Silviu4x4 Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: iesire esuata in (vaideeni) valcea Uff...Uff...Cine face asa ceva este iresponsabil si incult. Mä gändesc doar cä un copil in joacä ar putea cädea intr-un asa cui, plasat din rea vointä pentru alti. Un copil nevinovat se i-mpiedecä, cade cu capu sau cu ochiul in cui! Fäptasul se bänuieste dar lipsesc dovezile si martorii. De la una la alta. La o stänä din Cindrel,acum 2 ani ne primesc 2 ciobani(cunoscuti de noi,noi care intretinem relati prietenesti cu cei din munti,oprim salutäm inträm in vorbä, intrebäm de drum etc.) foarte furiosi.Abea asteaptä sä ne däm cästiile jos din cap,noi fiind cu crossurile, sä na vadä fetele.Apoi ne povestesc cum niste crossisti i-au stricat päsunea,probänd intruna o "trambulinä"de pa tarlaua sa. Degeaba le-au vorbit ciobani de vorbä bunä, n-au priceput zic ei, mai räu a fäcut, un crossist scotänd un cutit si amenintädui. Apoi ciobani ca rezolvare au spus cä vor intinde särmeb intre copaci! Asta ne-a infuriat f tare pe noi.Nu numai calea aleasä pentru protejarea päsunii ci si fapta crosistilor färä maniere.Le-am spus doar atät, "gänditivä cä ii täiati gätul unui nevinovat cu familie copii acasä. Va urma Silviu Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: iesire esuata in (vaideeni) valcea E ok sa intinda sarme, dar sa agate ceva de ele ca sa se vada. Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Ianuarie 30, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: iesire esuata in (vaideeni) valcea sant revoltat ca in zona mea nu am pomenit asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: iesire esuata in (vaideeni) valcea La prima vedere pare o solutie idioata, chiar un abuz din partea celor de la ocolul silvic. Insa, la cit se fura in tara asta, la cit de praduite sunt padurile noastre, solutia a devenit din ce in ce mai raspindita. Daca mai tin eu bine minte, prin zona aceea este un sat populat in marea parte de tigani, asa ca nu ma mira solutia aleasa de padurar. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate