Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iesire esuata in (vaideeni) valcea

ab03fge

Postări Recomandate

am plecat din brasov la un coleg sa facem o iesire pe dealurile din imprejurimile vaideeniului.......ghinion drumul plin de scanduri cu cuie .==> pana pe 3 roti deodata si iesirea compromisa . de nervi nu am apucat sa fac mai multe poze dar fiecare roata avea cel putin 4 gauri .ce reaku sa mai faci ???multi prosti in tara asta . :uameni .pun si cateva poze.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: iesire esuata in (vaideeni) valcea

WTF ... asa miseleste erau bagate sub ... carosabil (ca sa zic asa). Poate are unu' vulcanizare mai sus si l-a atins criza mondiala ...

da vulcanizare la 10 km la horezu. o sa pun un filmulet cu masina care a adus 3 roti de aro diferite. acum astept sa se incarce in youtube.

Link spre comentariu

sa zicem ca in ciuda ghinionului tau ai fost norocos.la sfarsitul lui noiembrie am iesit cu un prieten cu patolul si comunista mea la o mocirleala.ne-am apropiat ,in drumul nostru ,de o padure! furatzi de peisaj si dornici sa ne clatim ochii am intrat in padure1 eh dracia dracului ce sa vezi.padurea era plisa de cuie ,scoabe si platbande sudate in cruce ,ascutzite la capat si indoite in diverse feluri.ne-am speiat cand am vazut fierul "crescut" in padure ,am adunat cat am putut si am dat sa plecam.la iesirea sin padure dezastru pe patrol doua good year wrangler,la primul contact cu noroiul, ai cules una o platbanda de care va povestesc iar cealalta doua scoabe. rezultatul doua cauciucuri stock noi devenite istorie! :uameni

traim in romania si asta se si vede!
Link spre comentariu

si eu am patit asa... de aceea e bine sa bva interesati inainte de a merge...

chestiile astea vor deveni f f dese

padurarii si paznicii de vanatoare sunt satui de atv-isti si endur-isti si offroaderi, hotii de lemne sunt si ei aciea ... asta e

din pacate pe noi nu ne sprijina legea sa intram in paduri, de cerut despagubiri...nici atat pt ca "nu ai ce cauta acolo"

terenuri mari la pret de nimica si trasee private circuite inchise de offroad

asta ne asteapta

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

terenuri mari la pret de nimica si trasee private circuite inchise de offroad asta ne asteapta

Din pacate ai dreptate, doar ca in romania este epidemie de cerut bani multi pe terenuri. Au luat-o toti razna. Cer niste bani de zici ca au cel putin curent si apa si gazul e la 500 de metrii, si pe cind mergi sa-l vezi, nici cu 4x4 nu razbati pina acolo ...

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Si totusi nu cred ca este legal sa faci asa ceva pe un drum(fie el si comunal).

La intrarea pe un forestier ar trebui sa existe un semn de interdictie si de avertizare.

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Si totusi nu cred ca este legal sa faci asa ceva pe un drum(fie el si comunal).

La intrarea pe un forestier ar trebui sa existe un semn de interdictie si de avertizare.

nu e legal da-i in mama lor. paduraru le-a pus . :bc :jp1 pai sa stea reaku la paza nu sa puna cuie in drum .f#_@ pe masa.

Link spre comentariu

Hai sa va zic una buna, legata tot de cuie plantare, si scoabe si altele.

Intr-o vreme, taranii din zona muntilor orastiei, satuli sa ii tot caute potera sai sa ii puna sa ea declaratii, si sa isi gaseasca fanetele sau ogoarele cu gropi facute in mod artificial, au gasit o mica varianta de pus cuie la roata.

Au bagat oamenii atat prin pasuni si fanete, cat si prin ogoare, cuie, scoabe si alte resturi metalice de care oricum nu aveau nevoie in ograda. rezultatul? simpl;u. Au venit oamenii veseli, au dat cu aparatu (culmea, cei care au dat erau si preteni cu militienii sau chiar aveau niste table legate pe unar), si au plecat acasa total dezamagiti.

Asa se va intampla si cu noi. Le rupem drumurile.

Pe un drum pe faneata sau la intrare in lastarisi, e moale, noi venim cu gume si motoare si le rupem si facem fagase. Ei merg cu caruta trasa de unu sau doi cai. Nu de zeci de cai. Oare de ce au pus cuie? Ca sa nu mai mergem.

Eu, sper sa gasesc in perioada care vine o varianta buna pt ambele parti. Si pt noi si pt proprietaaaari. COMPOSESORATELE. Incerc sa le rezolv la unele ceva chestii cu retrocedarile in zona jud. Hunedoara si, in contrapardida, un mic drept de a le folosii muntii pt iesiri. Sper sa imi iasa miscarea. Mai ales ca zonele sunt cu potential frumos.

Link spre comentariu

Daca ar fi sa intri pe pamintul omului as intelege...dar daca esti pe drum de acces nu mi se pare deloc normal.

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Cu retrocedarile facutee, nu mai ai de unde sa sti unde te aflii. Tot ce e posibil sa ne trezim in mijlocu padurii, inconjurati de o ceata de haiduci cu bate, topoare si altele, care ne spun ca suntem pe mamantul lor. Si vorba lu Stefan cel Mare: Moldova nu este a noastra ci a urmasilor, urmasilor nostrii. (sper ca mi-am reusit sa reproduc bine, cu toate ca, parca am sarit ceva)

Link spre comentariu

din pacate cretu are dreptate 100%

pe unde trecem noi u utilajul taranul nu mai trece cu caruta cu cai sau boi, noi trecem de placere cand e moale, ei trec de nevoie cand e uscat, dar pe ogase de 33 ei cu caruta se suspenda

si nu o fi pe tarlaua lui drumul , dar e intre tarlale si el nu mai are pe unde sa ajunga acolo

asa e, oamenii au dreptate

problema e ca asta se intampla mai nou si prin padure pe marcaje turistice..ceea ce nu mai e ok

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Oricum ar fii, parca va urasc. Ma mananca undeva sa ies, dar nu am cu ce. Masinuta sta in fata la garaj si zace pana se simte stapanu potent se fuga la Ungaria sa ii cumpere aia si aia. uffffffffff. Si o vreme moale si faina de iesit in zona incat........

Chestia asta imi aduce aminte de o dicutie de pe vremea cand aveam vreo 17 sau 18 ani si meream cu bunicu si cu alti oameni de pe la tara la taiat si tras lemne din padure (cam tot pe vremea asta). M-or intrebat daca am "gustat" si io din ceva domnisoara. Nu am stiut ce sa raspund. Dar, oameni trecuti prin viata fiind, mi-or servit-o direct: vezi ca acum e vremea. Sunt ca mugurii. E cald, se umfla si plesnesc. Deci? asa e si cu iesirile. Inca nu da vvrunza, dar e cald si pamantu asteapta sa fie framantat.

Link spre comentariu

deja se deviaza de la subiect. iesirea a fost pe drumul principal care duce din vaideeni la milescu si de la milescu spre vf nedeii, curmatura oltetului , petrimanu ciunget, voineasa, obarsia lotrului, . oasa... de unde se despart iar drumurile catre cugir, orastie. si catre sebes, sibiu. ceea ce s-a intamplat nu trebuia sa aibe loc .paduraru si paznicul de vanatoare nu are decat sa isi faca meseria nu?????

Link spre comentariu

Din cate stiu eu (auzite), in zona respectiva au fost facute retrocedari masive pt fostele composesorate. Oamenii inca nu au facut contracte cu Ocoalele silvice pt administrarea fondului forestier. Incat...... Fiecare aplica legea lui si cutuma locului. Vom patii la fel peste tot. Si, pana la urma, saracii oameni, au dreptate. Ei incearca sa se pazeasca de cei ce le taie padurile. Nu de noi. Asi putea sa va expun aici un forum intreg pe tema asta. Pana la urma, fiecare incearca sa pazeasca ceea ce are, asa cum poate sau intelege el.

Si eu m-asi enerva sa ma trezesc cu sosonii gauriti aiurea, dar, tr sa ii intelegem si pe ei. Eu am f...t gume noi pe sosea. Cuie, holsuruburi sau gropi. Si? Tot eu am injurat si am cumarat altele. Ce naiba sa fac? Nu imi place sa umblu descult.

Link spre comentariu

asa este. te vad in poza cu pusca in mana. Sa sti ca cineva iti incalca teritoriul, cum ai reactiona?

Nu e normal sa facem asa, dar suntem, pana la urma, niste "animale" care incercam sa ne protejam arealul in care stram si traim.

Adevarul e ca puteau pune o bariera cu lant. Poate au pus-o dar o fost rupta. Si, atunci, cum oamenii sunt cei mai imprevizibili in reactiii si atitudini, au facut ce au facut. Cuie si altele. A doua oara nu mai mergi pe acolo. E sigur. Poate nu erau pt tine 9sigur nu erau). Era o vornba batraneaca, cum ca nu e pt cine sa nimereste ci....... (nu imi vine acum in cap. aam niste lapsusuri ca si jean Constantin in "Se intorc pasari calatoare")

Link spre comentariu

Da, ai teerrminat toate drumurile din zona Cugirului de ai luat-o hai-hui prin tara? Muntii dintre noi nu o sa-i pot trermina niciodata. Incerc sa nu ma lansez in discutii pe tema asta ca vorbesc pana ies la pensie si nu termin. Tr sa ne intalnim odata si sa vedem.

Link spre comentariu

Avand in vedere ca am trait primii 16 ani din viata acolo, va pot spune ca acel drum pleca din RUDARIE. :pr O avea vreo legatura cu asta..?? Eu zic ca da.

Pentru cei care au nelamuriri pot da explicatii detaliate..

Luaz 969, Aro 244, L200
Link spre comentariu

Ma da intelegatori mai sunteti ... pai deaia am ajuns aici mah, ca li se permite la toti sa faca ce vrea muschiu' lui. Ca toti au inteles ca democratia=fiecare face ce vrea si dupa noi potopu'. Daca ar fi fost drum privat sau de exploatare, nu au decit sa puna bariera si daca este rupta in mod repetat, nu au decit sa faca pinda si sa-l prinda pe ala ce o distruge. Mai mult, trebuie sa puna si un panou prin care calatorul sa fie avertizat ca din moment ce depaseste bariera este pe riscul lui si poate ramine fara gume sau radiator sau ceva (oare de ce au aparut semnele cu atentie trafic monitorizat in zonele cu radare fixe?). DAR pe drum public, ce au facut nenorocitii aia, e ATENTAT la viata si integritatea persoanei au litere mari. Mi se face scirba cind vad ca in tara asta toate legile sunt date de la premisa ca toti suntem hoti si trebuie sa dovedim contariul. Exact asa e si aici. Nu am voie sa merg pe un drum public, din simplul motiv, ca este marginit de padure si s-ar putea sa fur lemne. Hai sa stam strimb si sa judecam drept ce pana mea.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Noi ne-am dat cu Nissanul pe un drum intre tarlale (care era arat, ca deh oamenii voiau productie de grau ...si s-au gandit sa faca parte si drumul din tarlaua lor) ... :uameni Si au venit aia sa ne ceara socoteala ... ca de ce le-am luat in ... recolta! Hai sa fim seriosi ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare