silviub Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Scriu putin speriat :ha: :ha: :ha: si va cer parerea si sfatul. De cand a inceput sa ploua, la mine pe strada s-a produs o transformare :ha: :ha: :ha: si m-am trezit in locul unde parcasem un Isuzu cu asa ceva:P1290363 R.bmp[/attachment:2o4wi7cp]P1290367 R.bmp[/attachment:2o4wi7cp]P1290364 R.bmp[/attachment:2o4wi7cp] Ce sa fie oare? Ce sa se fi intamplat? :ha: :ha: :ha: most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Ce se intampla? cati nu si-ar dori sa ploaie si pe strada lor :bravo s-o folosesti sanatos :1 http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Ianuarie 30, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Ce se intampla? Multumesc mult, voi reveni cu mai multe poze si informatii pe masura ce masina va incepe sa fie in mintile ei. In ori ce caz motor + transmisie sunt ok, lucrez la impresia artistica (optica) :ha: :ha: :ha: most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Ce se intampla? e una din masinile de la CPI pentru care a fost atata scandal..........sa te bucuri de ea si sa va noroiti sanatosi...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Ce se intampla? una din cele ma frumoase ploi de anul asta nu? sa o folosesti sanatos si la noroiala mare cu ea! :h5 ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Ce se intampla? Ca si bancul ala postat de cineva pe aici: Cand ai noroc, ai pana la capat! Bravo, faina masina. Sa te poarte sanatos. :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Ianuarie 30, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Ce se intampla? e una din masinile de la CPI pentru care a fost atata scandal..........sa te bucuri de ea si sa va noroiti sanatosi...... Este cea cu care am fost la Calugareni. Da este de la CPI, sunt insa curios despre ce scandal e vorba? Eu am cumparat-o direct de la CPI si nu stiu nimic. Sau poate este vorba de faptul ca au incercat sa mi-o vanda ca fiind in stare de functionare, dar a trebuit sa o aduc pe platforma, caci nu mai fusese folosita de mai mult de 1 an.... most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Ce se intampla? @silviub ...A venit mosu? S-au stricat renii la burta , si a fost nevoit sa ajunga pe jos ...si cum sacu' era cam mare ... a trebuit sa opreasca mai des! :ha: Sa o stapanesti sanatos! Majoritatea masinilor de la CPI au fost destul de bine intretinute ...sper sa fi pus mana pe una dintre acele masini! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Ce se intampla? sa o stapanesti sanatos :bravo Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Ce se intampla? :bravo sa te poarte pe unde vrei tu :1 The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Ce se intampla? Sa te poarte sanatos, :bravo Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Ce se intampla? :ypu :cr1 . Una peste alta , :1 . Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Ce se intampla? sa te bucuri de ea :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Ce se intampla? La noi ploua de cateva zile si nimic...Sa te poarte sanatos :1 L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Februarie 1, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: Ce se intampla? :ypu :cr1 . Una peste alta , :1 . @Clauho: nu dispera, nu renunt chiar asa de usor la "parcul" propiu de Isuzu (3 la numar), dar pentru serviciul de depanare off-road, am considerat ca este ok sa am in "parc" si o piesa de artilerie grea. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: Ce se intampla? O ploaie cu adevarat buna :h5 :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Februarie 2, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: Ce se intampla? Acum si cateva date despre cea nou rasarita in parcare: Toyota HZJ 80, masina a fost facuta pt Arabia Saudita (cauza din care nu are degivrare si stergator la luneta...) Motor 4,2 Diesel An fabr. 1996 Aer Conditionat Este 4x4 nepermanent, cu mrl-uri Aisin Dupa ce am inceput sa bobinez la ea, a primit suplimentar: Planetare hevy-duty pe puntea fata, Cardan nou pe fata, Sateliti noi in dif. spate, Set nou complet de simeringuri punte fata si spate, Cauciucuri (si jenti pe masura) 33/12,5/15LT, Interior complet schimbat (scaune fata + spate, mocheta), Inaltata fata cu 40mm (bucse inaltatoare, nu suspensie noua), Inlocuita distributia, Inlocuite discurile de frana + placute frana fata Cum spuneam, mai am de lucru la partea optica (zona farurilor si capota motor), voi reveni cu poze si detalii. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Ce se intampla? :bravo Na amu sa te vad!! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Ce se intampla? Hm, s-ar putea sa fi fost numai eu patitul, dar oricum ai grija la... izolatia cablurilor electrice ; prin anii '90 am avut un hilux adus din dubai si dupa doua ierni cadea de pe cabluri ca matreata! - era facuta sa reziste la temp mari si cand a dat de frig... Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
urszilla Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Ce se intampla? domnule...misto ploaie ai prins...s-o stapanesti cu placere!!! :bravo la naiba...la mine ploo numa cu apa... :P astept de vreo 2 luni macar o aversa cu pneuri, dar cred ca la varianta cu " daca ai noroc, ai pana la capat", e valabila si reciproca, cu ghinionu`! sa te poarte sanatos!!! urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Februarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Ce se intampla? :bravo Na amu sa te vad!! No Pepi draga, Pentru ca noi astia mai copti, :ha: :ha: :ha: , nu suntem adeptii lui "las' ca merge si asa" si pentru ca nu-mi placea cum toarce motorul, m-am apucat si l-am desfacut. La cei aproape 300 k de km, camasile si pistoanele sunt cum le-a facut mama lor, insa supapele le schimb pe toate. Asta (cu supapele), vine de la simeringurile de supape care erau pietrificate..... Cat este masina blocata in garaj, ma gandesc la ce model de bara fata+spate sa creez :banana, voi reveni cu poze si detalii most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Octombrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Ce se intampla? :hi , iata ca dupa aproape 1 an, pot spune ca resuscitarea s-a terminat, pacientul este muuult mai bine (cel putin asa zic eu). Cam asa arata : Toyota HZJ 80, masina a fost facuta pt Arabia Saudita (cauza din care nu are degivrare si stergator la luneta...) Motor 4,2 Diesel An fabr. 1996 Aer Conditionat Este 4x4 nepermanent, cu mrl-uri Aisin Dupa ce am inceput sa bobinez la ea, a primit suplimentar: Planetare hevy-duty pe puntea fata, Cardan nou pe fata, Sateliti noi in dif. spate, Set nou complet de simeringuri punte fata si spate, Cauciucuri (si jenti pe masura) 33/12,5/15LT, Interior complet schimbat (scaune fata + spate, mocheta), Inaltata fata cu 40mm (bucse inaltatoare, nu suspensie noua), Inlocuita distributia, Inlocuite discurile de frana + placute frana fata Dupa cele de mai sus, sau mai adaugat: Inlocuite toate supapele din chiulasa + set garnituri superioare Chit OME de inaltare (arcuri + amortizoare) de 3" Sistem degivrare (multumiri lu' toyo7080) Stergatoare luneta (multumiri lu' toyo7080) Bara fata + spate custom made Troliu Pompa de injectie verificata si reglata pe stand Set reparatie caseta de directie Compresor ARB (ne pregatim de blocant spate) Vopsire integrala Cauciucuri pentru vreme rea BfG 33/10.5/15 most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Octombrie 31, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2009 Re: Ce se intampla? Si ceva poze cu transformarea.... Din pacate cand am cumparat masina, era asa de urata ca am vrut .....sa o vand piese :grin: , din cauza asta primele poze sunt dupa ce am resusit sa ii fac deja o parte din resuscitare :banana most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Octombrie 31, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2009 Re: Ce se intampla? Cum nu reusesc mai mult de 5 poze iata si continuarea... most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate