Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

IN CRAIOVA NU E NIMENI

HARY

Postări Recomandate

In zona Craiovei nu mai sunt baieti sa mearga cu noi prin padurea Bucovatului?Am facut una mica cu VIO varul meu ,daca mai este cineva sa ne contacteze?

Poze de duminica 25 01IM000048.JPG.1f27346b542994f04533856f1f5dcc1f.JPGPicture adina 275 [640x480].png[/attachment:8cn4ng0d]

:cl
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: IN CRAIOVA NU E NIMENI

aici prezent,

Acu cate vazile am vazut Roverul, dar te-ai tinut tare cand m-am luat dupa tine... nu reactionezi la flashuri ... vruiam sa te intreb de sanatate :)

Sunt eu, Nicolae, care momentan e in drum spre Dakar si mai stiu 1-2 amatori. ncet incet ne strangem.

Prin oras ma gasesti mai usor in Hiluxul Gri cu bara ARB si proiectoare (scrie ceva si pe usi dar nu zic sa nu fie reclama ... scrie cu verde :grin: ), in offroad cu Samuraiu. Daca mai e de iesit da-ti si la mine un trr. Am colindat si eu pe acolo, de unul singur nu e prea distractiv.

kermit(0744 564 079)

TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4

SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4

Link spre comentariu

eu sunt nimeni? :grin:

glumeam, hai sa ne vedem sambara sa ne cunoastem, daca o stabilim incerc sa adunc 2 samuraie (unul al meu) + un L200 (asta daca vii cu Roverul caci posesorul e incepator si nu are gume... daca e de tras de undeva pe mine ma rupe in doua)

Link spre comentariu

eu sunt nimeni? :grin:

glumeam, hai sa ne vedem sambara sa ne cunoastem, daca o stabilim incerc sa adunc 2 samuraie (unul al meu) + un L200 (asta daca vii cu Roverul caci posesorul e incepator si nu are gume... daca e de tras de undeva pe mine ma rupe in doua)

Pai cum sa fii prietene nimeni :h5 ,noi trebuie sa-i strangem pe toti

:cl
Link spre comentariu

:rules , prezentare si lasa un numar de contact, abia ne-am gasit si cunoscut si noi, nr meu si al lui hary sunt cateva posturi mai sus. Data viitoare te sunam si pe tine.

bafta

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare