Vizitator stefan_tim Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Calde salutari din vestul tarii. Ma numesc Stefan si locuiesc in Timisoara. In urma cu cateva zile am cumparat un tractoras 4x4, pe nume Isuzu Trooper II din "89, motor de 2,6l, 114 CP, pe injectie. Masina am cumparat-o din Bistrita Nasaud, dar deja am inceput sa o pregatesc pentru Off-Road. De fapt "SOLDATELUL" a fost cumparat pentru a ma insoti la partidele de vanatoare. Sunt un impatimit al acestui sport, sport pe care il practic din 1998. Sunt bucuros sa fac parte din clubul :cl si sa mai invat cateva tehnici de la voi. Va salut si va doresc multa sanatate. Bye,Bye........ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Salutari din Timisoara :W http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Salutari din Timisoara Bine ai venit :1 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Salutari din Timisoara :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Salutari din Timisoara :W ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stefan_tim Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Salutare :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Salutare Numai atat? :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Salutari din Timisoara :h5 Bun venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: Salutari din Timisoara :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: Salutare :W ??? Ce e asta? marca de branza sau banca ... ca nu mai stiu ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: Salutare N-am inteles care este smecheria??? Nu te-ai mai prezentat odata cu "Salutari din Timisoara"??? Cred ca moderatorii dorm la ora asta... :ha: De fapt, cam da, ca nu e decat 4:26 dimineata! :ha: P.S. Apropo, eu tot nu am inteles de ce "ceasu`" de pe forum nu corespunde cu cel real... :P Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: Salutari din Timisoara :W Bine ai venit! Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: Salutari din Timisoara Bine ai venit :W :cl :bravo :h5 schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: Salutare Vezi ca mai ai o prezentare... :grin: :P Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Salutari din Timisoara bine ai venit !!! :cl rezolvat problema !! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Salutari din Timisoara Salut consatene! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Salutari din Timisoara Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stefan_tim Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Salutari din Timisoara Salutari la toata lumea. Inca nu am rezolvat problema cu "CHECK ENGINE" dar in curand sper ca se va rezolva. Deocamdata masina este la un tinichigiu. Va salut pe toti. Ceau ceau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate