VIPER Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Asa cum am promis voi deveni mai activ acum, dupa ce am terminat cu inmatricularea masinii.Suzuki provine din tara lalelelor (Olanda) si a fost achizitionat la sfirsitul lunii oct.2008.A trecut rar-ul cu brio ( schimburi de uleiuri, filtre, bujii,pompa benzina, baterie noua, distributie,- in prealabil),dupa care a intrat in faza: plata taxa ,numere definitive, etc.Si pentru ca vreau ca totul sa fie cit mai nou pentru a evita neplaceri ulterioare in teren ( doar off road usor si ceva pescuit) i-am schimbat si kitul de ambreiaj impreuna cu simeringurile de distributie si palier ( primul odata cu rola si cureaua).Mai am acum doar garnitura de chiulasa si apoi gata !! Am folosit ulei Metabond si introduc la alimentarea cu benzina aditiv Metabond.In Sibiu avem un mecanic Suzuki care le doftoriceste deci suntem un pic norocosi fata de alte zone din tara.Si mai avem noroc si cu Paltinisul unde (in vecinatate) exista posibilitati de off road cu diferite grade de dificultate.Am tras deja doar doua urcari si sunt foarte multumit de achizitie.Cam asta ar fi deocamdata.Masina o puteti vedea in poze, e mai dichisita, sper sa va placa! :banana OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: Revin cu pozele masinii arata foarte bine :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: Revin cu pozele masinii :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Revin cu pozele masinii :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Revin cu pozele masinii :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Revin cu pozele masinii Arata f frumos :j :1 Sa o stapanesti fara incidente :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Revin cu pozele masinii :W Te asteptam joi seara la Taverna! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Revin cu pozele masinii Sa o stapanesti sanatos! :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Revin cu pozele masinii bine ai venit pe forum :W Cred ca te-am si vazut prin trafic... :h5 Bem o bere cu proxima ocazie :x Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Revin cu pozele masinii :W consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Revin cu pozele masinii :W zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Revin cu pozele masinii :W ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Revin cu pozele masinii off Sibiu, Sibiu........... :1 pentru masina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Revin cu pozele masinii :W :cl Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Panturescu Ion Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Revin cu pozele masinii :W :W :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Revin cu pozele masinii :W NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate