Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pareri Toyota Landcruiser BJ 42

kbinder69

Postări Recomandate

Cred ca mi se arata o ocazie de achizitionare a unei astfel de masini. Este din anul 1982, motor diesel de 3408, 66 kw, 141000 km pe ceas, reconditionata, am sansa de a o testa timp de 5 zile.

Avand in vedere ca mi-o aduce din Spania ptr. a o testa, ptr. a evita cheltuielile inutile, ce ma sfatuiti?

Bineinteles ca va fi inmatriculata la sud de Dunare.

Pretul masinii ( este fix) se ridica la 2190 EUR.Merita?

Astept pareri pro si contra, mersi.

LR Discovery 1 300TDi - actual

Opel Frontera Sport 2.0i - fost

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pareri Toyota Landcruiser BJ 42

merita fiecare centima

superba masina

nu neaparat super mega performanta in offroad sau masina pt extrem, dar o frumusete clasica cu care poti sa mergi aproape pe oriunde si dupa care se va uita toata lumea

sa nu uitam ca la fiabilitate e toyota...deci e o piesa care merita luata cu siguranta

ps

in ciuda crizei, pariu ca ai sa o poti vinde de cateva ori pe zi... :grin:

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

e fantastica , daca te razgandesti , sa nu mai bata omu atata drum, poate sa o lase in Austria la mine si mai face economie de drum :banana o iau imediat :grin: vorbesc serios :h5

Link spre comentariu

Acum.. tu vrei sa ne faci in ciuda?

Pretul e atat de ademenitor inc\at nu vad de ce sa te gandesti 5 zile.. numai troliu si cauciucurile fac mare parte din suuma

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Acum.. tu vrei sa ne faci in ciuda?

Pretul e atat de ademenitor inc\at nu vad de ce sa te gandesti 5 zile.. numai troliu si cauciucurile fac mare parte din suuma

Corect! eu zic sa te duci dupa ea(mai in gluma mai in serios)s-ar putea sa o vanda pe drum!

Link spre comentariu

Cred ca mi se arata o ocazie de achizitionare a unei astfel de masini. Este din anul 1982, motor diesel de 3408, 66 kw, 141000 km pe ceas, reconditionata, am sansa de a o testa timp de 5 zile.

Avand in vedere ca mi-o aduce din Spania ptr. a o testa, ptr. a evita cheltuielile inutile, ce ma sfatuiti?

Bineinteles ca va fi inmatriculata la sud de Dunare.

Pretul masinii ( este fix) se ridica la 2190 EUR.Merita?

Astept pareri pro si contra, mersi.

nu mai sta pe ganduri. Daca ai posibilitatea, ia-o ! cu banii astia iti iei juma de atv :grin:

Link spre comentariu

sefu... se pare ca avem toti aceeasi parere

daca nu o iei, te rugam sa nu ne spui asta, pt ca o sa ne batem rau care merge dupa ea

e pacat sa strici colectivul cu marul discordiei

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

daca poti s-o iei, nu ezita. :1

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

prietene ,drag coleg forumist eu spun ca nu cred ca e frumos sa faci misto din noi;adica sa ma explic:daca tu ai gasit masina respectiva la pretul mentionat si astepti pareri pro si contra despre model si mai ales despre pretul de achizitie cred ca ori tu nu esti facut sa ai asa o masina ori acea masina nu este pentru tine :sr :P

0741140440-Robert
Link spre comentariu

prietene ,drag coleg forumist eu spun ca nu cred ca e frumos sa faci misto din noi;adica sa ma explic:daca tu ai gasit masina respectiva la pretul mentionat si astepti pareri pro si contra despre model si mai ales despre pretul de achizitie cred ca ori tu nu esti facut sa ai asa o masina ori acea masina nu este pentru tine :sr :P

adjudecat!! ramane

O|||||||O wrangler JK
Link spre comentariu

intelegeti si voi ca e o presiune enorma pe proprietarii acestor gen de masini

e genul de masina la care "tre sa astepri sa moara proprietarul sa o poti cumpara de la mostenitori"

si cum sunt multi care vor sa o cumpere... :roll:

Link spre comentariu

Va multumesc ptr. incurajari si raspunsuri.

Pentru Robert: cand am solicitat pareri despre masina nu ma refeream la faptul daca pretul e bun sau nu,ci voiam sa aflu,avand in vedere ca masina este totusi din 82, care sunt puncte slabe la ea,care este situatia pieselor de schimb, puncte slabe/tari ale masinii.Asta tinand cont ca eu nu mai am alta masina (Frontera va trebui sa plece), si aceasta va fi cea de zi cu zi.

Respecte, :hi

Link spre comentariu

salut.parerea mea e ca pretul e gresit inteles de tine....nu are cum o masina ca asta sa coste atat.numai reconditionarea caroseriei cred ca a fost atata plus troliu roti si tot asa.....eu zic sa te mai interesezi odata de pret......parerea mea.....si cred ca si a lu dagtoyota... :banana :banana

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

Salut, in legatura cu pretul am avut si eu dubii; dar intre timp am doua confirmari pe mail legate de pret si costul transportului.

Va salut,

Link spre comentariu

eu zic sa citesti atent cite cifre are suma eventual sa pui cu un pix punct de la dreapta la stinga la trei cifre poate reussti sa citesti suma corecta :grin:

lasind gluma la o parte masina face si 24.000e asa ca poti sa o cumperi fara nici o retinere

Link spre comentariu

Eu zic sa nu o iei, e veche, nu mai gasesti piese, etc etc... :uameni

PS : poti sa-mi trimiti nr de tel al proprietarului, pe pm... ca altfel facem licitatie acasa la proprietar :h5

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

Daca esti pasionat, PUNE MANA PE EA! Face pana si ultimul banut, chiar si pe praful asta! :grin: E o masina uluitoare! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

pe unde ziceai ca intra in tara? pe la nadlac? ca nu mai tin minte... si nici data nu-mi mi-o aduc aminte exact... :grin:

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare