Lecus Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Am un Jeep Grandcherokee din 2006, cu jante 18`` si anvelope 245/60/18. Vreu sa-mi iau niste BFG MT-uri, dar diametrul maxim la ele este 16``. La mine s-ar potrivi 255/60/16, dar trebuie sa-mi iau nista jante pe 16. Problema mea este ca vreau jante originale Jeep. Am mers la reprezentanta si am intrebat daca au jante pe 16 pentru Grand, si au zis ca nu. Am intrebat daca jantele de pe Wrangler pe 16 merg la mine, si tipul a facut o fata lunga si a scaldat-o. Acum va rog sa ma ajutati: Merg jantele pe 16 de pe Wragler la Grandcherokee? Jantele sunt astea: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/16%22-Je ... 0005r29329 Mersi anticipat Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dmengher Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Intrebare despre jante Nu poti monta 16" pe Grand Ckerokee 2006, dar poti sa iti pui BFG Mud-Terrainâ„¢ T/A® KM2 245/70R17. Succes. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Intrebare despre jante Bun si asa. Intrebarea este unde pot gasi anvelopele respective? Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SFX Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Intrebare despre jante In S.U.A. Intreaba la service daca poti modifica marimea cauciucurilor, sa nu ai probleme cu cutia automata. Mie asa mi-au sugerat., e adevarat ca eu am model 2007, 3000 crd, cutie si motor de Mercedes, acelasi ca cel de pe 320 cdi. :uameni Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dmengher Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Intrebare despre jante SFX : Ce legatura au cauciucurile cu cutia? Eu am acum pe masina Dunlop Grandtrek SJ6 265/65 R17 si nu este nici o diferenta. Referitor la cutie, eu am folosit masina si la tractarea de dube Iveco sau Mercedes de 4.5 tone si cutia nu are nici o problema. Lecus : Am vorbit la importator si toata gama AT si MT va fi disponibila peste ~ 3 luni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Intrebare despre jante SFX : Ce legatura au cauciucurile cu cutia? Legatura e ca atunci cand maresti dimensiunea anvelopelor (considerabil) ai nevoie sa maresti si rapoartele in diferential :) Punand cauciucuri mai mari e ca si cum ai merge cu demultiplicare mai mica (aceeasi turatie, viteza mai mica) iar cutia o sa "lucreze" mai greu pentru a putea misca masina. 1 '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Ianuarie 29, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Intrebare despre jante 245 70 R17 cat imi sugereaza Dmengher este similar in dimensiune cu 245 60 R18 cat am acum. Diferenta intre ele este de 1,1 cm, ceea ce este nesemnificativ, se peate regla din presiunea de umflare Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Ianuarie 29, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Intrebare despre jante Dmengher: Da-mi si mie te rog datele de contact ale importatorului. Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dmengher Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Intrebare despre jante In cazul de fata am cerut informatiile la AUTO TOTAL. Daca doriti achizitionare va pot ajuta sa beneficiati de discountul meu, eu fiind service partener cu AUTO TOTAL. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Ianuarie 29, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Intrebare despre jante Mersi Frumos! Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate