Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Piese ARO si IMS, glumä

Silviu4x4

Postări Recomandate

Oare, teoretic väzut doar teoretic, :p färä supärare, dacä vreun uom dintre noi ar avea ceva de

vändut, nu orice, de exemplu UNU are de vänzare SÄRMÄ, poate sä posteze ca nou topic la

Piese ARO si IMS ?Cä doar face parte din dotare.... :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Piese ARO si IMS, glumä

Si Ferrari F40 avea ca dotari "CABLU" pe post de maner de usa.

Daca nu ai folosit niciodata o sarma nicaieri nu inseamna ca e cel mai amuzant obiect posibil.

Si cu dezamagire o sa te informez ca ARO nu are in dotare standard "sarma" in nici o componenta. Iar cablul de acceleratie nu cred ca poate fi denumit "sarma".... nu de alta, dar s-ar putea ca si masina ta sa aiba cablu de acceleratie.

Am inteles gluma, stiu ca multi oameni din zone rurale ajung sa repare "in promptu" tot felul de lucruri in moduri ingenioase, dar totusi in mod ciudat, nu am ras.

:h5

Link spre comentariu

se trezeste cate un idiot sa faca glume de prost gust pentru ca el "sa ajuns"

"taranul" roman tot taran ramane oriunde ajunge... diferenta e ca daca "se ridica " un pic, nu mai stie de unde a plecat

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Ca proptietar de ARO, Ford si Nissan ma bucur nespus ca traiesti in indepartata Germanie, draga Silviu4x4. Daca era un pic mai departe era si mai bine... :uameni

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

Vizitator M715 Kaiser

se trezeste cate un idiot sa faca glume de prost gust pentru ca el "sa ajuns"

"taranul" roman tot taran ramane oriunde ajunge... diferenta e ca daca "se ridica " un pic, nu mai stie de unde a plecat

ce sa faci soimule, asa e. Daca parintii nostrii iau trimis pe destepti la canal si ia adus pe tarani la bucuresti sa ne conduca....asa ne trebuie.

Link spre comentariu

Sarma, patentul si banda adeziva repara fara sa tina cont de marca, ( "fără deosebire de rasă, de naţionalitate, de origine etnică, de limbă, de religie de sex, de orientare sexuală, de opinie, de apartenenţă politică, de avere sau de origine socială." )

. Daca se poate repara.

Altfel, exista chibritul.

Se inchide

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare