Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Revin cu pozele masinii

VIPER

Postări Recomandate

Asa cum am promis voi deveni mai activ acum, dupa ce am terminat cu inmatricularea masinii.Suzuki provine din tara lalelelor (Olanda) si a fost achizitionat la sfirsitul lunii oct.2008.A trecut rar-ul cu brio ( schimburi de uleiuri, filtre, bujii,pompa benzina, baterie noua, distributie,- in prealabil),dupa care a intrat in faza: plata taxa ,numere definitive, etc.Si pentru ca vreau ca totul sa fie cit mai nou pentru a evita neplaceri ulterioare in teren ( doar off road usor si ceva pescuit) i-am schimbat si kitul de ambreiaj impreuna cu simeringurile de distributie si palier ( primul odata cu rola si cureaua).Mai am acum doar garnitura de chiulasa si apoi gata !! Am folosit ulei Metabond si introduc la alimentarea cu benzina aditiv Metabond.In Sibiu avem un mecanic Suzuki care le doftoriceste deci suntem un pic norocosi fata de alte zone din tara.Si mai avem noroc si cu Paltinisul unde (in vecinatate) exista posibilitati de off road cu diferite grade de dificultate.Am tras deja doar doua urcari si sunt foarte multumit de achizitie.Cam asta ar fi deocamdata.Masina o puteti vedea in poze, e mai dichisita, sper sa va placa! :banana

OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort

ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...

Re: Revin cu pozele masinii

bine ai venit pe forum :W Cred ca te-am si vazut prin trafic... :h5

Bem o bere cu proxima ocazie :x

Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare