MPS Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: No sara buna :W in :cl :W Militia! :ha: Nu stiu rusa, dar ma gandeam eu ca scrie militia pe capota. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: No sara buna Nici eu, dar am ramas cu metehne de pe vremea cand ma uitam la bulgari la studio hix! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: No sara buna :W :cl Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mocutaJR Postat Februarie 2, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: No sara buna :W in :cl :W Militia! :ha: Nu stiu rusa, dar ma gandeam eu ca scrie militia pe capota. Va place? Am aparut si in ziarul local cu poza Cica nostalgicii cred ca omul care o scris articolul era in pana de articole :pr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: No sara buna Servus si tie! :W Multumim de urari, chiar daca n-am fost pe faza si le-am receptionat mai tarziu.. Ma bucur sa vad ca s-aduna rusoaicele. Desi, dupa iesirea de duminica, ma cam gandesc c-am "stricat" un vot pe Niva in loc sa-l pun la Toyota :ha: Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate