Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Agriaffaires - acareturi 4x4 de vanzare

leor
 Share

Recommended Posts

Re: Agriaffaires - acareturi 4x4 de vanzare

* editat de administrator

Aceasta este o sectiune unde se poate prezenta o masina de gen 4x4 de vanzare pe diferite site-uri pe internet.

Nu pentru a face reclama unui anumit site.

cred ca exagerezi... este o simpla informare a membrilor despre site-ul respectiv, nicidecum o reclama.

nu cred ca respectivul user are actiuni la respectivul site.

cu respect....

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Imi pare rau ca postul asta a fost considerat reclama.

De fapt nu am vrut decat sa fac cunoscut un site gen mobile.de/.ro (pe care majoritatea celor de aici se uita si despre care se vorbeste la liber)

... m-am gandit inainte de a posta ca ar putea fi interpretat si asa, mai ales de la un user cu "posturi putine" ... deh, asta e ... pana cand o sa reusesc sa imi iau si eu masina, adecalea sa intru in randu lumii si sa pot vorbi "la concret" , am sa ma abtin in a mai posta (ceea ce nu ma va impiedica sa citesc cam tot ceea ce se scrie pe aici - lucru care dealtfel se intampla zilnic)

:rsp

@leor- in primul rand , ai obligatia ca sa iti faci o prezentare pe acest forum in sectiunea dedicata pentru asa ceva respectiv "prezentare membri" INAINTE de a posta. Nu ai facut-o. Din primul post tu prezinti un site la modul general care vinde masini de teren.

Sectiune se numeste Masini de vanzare pe net nu Site-uri cu masini de pe net.

Trebuie sa intelegi ca nu te cunoastem iar noi putem interpreta ca site-ul respectiv e al tau iar tu il promovezi aici. Au mai fost cazuri de genul acesta.

Prezinta-te ca sa stim si noi cu cine stam de vorba si atunci se schimba treaba. Si ca sa nu iti faci griji, iti spun de pe acum ca nu e nevoie sa ne dai seria card-ului de credit si codul pin. :grin:

PS. Iar ca sa ramana vorba intre noi (fara legatura cu situatia in sine) pe site-ul acela era o Toyota Landcruiser HJ61 pe care se cerea 20.000 de euro. Iar masina nu avea nimic deosebit.

Oricat as fi de obsedat de modelul asta de masina, nu as putea fi atat de idiot ca sa cer 20.000 de euro pe una. Mai erau si alte masini la preturi aberante oricum.

Remarca ta este numai partial corecta, nu in totalitate: primul post al meu a fost de prezentare si anume aici: viewtopic.php?f=34&t=17&start=210 in 16 ianuarie in cartea de telefon; ce-i drept nu este postata in sectiunea "prezentare membri" cum poate ar fi trebuit sa fac , dar asta se datoreaza unui oarecare sentiment de incompletitudine legat de faptul ca nu am inca un acaret cu care sa ma dau si de ce nu sa ma mandresc si depre care sa discut cum fac ceilalti forumisti.

una peste alta, imi pare rau insa ca s-a pierdut ceva timp pe o problema fara fond si imi cer scuze daca am creat neplaceri; oricum nu au fost cu intentie si nici in scop de reclama

PS: nu imi fac nici un fel de griji nici cu pinu', nici cu contu' ... ca e gol saracu' :ang2

... pana una alta (adica pana la 4x4) ma mai dau cu calu' (de fapt iapa) :bannana

Hai Dragos , ia lucrurile in serios , ia-ti masina si indreapta gresala.

pai cum ziceam mai sus: "e contu' gol"

dar sper ca nenea ala care'si arunca paru din cap pe jos :ang2 sa faca o figura mai frumoasa :ypu

Hai Dragos , ia lucrurile in serios , ia-ti masina si indreapta gresala.

pai cum ziceam mai sus: "e contu' gol"

dar sper ca nenea ala care'si arunca paru din cap pe jos :ang2 sa faca o figura mai frumoasa :ypu

Desi va fi un an dificil iti doresc succes in achizitionarea unui 4x4.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use