sxn Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 stiti cumva un magazin care comercializeaza profile de aluminiu...rectangulare,T-uri,C-uri...? am gasit ceva in brico...dar nu ma ajuta multumesc O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: caut profile de aluminiu Incearca OBI. Eu am vazut tot felul de smecherii de aluminiu la ei, inclusiv profile diferite, ce-i drept nu foarte mari - aprox 40mm. Au inclusiv tabla striata de aluminiu... Acu' sa nu ma intrebi de preturi, ca mi s-au parut maricele :P Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: caut profile de aluminiu obi,brico...toate au diferite profile debitate la dim diferite......astea merg numai pt mici bricolaje...si eu caut tadla de 6mm pt scut,nimeni nu are,Dan Karp spunea ceva dar nu a mai dat nici un semn....... KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: caut profile de aluminiu Baduc avea la un moment dat! Si mai e un depozit pe Luica(Bucuresti): ComprestGym! Depinde ce vrei sa faci cu acele profile ... sau ce iti trebuie exact ... @cheliosu Informatia costa vere! Mai bine sta la loc de cinste la saltea fara sa o sheruiesti si la altii! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: caut profile de aluminiu Asa ceva? http://www.roxymob.ro/pagini/profile-al ... urare.html consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: caut profile de aluminiu foarte multe profile am vazut la toate pratiker-urile de la rotond de 5mm la profil patrat latura de 40mm ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Februarie 2, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: caut profile de aluminiu Baduc avea la un moment dat! Si mai e un depozit pe Luica(Bucuresti): ComprestGym! Depinde ce vrei sa faci cu acele profile ... sau ce iti trebuie exact ... @cheliosu Informatia costa vere! Mai bine sta la loc de cinste la saltea fara sa o sheruiesti si la altii! :grin: multumesc, vreau sa-mi confectionez doua cutii pentru lanturi(are 10 kg/buc),vezi lanturile de la RZV. acum sunt in saci de panza,greu de manevrat,depozitat. O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: caut profile de aluminiu Si la Hornbach am vazut. ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: caut profile de aluminiu Tabla striata taiata si prinsa pe niste profile L in popnituri! Sau pur si simplu o lada metalica de la hornbach stil valiza! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: caut profile de aluminiu Profile de aluminiu si tabla gasesti la EXALCO, la intrarea in Bragadiru dupa pod in stanga. Au tot ce iti doresti in materie de profile si tb de aluminiu Doar factura pe firma nu vand la pers fizice Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: caut profile de aluminiu obi,brico...toate au diferite profile debitate la dim diferite......astea merg numai pt mici bricolaje...si eu caut tadla de 6mm pt scut,nimeni nu are,Dan Karp spunea ceva dar nu a mai dat nici un semn....... am o firma de unde am luat eu tabla de 6 alu striata , numai ca e din craiova, daca te ajuta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: caut profile de aluminiu http://www.geplast.ro/ro/contact REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate