Silviu4x4 Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 http://cgi.ebay.de/Praga-V3S-Flak-NVA-S ... 240%3A1308 :T Caut oameni cu interese comune, morale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Re: Panzer Praga6x6 ieftin ca braga. nu e scump, arata fain, dar cum il aduci....plus ca nu poti sa mergi cu el decat pe platforma ( ma indoiesc ca o sa-l poti inschir in vreun fel ) ... si cred ca mai trebuie si o cisterna dupa tine.... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
FELDGRAU BRONC Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Re: Panzer Praga6x6 ieftin ca braga. ideal ptr safari. urban safari Patrol GR 94, in continua evolutie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu4x4 Posted February 2, 2009 Author Share Posted February 2, 2009 Re: Panzer Praga6x6 ieftin ca braga. nu e scump, arata fain, dar cum il aduci....plus ca nu poti sa mergi cu el decat pe platforma ( ma indoiesc ca o sa-l poti inschir in vreun fel ) ... si cred ca mai trebuie si o cisterna dupa tine.... Omu explicä cä nu se poate inscrie dar avänd acte germane si figuränd ca si camion, se poate misca oriunde,(mä-doiesc cä ar avea cineva tupeu de a-l sui pe autostradä :ha: :ha: :ha: :ha: ) cu numere de probä(5 zile ca80€).Numerele se elibereazä in alb si cänd ai chef sä il misti ...completezi foaia si ii dai drumul. Na amatori. Ceea ce priveste consumul, dus dezechipat, gol golut, tot tipu spune cä tunurile se dau jos cu o macara. Jos si intro remorcä...pt consum nu de alta.Eu mä bag copilot, am si cascä din al 2-lea räzboi. :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Caut oameni cu interese comune, morale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu4x4 Posted February 2, 2009 Author Share Posted February 2, 2009 Re: Panzer Praga6x6 ieftin ca braga. Si de stau si mä gändesc bine stiu cum sä recuperäm bani de motorinä!!!! In romania ajunsi, oprim in fiecare sat in fatä bodegi,läsäm zvon cä il aducem pe Ceausescu inapoi, strängem o micä "chetä de intrajutorarea miscäri", si fac prinsoare cä scoatem si bani dati pe "tun"!!!! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Caut oameni cu interese comune, morale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ady_petre Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Re: Panzer Praga6x6 ieftin ca braga. oare munitie se gaseste pentru el? macar sa il shi folosesti daca tot il iei :F .glumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
allroad Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Re: Panzer Praga6x6 ieftin ca braga. macar sa il shi folosesti daca tot il iei :F In piata Victoriei!!!!!!! L 200 BMW F650 GS Dakar Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPS Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Re: Panzer Praga6x6 ieftin ca braga. Interesanta masinarie... numa' buna ca masina de oras, mai exact de bucuresti :ha: :ha: :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu4x4 Posted February 3, 2009 Author Share Posted February 3, 2009 Re: Panzer Praga6x6 ieftin ca braga. Incearcä sä iti inchipui cä il machezi pe unu sä arate leit cu ceausescu si il dai jos din masina asta in piata victoriei. :P :P :P :P Munitie degeabä cauti, este eliberatä de orice posibilitate de folosire a ...... .Tevi infundate etc si f. important blindajul este indepärtat, sä nu fortezi vre-o vamä si sä tragä äia pänä fac spume. :ha: :ha: :ha: Caut oameni cu interese comune, morale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianZUZ Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Re: Panzer Praga6x6 ieftin ca braga. http://www.volvo4x4.se/halftrack.asp http://www.volvo4x4.se/omkpbilen.asp :p vreau si eu in piata victoriei FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts