CraiovaDakarProject Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Nouackchot - am ajuns cu bine; peste desertul African si apoi 150 km pe plaja A fost cea mai nebuna cursa din viata mea! la bivuacuri dormim paziti de armata sau politie; Toti romanii sunt ok, masinile merg bine, poze inca nu am sa va dau maine plecam la Kiffa si apoi trecem in mali Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CraiovaDakarProject Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Race to Bamako Day 11 - continuare ieri am ramas in nisip la o iesire de pe plaja; si am iesit cu scaritele de nisip; impins de negrii; pretiri mari in mauritania; mizerie mare si cea mai haotica circulatie pe care am vazut-o; ficare merge pe unde vrea, NIMENI nu semnalizeaza maine intram in zona cu calduri mari si drumurii proaste;dimineata e frig rau si la pranz sunt 40 grade nu gasasc nimic de :x aici Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Race to Bamako Day 11 Drum bun si vreme buna. Fotografiile si impresiile le asteptam la intoarcere. Mult succes ! :h5 :1 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Race to Bamako Day 11 Mult succes mai departe. LA MULTI ANI si pe aceasta cale. Sa te intorci implinit de satisfactie. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Race to Bamako Day 11 Mauritania e tara islamica. Slabe sanse cu alcoolul. Am auzit ca cei care se intorc cu masina pe acelasi drum isi ingroapa bautara in desert inainte sa intre in Mauritania si o recupereaza la intoarcere. Dar vezi ca gasesti droguri pe toate drumurile ... :grin: Bafta in continuare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Race to Bamako Day 11 Prietene ai grija pe unde-o iei ca trebuie sa ajungi cu bine acasa ! Am inceput sa ne strangem mai multi acasa , asteptam sa mergem la namol! Si daca ti-e sete ia de bea :x :bravo :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Race to Bamako Day 11 f f tare felicitari pana aici si drum fara probleme mai departe forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Race to Bamako Day 11 Fie ca Fortuna sa nu va uite! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Race to Bamako Day 11 asteptam poze si impresii...... sa veniti sanatosi ....!!! cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Race to Bamako Day 11 Bravo baieti, sa veniti sanatosi si cu masina intreaga Va asteptam cu interes povestile si pozele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Race to Bamako Day 11 Sanatate maxima si fericire exagerata!!! :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator B-69-BEM Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: Race to Bamako Day 11 noroc si sa ajungeti cu bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: Race to Bamako Day 11 http://www.budapesttimes.hu/content/view/10794/242/ http://www.marathonrally.com/news/budap ... 773.0.html p.s. felicitari pentru reusita si poate anul viitor facem un Team Spirit Romania. Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Race to Bamako Day 11 Nu mai primim nici o veste de la echipajul romanesc?Nu ar fi trebuit sa ajunga acasa sau mai hoinaresc prin lume? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CraiovaDakarProject Postat Februarie 9, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Race to Bamako Day 11 Suntem in Spania in drum spre casa. totul OK pana acum! Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Race to Bamako Day 11 :1 Drumuri bune sa aveti. Inca odata Felicitari cu F mare. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Race to Bamako Day 11 Am fost pe la Lucian si radeam ca poate ai luat tuica cu tine si pe caldurile alea poate ati uitat drumu spre casa :) .Felicitari pt realizare si sa ajungeti cu bine acasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
woodoo Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Race to Bamako Day 11 Salutare si bine ai ajuns acasa! Te-am vazut aseara cand ai trecut prin centru....arata bine masina cu toate bagajele cocotate pe ea! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate