Vizitator CCC Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Va salut, sunt nou pe-aici.... O vreme nu m-au pasionat masinile, am fost prea prins de alte treburi, am avut mai multe masini SH si noi de-a lungul timpului ( Citroen, Peugeot, Volvo, Vw, Mercedes, Daewo, Audi, Renault, etc.), in final m-am blazat cu un LOGAN care de-altfel si-a facut perfect treaba citiva ani. Sincer, nu simteam citusi de putin nevoia sa-l schimb, dar s-au facut "presiuni" in privinta acestui fapt, in final am zis " WHY NOT". mai ales daca si punga mi-o permitea. Dupa ceva "sapaturi", incluzind diverse sfaturi de la prieteni si cunostinte care erau mai in tema ( eu rupaind contactul de citiva ani cu domeniul auto ), citit pe forumuri romanesti sau internationale, citeva presiuni din partea consoartei pentru SUV ca idee ( nu practic si nu ma pasioneaza off-road-ul ), dupa citeva oscilatii MercedesML/ Volvo XC90/ Landrover Discovery/Jeep m-am decis. Astfel am devenit , din pacate NEFERICITUL posesor de DISCOVERY 3 HSE V6 DIESEL. Ma veti intreba "De ce?", continuarea in topicul LANDROVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: CCC :W nefericitule! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: CCC Bine ai venit. :W nefericitule.. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: CCC :h5 :W i n :cl range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: CCC :W :W zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: CCC Bun venit! Asteptam continuarea in sectiunea LR. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: CCC :W KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator CCC Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: CCC Va multumesc pentru buna-primire! :hi Simt unele ironii, mai ales in apelativul "nefericitule". Le inteleg, dar puneti-va in situatia mea, sa aveti un obiect decorativ de 20k+ in fata portii, care in plus mai si duce contributii pecuniare frecvente si substantiale la reteaua de service-uri si firmele de tractari..... :roll: asta tot din propriul buget.....In rest, pina suntem sanatosi, nu se pune problema de "nefericit", ma refeream doar la notiunea de "alegere nefericita" sau cum vreti voi sa-i spuneti :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: CCC :W ...incet incet se rezolva toate/iti recomand si o iesire in natura cu baietii...e relaxant si sigur trateaza ''nu practic si nu ma pasioneaza off-road-ul''... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: CCC :1 si :W :cl ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: CCC bine ai venit nefericitule :P :P Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: CCC :W :cl :bravo schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: CCC :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: CCC :W consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: CCC bine ai venit o sa le rezolvi toate..daor rabdare si nervi forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: CCC :W in :cl :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
micu cristian Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: CCC :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: CCC :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: CCC :W :hi Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: CCC :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vergu cristian Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: CCC Bun venit! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator victorr Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: CCC :W si :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: CCC :W :h5 Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate