Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

CCC

Vizitator CCC

Postări Recomandate

Va salut, sunt nou pe-aici.... O vreme nu m-au pasionat masinile, am fost prea prins de alte treburi, am avut mai multe masini SH si noi de-a lungul timpului ( Citroen, Peugeot, Volvo, Vw, Mercedes, Daewo, Audi, Renault, etc.), in final m-am blazat cu un LOGAN care de-altfel si-a facut perfect treaba citiva ani. Sincer, nu simteam citusi de putin nevoia sa-l schimb, dar s-au facut "presiuni" in privinta acestui fapt, in final am zis " WHY NOT". mai ales daca si punga mi-o permitea.

Dupa ceva "sapaturi", incluzind diverse sfaturi de la prieteni si cunostinte care erau mai in tema ( eu rupaind contactul de citiva ani cu domeniul auto ), citit pe forumuri romanesti sau internationale, citeva presiuni din partea consoartei pentru SUV ca idee ( nu practic si nu ma pasioneaza off-road-ul ), dupa citeva oscilatii MercedesML/ Volvo XC90/ Landrover Discovery/Jeep m-am decis. Astfel am devenit , din pacate NEFERICITUL posesor de DISCOVERY 3 HSE V6 DIESEL.

Ma veti intreba "De ce?", continuarea in topicul LANDROVER

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator CCC

Re: CCC

Va multumesc pentru buna-primire! :hi

Simt unele ironii, mai ales in apelativul "nefericitule". Le inteleg, dar puneti-va in situatia mea, sa aveti un obiect decorativ de 20k+ in fata portii, care in plus mai si duce contributii pecuniare frecvente si substantiale la reteaua de service-uri si firmele de tractari..... :roll: asta tot din propriul buget.....In rest, pina suntem sanatosi, nu se pune problema de "nefericit", ma refeream doar la notiunea de "alegere nefericita" sau cum vreti voi sa-i spuneti :h5

Link spre comentariu

Re: CCC

bine ai venit

o sa le rezolvi toate..daor rabdare si nervi

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare