Silviu4x4 Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 http://cgi.ebay.de/Differentialsperre-A ... 240%3A1318 Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: ARB set autoblocante noi Ebay Scrie ca e vorba de un set, adica de doua bucati? Eu nu vad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: ARB set autoblocante noi Ebay Scrie ca e vorba de un set, adica de doua bucati? Eu nu vad. Am trimis intrebare la om, dacä ceea ce vinde cuprinde o axä completä.Din text nu reiese cä ar o lucrare incompletä ,ceva de jumätate. Silviu Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: ARB set autoblocante noi Ebay Da, ceea ce vinde el este un diferential blocabil complet, fara piese lipsa, asa cum il livreaza ARB dar pentru o singura punte (o singura axa). Tu ai scris Set Autoblocante, adica ai folosit pluralul si, adaugand "Set", exprimarea sugereaza 2 bucati diferentiale blocabile, cate unul pentru fiecare punte, adica un set pentru toata masina. Cred ca am lamurit, e o problema de mici scapari de lb. romana. Nu-ti face griji, eu stau mult mai prost cu germana, undeva spre zero :) Pretul e mare. Aproape dublu fata de pretul din UK. Ca de altfel la mai toate piesele si accesoriile pt. Land Rover (as zice chiar la absolut toate). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: ARB set autoblocante noi Ebay De multe ori echivalam set - kit .De preturi nu mai discutam . Covorul de cauciuc spate la Defender 90, pret la Premium , 1456 ron. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate