Clau4x4 Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Oare cum se comporta acest tip de anvelope pe sosea ? Toaca ficatii pe la 100-120/h ? Imi place mult profilul si ma gandesc :id .... :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levo Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Re: Ziarelli ex. forest pe sosea. E o anvelopa de off road, nu de viteza http://www.offroadtranssylvania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Re: Ziarelli ex. forest pe sosea. Cu gume resapate care se pot fi echilibrate doar aproximativ, cam greu ajungi la 120km/h. In cazul in care ajungi, si trebuie sa opresti brusc, poti zice ca ai facut un fel de sport extrem. Ar fi indicat sa porti doar nadragi maro cind mergi cu masina ... I Have No Idea What You Are Talking About Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clau4x4 Posted January 28, 2009 Author Share Posted January 28, 2009 Re: Ziarelli ex. forest pe sosea. De offroad , de offroad , da pana la offroad mai mergi si pe sosea . Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levo Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Re: Ziarelli ex. forest pe sosea. Si de ce cu 120? http://www.offroadtranssylvania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clau4x4 Posted January 28, 2009 Author Share Posted January 28, 2009 Re: Ziarelli ex. forest pe sosea. E , sti cum suntem noi romanii , mai bagam ceva in plus sa fim siguri... :ha: Nici cu AT-uri nu merg decat rar cu mai mult de 100 km/h . Ce ma interesa e sa nu zdrangane prea rau ca ma da fii-mea jos din masina. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Re: Ziarelli ex. forest pe sosea. Si de ce cu 120? Cum de ce??? Sa nu se gate ofrodu' ... poate nu-i tine nimeni rind :ha: :ha: :ha: E , sti cum suntem noi romanii , mai bagam ceva in plus sa fim siguri... :ha: Nici cu AT-uri nu merg decat rar cu mai mult de 100 km/h . Ce ma interesa e sa nu zdrangane prea rau ca ma da fii-mea jos din masina. Pai pune si tu un dvd in tetiere si mai stiu eu ce gadjeturi si uita fica-ta de vibratii. Daca zice ceva, bagi si tu o poveste cum ca asa e la moda, kinki, minki, pinki, trendi etc. si o sa vezi ca chiar o sa-i placa :h5 I Have No Idea What You Are Talking About Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clau4x4 Posted January 28, 2009 Author Share Posted January 28, 2009 Re: Ziarelli ex. forest pe sosea. Nu mai tine nene cu d'astea cu copii , a-nceput sa-mi bage ea povesti mie. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciprian28 Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Re: Ziarelli ex. forest pe sosea. Salut eu nu am de cat cauciucuri cu profil simex pe masinii :h5 si merg foarte bine cu masina si pe sosea si in teren nu se conpara cu BF. sau crossuri si multe altele.Si mie miau spus multi ca pe asfalt se rob crampoanele ca nu o stapanesti pe sosea insa eu am facut vreo cateva mii de kilometri cu ele si nu cred sa se fi uzat mai mult 10 ,20 la% si pe sosea o stapanesti ca cu ori si ce cauciucuri. range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link to comment Share on other sites More sharing options...
svejk Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Re: Ziarelli ex. forest pe sosea. si eu zic tot asa, in plus, eu cu tractoretele meu merg 90 la drum intins, viteza maxima de croaziera. rar mai ard cate un 100, 80-85-90 sunt cifrele la care ma invart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clau4x4 Posted January 28, 2009 Author Share Posted January 28, 2009 Re: Ziarelli ex. forest pe sosea. Mersi baieti , am inteles perfect si cred ca ma "coafeaza" , parca asa se spune. :h5 Dane , in ce sens urmeaza partea frumoasa , ca tare suntem curiosi ? Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
svejk Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Re: Ziarelli ex. forest pe sosea. vrea sa-si schimbe chiulasa in curand.... :grin: on topic, ale mele 32'uri dau aceeasi viteza si pe vitezometru si pe gps :grin: poate ca modelul lui dan este mai special, la mine diferenta de diametru (235/85/16 fata de 205/80/16 standard) acopera FIX toleranta vitezometrului. care asa arata el de obicei mai mult... nu te increde in cifre :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
atar Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Re: Ziarelli ex. forest pe sosea. vrea sa-si schimbe chiulasa in curand.... :grin: on topic, ale mele 32'uri dau aceeasi viteza si pe vitezometru si pe gps :grin: poate ca modelul lui dan este mai special, la mine diferenta de diametru (235/85/16 fata de 205/80/16 standard) acopera FIX toleranta vitezometrului. care asa arata el de obicei mai mult... nu te increde in cifre :grin: intr-adevar, la mine in urma modificarilor aduse o tin intr-un drift permanent ca sa compensez astfel diferenta de diametru a balonuluii...plus ca bag azot in gume, care micsoreaza pata de contact si implicit aderenta prin reducerea greutatii. :x De ce micsoreaza azotul pata de cotact? Pata de contact nu depinde de presiunea in pneu? Dar greutatea? Azotul are densitate aproximativ egala cu aerul, doar ca nu mai are vapori de apa, si fiind un gaz inert nu este predispus diferentelor de volum la diferente de temperatura, ceea ce il face mai bun decat aerul atmosferic (cel puti asta stiam eu) "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link to comment Share on other sites More sharing options...
svejk Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Re: Ziarelli ex. forest pe sosea. @ atar: dankrp incerca sa-mi raspund ironic. acum, cu azotul nu-i de glumit.... :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
atar Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Re: Ziarelli ex. forest pe sosea. Scuze. Inseamna ca am muscat-o. :P :hw :hm "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts