cryss Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 as vrea sa schimb pajero sport 2,5tdi -2003 cu pajero 3,2di-d 2005-2006 cu 5 usi.sincer nu prea stiu multe despre modelul respectiv,doar ca are motorul mai mare si mult mai puternic ,nu stiu daca e mult mai nervos.mentionez ca vreau varianta cu cutie automata.masina imi place mult ,sper sa ma ajutati.multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Re: astept parerile voastre! Normal ar fi un pas inainte...dar... Am aflat ca unele persoane regreta ca s-au despartit de PAJERO SPORT....E vorba sa scoata un nou model in 2009 care chiar arata foarte bine(seamana cu SPORT-ul ),nu stiu ce motorizari au.Orice ar fi mult succes! :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cryss Posted February 4, 2009 Author Share Posted February 4, 2009 Re: astept parerile voastre! l-am vazut si eu ,dar nu am diferenta de bani pt unul nou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winetou 007 Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Re: astept parerile voastre! Cand avansezi in sus este bine dar fa si tu 2 liste ca sa poti decide mai usor. O lista sa fie cu avantaje si cealalta cu dezavantaje,ca sa iei o hotarare potrivita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest johny23 Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Re: astept parerile voastre! Daca vrei noul Pajero Sport...uita,nu se comercializeaza decit in Rusia,America de Sud,Africa,Asia;cica restul pietelor sint acaparate de alt gen de SUV-uri. Daca vrei Pajero ala mare si frumos este aproape Ok ca masina,dar nu super greutati in teren,au umplut-o si pe asta de fire si electronica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cryss Posted February 6, 2009 Author Share Posted February 6, 2009 Re: astept parerile voastre! tocmai asta vreau ,avantaje-dezavantaje,cred ca sunt printre noi persoane care au avut pajero sport si apoi pajero 3,2di-d,2005-2006. sau pote au stiinta de unele avantaje sau dezavantaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cryss Posted February 6, 2009 Author Share Posted February 6, 2009 Re: astept parerile voastre! referitor la noul pajero sport cred ca o sa fie comercializat si la noi ce-l tarziu de la anu",i-mi place mult si cred ca are o stabilitate mult mai buna fata de versiunea l200 din care deriva,dar din pacate nu cred ca o sa-mi permit unul nou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts