HARY Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 In zona Craiovei nu mai sunt baieti sa mearga cu noi prin padurea Bucovatului?Am facut una mica cu VIO varul meu ,daca mai este cineva sa ne contacteze? Poze de duminica 25 01Picture adina 275 [640x480].png[/attachment:8cn4ng0d] :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: IN CRAIOVA NU E NIMENI aici prezent, Acu cate vazile am vazut Roverul, dar te-ai tinut tare cand m-am luat dupa tine... nu reactionezi la flashuri ... vruiam sa te intreb de sanatate :) Sunt eu, Nicolae, care momentan e in drum spre Dakar si mai stiu 1-2 amatori. ncet incet ne strangem. Prin oras ma gasesti mai usor in Hiluxul Gri cu bara ARB si proiectoare (scrie ceva si pe usi dar nu zic sa nu fie reclama ... scrie cu verde :grin: ), in offroad cu Samuraiu. Daca mai e de iesit da-ti si la mine un trr. Am colindat si eu pe acolo, de unul singur nu e prea distractiv. kermit(0744 564 079) TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: IN CRAIOVA NU E NIMENI o parte din baietii mei sunama pe 0766538852 harySANY0783 [640x480].png[/attachment:3g56uise] :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: IN CRAIOVA NU E NIMENI notat. poate ne vedem zilele astea la o bere sa ne cunoastem TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: IN CRAIOVA NU E NIMENI coorashanul vostru pe unde umbla ... viewtopic.php?f=58&t=6204 cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: IN CRAIOVA NU E NIMENI coorashanul vostru pe unde umbla ... viewtopic.php?f=58&t=6204 @lipoveanu stai linistit ca ajunge si acasa mai bronzat! :ha: :ha: Facem una mica la Dunare ca e neste peste frumosi? :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: IN CRAIOVA NU E NIMENI multe salutari de la tg jiu ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: IN CRAIOVA NU E NIMENI va invitam pe la noi dan popescu 0722381971 avem niste trasee super. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: IN CRAIOVA NU E NIMENI promitem organizare si placere maxima! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: IN CRAIOVA NU E NIMENI promitem organizare si placere maxima! O sa venim ca duminica mergem de obicei la Rinca si poate trecem pe la voi :hi :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: IN CRAIOVA NU E NIMENI ninge la ranca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: IN CRAIOVA NU E NIMENI ne ar face placere o colaborare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: IN CRAIOVA NU E NIMENI si noi urcam la ranca daca e zapada! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 29, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: IN CRAIOVA NU E NIMENI Chiar nu mai este nimeni din Craiova pentru o intalnire ? Bravo baietii de la TG JIU :hi ! :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: IN CRAIOVA NU E NIMENI eu sunt nimeni? :grin: glumeam, hai sa ne vedem sambara sa ne cunoastem, daca o stabilim incerc sa adunc 2 samuraie (unul al meu) + un L200 (asta daca vii cu Roverul caci posesorul e incepator si nu are gume... daca e de tras de undeva pe mine ma rupe in doua) TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 29, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: IN CRAIOVA NU E NIMENI eu sunt nimeni? :grin: glumeam, hai sa ne vedem sambara sa ne cunoastem, daca o stabilim incerc sa adunc 2 samuraie (unul al meu) + un L200 (asta daca vii cu Roverul caci posesorul e incepator si nu are gume... daca e de tras de undeva pe mine ma rupe in doua) Pai cum sa fii prietene nimeni :h5 ,noi trebuie sa-i strangem pe toti :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: IN CRAIOVA NU E NIMENI @Daniel66: te rog sa nu mai faci 3-4 postari una dupa alta, daca vrei sa mai adaugi ceva la un post anterior, exista butonul "edit". Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 30, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: IN CRAIOVA NU E NIMENI @Kermit ramane cum am stabilit aseara la OMV . Daca ma sunt doritori sunteti invitatii nostrii! :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: IN CRAIOVA NU E NIMENI ora 10 in fata la DUMATRUKS? TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 30, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: IN CRAIOVA NU E NIMENI Ne auzim la telefoane ,vorbeste si cu COSTI ! :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Februarie 1, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: IN CRAIOVA NU E NIMENI Usor ,usor incepem sa ne strangem,nu se mai baga nimeni? Padurea e mare e loc pentru toti! :p :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: IN CRAIOVA NU E NIMENI Nu credeam ca exista in Craiova asa ceva SUPER Cind mai vreti sa iesiti la Bucovat ca in functie de servici ma bag si eu cu Niva daca ma primiti ( chiar daca nu face ce fac altele pe acolo nu raman) astept poate organizati ceva :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: IN CRAIOVA NU E NIMENI :rules , prezentare si lasa un numar de contact, abia ne-am gasit si cunoscut si noi, nr meu si al lui hary sunt cateva posturi mai sus. Data viitoare te sunam si pe tine. bafta TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Martie 3, 2009 Autor Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: IN CRAIOVA NU E NIMENI ia hai sa incepem sa ne auzim pe la telefoane sa iesim la un suc si s-o punem de-o iesire!-ca bag sama au mai aparut ceca CAIOVENI :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: IN CRAIOVA NU E NIMENI Hary, ceca CAIOVENI e in argou oltenesc dupa cateva pahara :x :P :h5 :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate