Maresalul Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Scuze ca am scris cu majuscule titlul dar ceea ce fac acesti oameni este extraordinar Am ramas fara cuvinte :) http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: SUPERB! Cata munca ! Obiectivele lor cred ca nu mai sunt banii ci perfectiunea . Si cand te gandesti ca ale noastre sunt misto-ul si rautatea fata de semenii nostrii :P :P Doamne ce diferenta!!!!! Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: SUPERB! Am gasit ceva cuvinte....Uimitor, Incredibil, dar este realitate! Cel putin asta vad in acest clip si e frumos ,depaseste nivelul unui spectacol artistic, e ceva ce tine de performanta ,perfectiune. Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
whoratiu Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: SUPERB! Realitatea e ca sunt profesionisti. Din pacate, acu vreo cativa ani am ratat un spectacol live cu ei.Si acum imi pare rau!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate