD... cati offroaderi de valoare au aparut bai baiete.ti-e si frica sa mai intri pe forum. @mihai : sa-i spui lui semaca ca ii bagi drujba in gura este impardonabil.mai ales cand e vorba de el , care nu ar face rau nimanui nici macar cu vorba.eu in locul tau mi-as cere scuze urgent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: PROPUNERE OFF-ROAD... pana la urma cand se face iesirea??daca e cineva care are loc in masina sa ma ia si pe mine ar fi super.lasati un PM :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: PROPUNERE OFF-ROAD... @dankrp Cand se intrec cu mult limitele respectului intre noi, chiar si in spirit de gluma e timpul sa ne retragem! Nu de alta dar discutiile pot degenera in alte alea! Cand o sa intelegi exact sensul acelor discutii fara a fi nevoie de subtitrare si fara a fi nevoie sa scrii la protectia consumatorului f-words probabil ca poate vom mai ajunge sa facem vreodata subiectul comun al unei iesiri [ca sa intelegi odata ptr totdeauna de ce TOTUSI nu vin]! Pana atunci insa iti doresc succes maxim in ceea ce faci! Din punctul meu de vedere: oficial orice discutie in acest sens s-a terminat! Numai bine. @nanuk Semaca este indiscutabil un domn mai mult decat respectabil. Merita sa stai alaturi de el chiar si numai ptr faptul ca merita sa-l asculti cu cat patos povesteste! Cine n-are un semaca, sa-si cumpere! Al nostru nu e for sale! N-are sens sa discutam discutii aiurea! @ceilalti - Ca sa se sparga si ultima buba mare si neagra: Chiar daca multi ma considerati un "soarece de tastatura" si venerati oamenii care se dau de rup 5 masini/iesire, ptr mine conteaza mai mult decat cum si pe unde ma dau, oamenii alaturi de care ma dau! Sa fie clar! Punct! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: PROPUNERE OFF-ROAD... @semaca.........GOGANU (KAMIKAZE) e alaturi de matale bre....... :sr off-topic Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: PROPUNERE OFF-ROAD... Se pare ca acest forum se transforma intr-o mahala :sr :sr In loc sa ne sprijinim, sa ne ajutam, sa schimbam pareri intre noi, sa fim amici sau chiar si prieteni ajungem sa fim tigani. @semaca ne place spiritul tau, ne plac glumele tale si e intotdeauna o placere pentru noi sa fim cu tine Oricum, va urez multa distractie celor care merg la Brasov si asteptam poze :h5 http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate