marcel Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Am de adus din state 3 pachete in greutate de 166 lbs (cca 75kg). Furnizorul, s-a interesat la UPS si iese transportul 868 usd (in conditiile in care ce vreau eu costa 745 usd). Am gugalit azi in cautarea altor variante, si am dat de astia http://atlasshippingltd.com/1_transport_ro1.php Prin ei, ma costa transportul undeva la 330 usd. Intrebarea e, stiti ceva de ei??? Ati apelat la serviciile lor??? Merci anticipat I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Transport America-Romania troliu mi l-au adus ei din america ... 39,5 kg ... a costat transportul pana in bucuresti 90$ ( f putin ) sunt la subsol in spatele blocului din Ianculi cu MihaiBravu pe fatza este un supermarket jaguarul alb ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Transport America-Romania Oricum o sa dau miine un telefon sa vorbesc cu ei. Ma contrariat faza ca pe linga tariful dat in usd/lbs, in partea dreapta mai zic si ca: 'Comisionul Atlas Shipping, funcÅ£ie de condiÅ£ile tranzacÅ£iei'. Sa inteleg ca pe linga tariful dat, asigurare, si eventuale taxe de manipulare mai exista si alt comision??? La tine cum a fost??? Merci incaodata. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Transport America-Romania mi-a platit americanu .... 90+cost produs ... i-am trimis banu prin western union ... aici doar am ridicat paketul .... credeam ca o sa mai platesc ceva vama ... dar nu a fost cazul .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Transport America-Romania Am mai primit eu colete prin ei, de ls persoana fizica. Cu toate ca s-a platit cam tot acolo, s-ar putea sa mai existe ceva taxe.. la un moment dat auzisem de o taxa de manipulare colete grele..oricum vorbeste si afli mai multe amanunte ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate