Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

A venit timpul sa ne trezim!!!

prudom

Postări Recomandate

Nu stiu,poate au mai fost discutii pe aici despre NWO(New World Order),organizatii secrete,etc,dar

ceea ce se intampla in jurul nostru nu trebuie ignorat!!!

Nu este prea tarziu si poate face ceva,incepeti cu asta:

http://fymaaa.blogspot.com/2009/01/cere ... a-mai.html

Poate ati observat ca dupa Revolutie,oamenii de la conducerea tarii(haite de lupi cum le spun eu),incet incet au rupt bucatica cu bucatica din tara,au indatorat-o la maxim...nu prea se mai aude de nimic 'romanesc'(sau din ce in ce mai putin)! Vine Globalizarea peste noi...

Luati atitudine daca nu vreti sa va treziti sclavi intr-o buna zi(numerotati,catalogati si urmariti)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: 666 - numarul fiarei?

Globalizarea... aha... multi stie putini cunoaste...mmmh,

Despre pasapoarte biometrice - oare la ce ne folosesc? Pai de pilda sa o vizitam pe matusha Varvara in State. De ce? pai fiindca americanski au decis asa la ei acasa numai se intra decat cu biometrice sa nu cumva sa-l confunde de ex pe Gicu a lu Saveta cu Bin Laden si sa-l ciuruie fara avertisment.

Daca vreti sa mergeti in State, platiti taxa, va amprenteaza si va biometrizeaza si gata dupa ce unchiu Sam zice Liber la Romanica! puteti navali linistiti in USA.

Nu vreti in USA nici o problema in EU va puteti plimba linistiti sunt multe lucruri frumoase de vazut. Vreti sa mergeti in Egipt? e suficient vechiu pashaprt aia pe acolo nu au facut cipuri pt camile daramite pt oameni.

Despre cipul implantabil in corp: peste vreo 50-100 de ani, eu nu cred ca mai apuc, o sa aveti domniile voastre un cipuletz micutz dragutz implantat si pe unde ve-ti trece o sa lasati urmele tranzactiilor dvs. in principiu daca nu aveti de gand sa ucideti pe nimeni nu va cauzeaza cu o singura conditie: datele sa fie asa bine encriptate si protejate ca sa faca imposibila sustragerea sau alterarea lor, ce ne facem daca sa zicem incarcam cardul adica cipul la plecare in c alatoria nostra pana in Spania si pe drum oprim la benzinarie, si comandam o cafea iar chelneritza de coniventa cu un raufacator ne factureaza cafeaua de toti banii pe care ii avem in cont iar cand ajungem la hotel si intindem manutza ca vrem sa platim descoperim ca pe termina sa afiseaza "INSUFFICIENT FUNDS" ha? Pai nu ca am cacarisit-o? Pana explicam noi la spanioli ca am fost victimele unui jaf cred ca dormim in masina macar o noapte. Daca e vara e bine da daca e iarna si furtuna?

ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch)

Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! )

Link spre comentariu

Re: A venit timpul sa ne trezim!!!

E f probabil ca, din pacate, NWO o sa ne aduca cam pe toti sub papacul (de fier, de matase?) unor indivizi lipsiti de scrupule, posesori ai capitalului majoritar. Deci o sa devenim:

- chiriasi deoarece impozitul va fi f mare si cu fiecare criza multi dintre noi isi vor vinde casele

- indatorati la banci deoarece consumerismul odata trecuta criza ne va ademeni cu afise tzipatoare unde femei bine imbracate si fardate ne vor imbia cu diverse cheltuieli pt noi sau consoartele noastre care, mai slabe de pipotzica, vor pofti si ele la un Cavalli, la un Dior etc.

- monitorizati permanent datorita cipului destept inserat oare unde? inca nu stim, Poate in brat poate chiar in creierash, nu glumesc ar fi prea riscant.

* * *

Iar cand EI vor decide ca e cazul sa mai castige instant 5 mil. eur/secunda de pe spinarea noastra, tot EI vor face economia sa se miste in directia dorita, printr-o apasare de levier sau pedala.

Dar ce te faci ca atunci cand iei omului orice libertate el nu se mai teme si chiar il apuca rasul.

Aviz amatorilor de globalizare si Ceausescu a vrut intr-un fel sa ne globalizeze dar in varianta autarhica, poate parea un paradox, si vedeti unde a sfarsit.

Chiar si LEUL (ala din savana bre, nu confundati cu felina de apartament a lu' Isarescu) marele vanator si felina suprema si tot se teme de hoarda de bivoli care odata dezlantuita rupe tot in calea ei. Aviz LEILOR nu intindeti coarda, se poate rupe.

ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch)

Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! )

Link spre comentariu

Majoritatea populatiei globului traieste deja in "matrix", prin "impresii", alienati... trist, dar adevarat. si tocmai de aceea masonii lovesc fara mila in tot ceea ce inseamna spiritualitate autentica, traditie, familie, valori autentice, pt ca individul sa nu mai aiba nici un reper interior si sa devina singur, slab, influentabil si cu atitudine de sclav.

globalizarea reloaded:

"Pe 23 mai 2008 a fost semnat în Brazilia tratatul de constituire a Uniunii Statelor Sud Americane (Unión de Naciones Suramericanas – UNASUR). Preşedintele brazilian, Luiz Inacio Lula da Silva, a anunţat că în cel mai scurt timp va fi adoptată şi o monedă unică, pentru a crea în America de Sud un bloc comercial competitiv cu cele din Europa şi America de Nord. „Cu cât ţările din America de Sud vor fi mai puternice din punct de vedere economic, cu atât vom avea mai multă linişte, pace, democraţie, comerţ, companii, locuri de muncă, venituri şi dezvoltare�, a declarat da Silva.

Parlamentul unic Sud American va fi localizat în Cochabamba, Bolivia, iar Banca Centrală a Americii de Sud în Caracas, Venezuela. Din Uniunea Statelor Sud Americane fac parte Bolivia, Columbia, Ecuador, Peru, Argentina, Brazilia, Paraguay, Uruguay, Venezuela, Guyana, Surinam şi Chile.

Ca şi Uniunea Europeană (UE) sau Uniunea Nord Amerciană (NAU), UNASUR îşi construieşte o infrastructură care să faciliteze deplasările în cadrul blocului: se construiesc intens căi ferate, autostrăzi, poduri şi linii de transport, comparabile cu super- autostrăzile NAFTA şi CAFTA de pe continentul Nord American. UNASUR va avea un consiliu de apărare regională, cu rolul de a rezolva conflictele, de a promova cooperarea militară şi producţia coordonată de arme, exact cum în cadrul NAU este prevăzut un consiliu militar canadiano-american, ce prefigurează unificarea guvernelor din această zonă."

Precum se poate vedea, si Japonia e bagata in terciul asta globalist, oarecum firesc, pt o tara cu pretentii de putere la nivel mondial. cand a intrat "cultura occidentala" peste ei, s-a avut grija ca sa fie terminata cea japoneza, au distrus in primul rand casta samurailor, singurii care putea apara tara de interesele straine potrivnice, au slabit institutia imperiala, si le-au bagat "democratia" pe gat. acum, si Japonia, e condusa de aceleasi interese meschine, guvernantii, ca peste tot, sunt interesati de bunastarea lor personala, sacrificand interesul poporului.

practic, s-a mers pe aceeasi reteta ca in Europa, prin distrugerea monarhiei si a bisericii, care le-a permis apoi sa-si faca de cap "democratic"...

Link spre comentariu

in olanda rotterdam deocamdatas-a introdus deja un card penrtu transportul in comun indiferent ca e metro, bus sau tramvai se stie cind si unde mergi tot timpul microfoanele si camerele stradale sint deja de mult. autobuzele au si ele camere.

din 2012 se vor monta in toate masinile gps tracking system ca sa platim taxa in functie de kilometri facuti si de tipul masinii si sa simplifice controlul infractiunilor rutiere. nu e o gluma, legea s-a votat in vara, sistemul a fost deja aprobat si se lucreaza la implementarea lui.

Link spre comentariu

Asta este o discuitie mai ampla,,,de cand ne-o bagat jidanii cardu-n gura si ne-o obligat sa nu merem far de el!

Sa nu va mirati daca EI te urmaresc pas cu pas!

pentru ca,,,!,cardul le permite!

cumparaturi de tot felul..card!..de aici statistici...cati copii !!..cat consumi ..ce credit ai. EI stiu tot,loc,data,ora!!

Daca te urmareste cineva bine dupa cheltuieli...ganditiva cum te poate manipula fara sa iti dai seama.

Pajero
Link spre comentariu

intotdeauna am fost de parere ca prea mult timp liber dauneaza mintii si-asa odihnite...

:ha:

:g

Maxule, scoate rubrica de "Discutii diverse" ca-nebunim naiba de tot NWO si alte alea!

Pai asta-i forum de off-road sau ZeroTV ?!? :P

Sa mor de nu deschid si eu topic cu Elodia sau mai bine cu Magda Ciumac! :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Colegu' astral2000(pt tine si pt multi altii) stiu ca astfel de discutii par exagerate sau comice dar problema e ca ele pleaca de la fapte reale!! pe care daca le pui cap la cap poti sa vezi unde se poate ajunge.

un proverb spune ca: cea mai mare pacaleala a lui Satana, este sa-l faca pe om sa creada ca nu exista. tocmai acest mod de operare demasca natura satanica a masoneriei. oricum, deja sunt deconspirate legaturile marilor loji masonice cu religia satanica, s-au tot pozat unii cu altii, adica deja e ceva "normal" de acum... Anton Sandor Le Vey "creatorul" bibliei satanice apare in diverse poze cu saluturi masonice alaturi de cunoscuti politicieni americani si masoni. de fapt, toate ritualuri masonice, juramintele care se fac la "initiere", au tenta satanica sau sunt chiar pe fata. am avut ocazia sa vad si niste filmari cu camera ascunsa, plus niste declaratii ale unora care dupa ce au vazut cu ce se mananca masoneria, s-au retras.

- SUA a fost creata de masoni

- singurul presedinte american despre care se stie sigur ca nu a fost mason a fost Kennedy (au omis sa spuna si ca l-au asasinat dupa ce le-au amenintat interesele)

- Crucea Rosie este inventia lor (dar nu vorbesc acum despre scandalul din Canada [~1 an - doar s-a prezentat ca stire la tv, o zi, si gata],unde au fost scosi in afara legii pt infestarea a vreo 3000 de pacienti cu sange transfuzat, "donat" de Crucea Rosie, sau scandalul din Romania, din anii '90, cand ne-au adus pe primul loc in lume la copii infestati cu HIV in spitale, prin seringi donate tot de criminalii astia!)

- FMI este inventia lor

- Banca Mondiala este inventia lor

- ONU este inventia lor (fara sa se aminteasca despre manevrele de intimidare si manipulare la scara globara pe care aceste organisme le fac)

Banuiesc ca ati vazut deja 'Zeitgeist' daca nu chiar va rog sacrificati ceva timp si urmariti ca merita(si pt cultura generala)!!!

http://video.google.com/videoplay?docid ... 3477&hl=en

Link spre comentariu

Ideea era alta: pe forumul asta, atat pt mine cat si pt majoritatea gaseam un refugiu unde nu mai auzeam, nu mai traiam exact nenorocirile si mizeriile, pe care, crede-ma, le stim al dracului de bine.

Pe de alta parte, ideea din spatele ideii de off-road este si evadarea din cotidian, urban, societate, reguli, legi si tot ce mai reclami tu !

Deci...discutia pe care ai deschis-o tu AICI, n-a facut decat sa ne "bage mortu`n casa "...

Cum vrei tu...it`s a free country si la fel si forumul...

Si in definitiv, care e ideea topicului tau pe acest forum de OFF-ROAD?

Concret, vrei o mobilizare, vrei ce?

Link spre comentariu

Ideea era alta: pe forumul asta, atat pt mine cat si pt majoritatea gaseam un refugiu unde nu mai auzeam, nu mai traiam exact nenorocirile si mizeriile, pe care, crede-ma, le stim al dracului de bine.

Pe de alta parte, ideea din spatele ideii de off-road este si evadarea din cotidian, urban, societate, reguli, legi si tot ce mai reclami tu !

Deci...discutia pe care ai deschis-o tu AICI, n-a facut decat sa ne "bage mortu`n casa "...

Cum vrei tu...it`s a free country si la fel si forumul...

Si in definitiv, care e ideea topicului tau pe acest forum de OFF-ROAD?

Concret, vrei o mobilizare, vrei ce?

:g

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Mare adevar ai grait cu afirmatia asta si atat...dar te-ai gandit ca vreodata s-ar putea sa nu iti mai permiti sa evadezi din cotidian,etc..?

In rest..topicul e la discutii diverse...cine nu vrea sa participe nu e obligat.

Se poate inchide topicul daca cineva a urmarit documentarul 'Zeitgeist' si crede ca apierdut 2 ore din viata lui!

http://video.google.com/videoplay?docid ... 4993&hl=ro

Link spre comentariu

In rest..topicul e la discutii diverse...cine nu vrea sa participe nu e obligat.

Ok, doresc participantilor la acest topic....trezire grabnica, usoara si placuta!

Cam in genul unui laxativ sanatos! :ha: :ha: :ha:

Sau se poate incerca Activia !!! :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Mare adevar ai grait cu afirmatia asta si atat...dar te-ai gandit ca vreodata s-ar putea sa nu iti mai permiti sa evadezi din cotidian,etc..?

droguri bre! "din baicului in spania, fara viza"... :grin:

si, de ca sa evadezi din cotidian? da' ce, cotidianul nu e o bucata din viata voastra?

io mi-am modificat cotidianul si nu-mi mai trebuie sa "evadez", e mai misto asa... :wink:

le: io inteleg ce spuneti dvs., da' si cu in cur si cu sufletul in rai nu se poate... :grin:

Link spre comentariu

Se poate inchide topicul daca cineva a urmarit documentarul 'Zeitgeist' si crede ca apierdut 2 ore din viata lui!

Documentarul "Zeitgeist" este inca o teorie. Foarte logica si frumoasa de altfel. L-am vazut si eu..... de 2 ori chiar, dar nu a avut acelasi efect (vezi ca a aparut si partea a 2-a). Se pare ca pe tine te-a luat cam tare. Ceea ce nu e un lucru rau..... Lucrul rau e ca incerci sa-i convingi si pe altii ca-i adevarat. Ceva in genul cum fac "Mortorii lu` Iahova". Multi dintre noi stim aceste lucruri dar, la cat de kkt e viata si la cate belele avem, cred ca asta ar umple paharu` si "ne-am duce in lumea noastra".

Totusi, ar trebui sa ne rezumam la Off-Road, la coclauri, poate ceva intalniri sau concursuri. Sunt sigur ca aici nu e tocmai cel mai potrivit forum pentru a dezbate a x-a teorie a constipatiei, la fel cum sunt si mai sigur ca sunt alte zeci/sute de alte forumuri care numai pe asta se axeaza... teorii ale conspiratiei(constipatiei).

Ideea ar fi in sensul urmator (parerea mea): Ca cei care simt nevoia dezbaterii acestor subiecte sa intre pe forumuri specializate in astfel de domenii. Nu de alta.... dar parca vad ca maine/poimaine o sa se deschida inca 10 subiecte cu "L-am vazut pe Mos Craciun" , "Satana exista-e sub pat" sau ciresica de pe tort " Martorii lu` `nea Iahova --- Join us, we have candies".

In alta ordine de idei: Stii ce fac cand ma simt useless in fata " intereselor masonilor de pretutindeni"? Imi iau cazanul, bag niste sticle in spate cu ceva "aditiv" :x , iau pretena in dreapta si ma car un w.e. pe munte lipsit total de orice "masonareala". Sunt aproape sigur ca daca incerci si tu, sigur iti va trece :wink:

E bine? Nu-i bine? Numai timpu` o sa vada.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

In alta ordine de idei: Stii ce fac cand ma simt useless in fata " intereselor masonilor de pretutindeni"? Imi iau cazanul, bag niste sticle in spate cu ceva "aditiv" :x , iau pretena in dreapta si ma car un w.e. pe munte lipsit total de orice "masonareala". Sunt aproape sigur ca daca incerci si tu, sigur iti va trece :wink:

E bine? Nu-i bine? Numai timpu` o sa vada.

E ok colegu',foarte frumos! si eu am inceercat si o sa mai incerc(momentan n-am acaret).

Stai linistit nu 'm-a luat prea tare' eu sper sa mearga bine afacerile tuturor ,salarii,etc si sa nu fim nevoiti sa facem offroad cu bicicleta!

Totusi pe piata au aparut masini la vanzare cu 10 mii care anul trecut nu le luai fara 15...disperarea e mare (pt unii)..predau leasinguri lipsindu-se de avansul platit,etc...

Dar nu-mi fac griji pt comunitatea 'club4x4',pasiunea asta e destul de scumpa,deci majotitatea au de unde si nu vor fi afectati de criza(reala sau nu) si nu vor fi nevoiti sa-si vanda acareturile la jum de pret :sm :sm ...

Link spre comentariu

Omul e cea mai adaptabila fiinta de pe planeta. Ne vom adapta si la criza financiara asa cum ne-am adaptat cu razboaiele, bolile, etc. In loc sa iesim o data la doua zile in teren "just for fun", o vom face o data la w.e. Dar tot vom face pentru ca.... ne place. Vorba aia: O viata avem si-o borta-n c*r".

Cum am spus si la inceput, imi plac discutiile astea interminabile in care toata lumea are o alta dreptate in ceea ce priveste trecutul/prezentul/viitorul umanitatii.... dar le prefer pe alea cu miros de munte, de aventura/suspans/adrenalina, la marginea focului, cu o sticla de vinut in mana stanga si cu o femeie in cea dreapta.

De aceea am ales forumul asta in locul a celor cateva sute de alte forumuri in care se poarta genul asta de discutii:"A venit timpul sa ne trezim!!!"

Probabil ca daca vei face si tu la fel, sigur te vei simti mult mai bine. Hai sa facem tot posibilul sa nu aducem acel "trend" si pe club4x4.ro. Sa-l lasam asa cum e el. Asa cum trebuie sa fie... ca ne place la nebunie.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare