Flash4x4 Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Stie cineva de unde sa procur un manometru si o sonda de presiune la turbina??? Si cel mai important lucru CUM SE MONTEAZA??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niros05 Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Re: Indicator presiune turbo Foarte simplu. Mergi in Vitan unde se gasesc manometre de bord si care au tot ce-ti trebuie si-l aplici la furtunul de vacuum de la motor. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash4x4 Posted January 28, 2009 Author Share Posted January 28, 2009 Re: Indicator presiune turbo Unde in Vitan?? La ce magazin se gasesc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niros05 Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Re: Indicator presiune turbo Nu mai stiu exact dar cred ca pe al doilea rind de tarabe cum intri pe poarta din Vitan si care sunt deschise toata saptamina. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash4x4 Posted January 29, 2009 Author Share Posted January 29, 2009 Re: Indicator presiune turbo Stie cineva ce e asta? CUm se minteaza si de unde se procura asa ceva pentru Mitsu??[youtube:22zuoo6o] [/youtube:22zuoo6o] Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepi3103 Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Re: Indicator presiune turbo Este o supapa de refulare a presiunii din galeria de admisie la motoarele turbo. Daca mergi in sarcina cu un motor turbo si lasi pedala de gaz brusc,se creeaza o presiune mare in galeria de admisie datorita inertiei de rotatie a turbinei. Aceasta supapa lasa sa iasa presiunea in exces. Pe scurt! Pajero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Re: Indicator presiune turbo Si nu ajuta cu nimic la motor. E doar un piesa care fasaie... OMU'e inainte de toate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Make Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Re: Indicator presiune turbo Blow Off valve si am impresia ca se monteaza pe wast gate-ul turbinei...teoretic cica iti reduce presiunea pentru ca aerul care nu mai are unde sa intre se intoarce inapoi in turbina si poate rupe paletele..acuma cat de real este nu stiu sa iti spun, dar sunetul este frumos...impatimitii de NFS sigur stiu :h5 Scot fum din A/T-uri Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepi3103 Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Re: Indicator presiune turbo Si nu ajuta cu nimic la motor. E doar un piesa care fasaie... Nu si nu,prelungeste viata turbinei,de aia a fost facuta,pentru motoare cu turbo modificate pentru presiuni mai mari decat normale(de serie) si sa ajuns si la un zgomot specific de masina turbo cu tunning,si acum orice posesor de masina tunning i innebunit dupa acest fasait(basina mai simplu). sunt masini aspirate care pun generatorul de basini si le scade puterea,intra aer fals in galerie(putin) si lucreaza pe vaacum. Masinile performante de ex. WRC au o supapa de egalizare intre galerii dirijata electronic(numita bang-bang) dupa zgomotul si flacara de gaze ne-arse care ies pe esapament. Asta ar fi teoria pe scurt si pe intelesul tuturor. Pajero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash4x4 Posted January 29, 2009 Author Share Posted January 29, 2009 Re: Indicator presiune turbo Multumesc muuult de explicatii, acum vine intrebarea de baza. Am gasit pe un forum o metoda de a modifica (crescator) presiunea din turbina! Dar ghinion Stiu engleza destul de bine si totusi nu inteleg ce vrea sa zica omul Din ce am inteles eu reiese ca a modificat ceva la actuator, si a crescut presiunea din turbina Poate va descurcati voi sa imi explicati, poate si cu poze cum a facut si ce amodificat omul ala, toate astea pentru motorul 2,8 4M40 de pe Mitsu "i was tinkering in the engine bay yesterday and decided to have a look at the turbo actuater following looking at the mod on pauls 2.5 were you space the actuater off with a couple of washers i thought i would do the same on my 2.8 and see what happens so after inserting 2 washere under the actuater unit and taking itr for a test drive boy what a difference the old girl flies ive gone from .77 bar to .85 bar on the boost guage and the kick down is unbelievable for a deisel i managed a wheel spin on a dry road in 4 weel drive whilst pulling out of a turning there doesnt seem to be anything untoward with this mod at the moment the boost is stable and the engine is running at the same temp according to the oil temp guage so i will moniter the situation at let you know if this is a worth while mod or if me turbo goes pop all seems fine at the moment its like having a new car one thing i wuill say is that if you are thinking of doing this mod you will need a boost gauge to keep an eye on the boost pressure and you will be doing it at your own risk " Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyer Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Re: Indicator presiune turbo Masinile performante de ex. WRC au o supapa de egalizare intre galerii dirijata electronic(numita bang-bang) dupa zgomotul si flacara de gaze ne-arse care ies pe esapament. Asta ar fi teoria pe scurt si pe intelesul tuturor. Din cunostintele mele acel BANG BANG insotit de flacarile scoase pe esapament sunt rezultatul ALS-ului (Anti Lag System) care are rolul de a mentine turbina in turatie in momentul cand luam piciorul de pe acceleratie prin dozarea combustibilului direct in galeriile de evacuare ale motorului, acestea fiind calde rezulta o ardere incompleta dar deajuns sa mentina in turatie turbina, restul fiind ars pana la iesirea din esapament si de acolo rezulta acele detonatii si flacari pe esapament. aici se rupe unu in figuri cu un ALS montat pe un siera: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepi3103 Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Re: Indicator presiune turbo Masinile performante de ex. WRC au o supapa de egalizare intre galerii dirijata electronic(numita bang-bang) dupa zgomotul si flacara de gaze ne-arse care ies pe esapament. Asta ar fi teoria pe scurt si pe intelesul tuturor. Din cunostintele mele acel BANG BANG insotit de flacarile scoase pe esapament sunt rezultatul ALS-ului (Anti Lag System) care are rolul de a mentine turbina in turatie in momentul cand luam piciorul de pe acceleratie prin dozarea combustibilului direct in galeriile de evacuare ale motorului, acestea fiind calde rezulta o ardere incompleta dar deajuns sa mentina in turatie turbina, restul fiind ars pana la iesirea din esapament si de acolo rezulta acele detonatii si flacari pe esapament. aici se rupe unu in figuri cu un ALS montat pe un siera: Corect,insa eu am simplificat explicatia!! Pajero Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepi3103 Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Re: Indicator presiune turbo Multumesc muuult de explicatii, acum vine intrebarea de baza. Am gasit pe un forum o metoda de a modifica (crescator) presiunea din turbina! Dar ghinion Stiu engleza destul de bine si totusi nu inteleg ce vrea sa zica omul Din ce am inteles eu reiese ca a modificat ceva la actuator, si a crescut presiunea din turbina Poate va descurcati voi sa imi explicati, poate si cu poze cum a facut si ce amodificat omul ala, toate astea pentru motorul 2,8 4M40 de pe Mitsu "i was tinkering in the engine bay yesterday and decided to have a look at the turbo actuater following looking at the mod on pauls 2.5 were you space the actuater off with a couple of washers i thought i would do the same on my 2.8 and see what happens so after inserting 2 washere under the actuater unit and taking itr for a test drive boy what a difference the old girl flies ive gone from .77 bar to .85 bar on the boost guage and the kick down is unbelievable for a deisel i managed a wheel spin on a dry road in 4 weel drive whilst pulling out of a turning there doesnt seem to be anything untoward with this mod at the moment the boost is stable and the engine is running at the same temp according to the oil temp guage so i will moniter the situation at let you know if this is a worth while mod or if me turbo goes pop all seems fine at the moment its like having a new car one thing i wuill say is that if you are thinking of doing this mod you will need a boost gauge to keep an eye on the boost pressure and you will be doing it at your own risk " Sa nu incerci asa ceva ,decat daca vrei sa ai motorul pe bucati si turbina in batista, actuater tocmai asta face,reduce presiunea din turbina la sarcina si turatii mari sa nu explodeze ceva. Sa nu te manance degetele ca strici si plangi. Merge de rupe asfaltul daca blocezi supapa "actuater" dar nu pentru mult timp! Citeste cu atentie ultima fraza! Pajero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Make Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Re: Indicator presiune turbo Aici sunt si eu de acord...mai bine nu risti pentru ca presiune mai mare inseamna si componente esentiale mult uzate. Oricum daca gasesti un ceas de boost bun sa dai si tu niste poze te rog pentru ca ma taie si pe mine gandul sa imi pun. Scot fum din A/T-uri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash4x4 Posted January 30, 2009 Author Share Posted January 30, 2009 Re: Indicator presiune turbo Tocmai Pepi, ca am citit ultima fraza, vroiam sa am toate componentele necesare, innainte de a face toate prostiile pe care la scrie acolo omu. Din cate am inteles eu din textul acela:este ca el mareste presiunea in galeria de admisie, dar acest lucru trebuie facut cu grija mare, montand o valva de refulare, reglata f bine, astfel incat daca presiunea depaseste anumite valori, acea valva de presiune, declanseaza si totul este ok. Intradevar el zica ca o faci "at your own risk", dar facut cu cap nu sunt probleme. De aceea caut, manometru pentru masurarea presiunii in turbina, dump valve, instructiuni despre cum sa cresti sau scazi presiunea in admisie! Multumesc foarte mult de explicatii. Eu nu sunt mecanic de profesie, dar cred ca daca ai prieteni sa te ajute, un manual bun si scule, poti face orice. Ei spun ca presiunea din turbina este de: pentru motorul de 2.8 este 95kPa, iar valva de presiune trebuie setata la 89 kPa si atunci nu vor fi probleme. ASTEPT CU INTERES COMENTARII Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vali alias Babu Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Re: Indicator presiune turbo pe forum are numele ``ramis ``adica raoul cu care am iesit la calugareni, vezi ca pe mitsu de i l-am vandut eu, are montat ceea ce-ti doresti tu,,, cand mai iesim cu el ridica-i capota daca vrei sa vada ochiu tau ``LAIV`` ..... :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash4x4 Posted January 30, 2009 Author Share Posted January 30, 2009 Re: Indicator presiune turbo Te sun azi, sau trec pe la tine sa vb!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Re: Indicator presiune turbo In legatura cu actuatorul : Nu trebuie neaparat blocat , e clar ca asa turbina nu rezista mult Dar in schimb de la actuatorul weistegate ului se poate jongla cu presiunea descarcata Daca se creste cu bun simt presiunea de obicei nu sunt probleme, eu am facut de multe ori asta si am avut un rezultat multumitor In legatura cu BOV ul : Desi rolul lui este de a proteja turbina prin descarcarea excesului de aer in atmosfera , acesta poate duce la o functionare incorecta a motorului Caz concret : am montat pe masina dupa care balbaia foarte rau la relanti si mi dadea un pic in nas la plecare Dupa ce am pus o pe tester am observat de unde venea problema Calculatorul care face amestecul carburant stie ca aerul produs in exces de turbina intra inapoi in admisie si face toate calculele in functie de asta, o data ce aerul respectiv iese in atmosfera apare o necunoscuta pt el si intra in eraoare Multa lume dupa ce a pus bov a avut nevoie si de resoftare Pt masinile mai vechi nu e nevoie . Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash4x4 Posted March 3, 2009 Author Share Posted March 3, 2009 Re: Indicator presiune turbo Scuze, am interpretat eu gresit care era actuatorul. Defapt era valva de actionare a EGR-ului Imi blocase mecanicul furtunul de la vacuum Cand e cuplat, scoate fum de mori masina cand e accelerata. Cred ca ma paste un Refurbish (RK) la motor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florin332 Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Re: Indicator presiune turbo Pentru cei care mai sunt interesati de subiect, am sa prezint cum am montat un asemenea indicator .Am optat pentru un indicator mecanic VDO cu domeniul 0-15 psi :http://www.42draftdesigns.com/categories/products/vdo/vc150101.htm Tot de aici am comandat si un kit de instalare, mai mult pentru stutul la 90° :http://store.42draftdesigns.com/90-Boost-Gauge-Tubing-Kit_p_212.html Ca locatie, am ales sa montez "ceasul" in locul altimetrului din grupul central de indicatoare.Prima operatiune a fost modificarea geamului: decupat, astupat gaura de la tija de reglaj a altimetrului cu poxipol si, la final, doua vopsele - una neagra pe fata si inca una neagra pe spate. http://i267.photobucket.com/albums/ii298/f332/pajero/th_DSC04351.jpg http://i267.photobucket.com/albums/ii298/f332/pajero/th_DSC04352.jpg http://i267.photobucket.com/albums/ii298/f332/pajero/th_DSC04356.jpg Daca operatiunea a reusit, se trece la macelarirea carcasei...adica se decupeaza fundu' carcasei pentru a permite sa iasa fundu' de la ceas.Dupa care se monteaza de proba toata mantocaria . http://i267.photobucket.com/albums/ii298/f332/pajero/th_DSC04360.jpg http://i267.photobucket.com/albums/ii298/f332/pajero/th_DSC04359.jpg Pajero 2.8/94 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorinV8 Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Re: Indicator presiune turbo mult succes, SIGUR merge.! am mai montat diferite turbini,adaptate si functioneaza. daca nu bagi presiune prea mare si bineinteles piciorul,totul e ok. TOYOTA HDJ 80 4.2 SUZUKI SJ 413 cei ce pot fac, cei ce nu.....dau sfaturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florin332 Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Re: Indicator presiune turbo Furtunul a intrat intrat pe langa mufa instalatiei electrice, a luat-o in jos pana in spatele torpedoului, de-a lungul traversei care tine torpedoul si a iesit la motor pe langa snopul de fire care traverseaza panoul in zona. http://i267.photobucket.com/albums/ii298/f332/pajero/th_DSC04358.jpg http://i267.photobucket.com/albums/ii298/f332/pajero/th_DSC04357.jpg Deocamdata atat despre furtun din cauza unei probleme aparute.Cam asa arata la final partea din interior http://i267.photobucket.com/albums/ii298/f332/pajero/th_DSC04362.jpg http://i267.photobucket.com/albums/ii298/f332/pajero/th_DSC04363.jpg si cam asa mere http://i267.photobucket.com/albums/ii298/f332/pajero/th_MOV04364.jpg Pajero 2.8/94 Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyer Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Re: Indicator presiune turbo Florin ... faci si un film cu o acceleratie de la 1500 rpm pana la aproape de 4000 rpm in treapta a 3-a filmand indicatorul de presiune ? Is curios cum reactioneaza turbina in intervalul respectiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florin332 Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Re: Indicator presiune turbo Incercam...zilele astea.Deocamdata trebuie sa vad cum scap de una din "bube". In anumite momente , ceasul are un fel de bazait.Nu se aude foarte tare dar e putin enervant...mai ales daca ai apucat sa-l auzi :grin: Asta se pare ca e o boala destul de des intalnita la ceasurile (de boost) mecanice. Am crezut ca scap doar cu T-ul ala "smecher" din kit-ul de instalare dar n-a fost sa fie. Vedem ce s-o putea face ... Pajero 2.8/94 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Re: Indicator presiune turbo Incearca sa i pui pe traseu un rezervor de aer care sa sa ti dea o acuratete mai mare S ar putea sa ajute Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts