Vizitator RaduSPR Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Marti 03.02.2009 iesire de seara la brasov. Tura de noapte, maniacs team pleaca din braov in jurul orelor 18:00 fara un punct de sosire predefinit. Tot ce va pot spune este ca NU VA FI SOFT... :grin: Grad de dificultate: necunoscut Posibilitate de avariere a autovehiculelor: foarte probabil Posibilitate de avariere personala: orice este posibil Posibilitatea de a lua si pasageri 2 locuri libere pt doritorii de senzatii tari. :bannana we live by one rule: there are no rules Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: Marti 03.02.2009 iesire de seara la brasov asa este doamnelo si domnilor noua nu ne-au ajuns 3 zile de offroad asa ca ne reintalnim marti seara pregatiti pentru o noua aventura . Oricum trebuie sa fim in forma pentru weekend :banana :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blacko Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: Marti 03.02.2009 iesire de seara la brasov Disperatilor.. :ha: :ha: ..in curand nu vom mai avea putere sa ne tinem pe picioare...dar...off..nu ne lasam..poate ne refacem pana marti... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
volkerv Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: Marti 03.02.2009 iesire de seara la brasov Posibilitatea de a lua si pasageri 2 locuri libere pt doritorii de senzatii tari. :bannana we live by one rule: there are no rules daca ai loc ptr un austriac si prietenul lui am putea noi veni cu tine. :grin: Volker Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reax Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: Marti 03.02.2009 iesire de seara la brasov pfff,nu ma bag :D. astept demult o iesire la bv dar ceva medium.nici masinuta nu e pregatita in afara de cauciucuri si ca e putin mai inalta deci nu indeplineste conditiile de participare. sint curios ce nebunii faceti. a.am fost pe langa sacele azi si e inghetat bocna tot. distractie placuta.Ahoi 4x4=16 corect!!! suzy vitara jlx 1.6 16valve looongwheelbase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RaduSPR Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Marti 03.02.2009 iesire de seara la brasov Posibilitatea de a lua si pasageri 2 locuri libere pt doritorii de senzatii tari. :bannana we live by one rule: there are no rules daca ai loc ptr un austriac si prietenul lui am putea noi veni cu tine. :grin: Volker 0723270797 Radu da un telefon miine de preferat dupa 12 sa stabilim puncte de intalnire :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RaduSPR Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Marti 03.02.2009 iesire de seara la brasov Iesire scurta de seara soldata cu raportul fata spart la ciurukiul meu. In rest nici o alta avarie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RaduSPR Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Marti 03.02.2009 iesire de seara la brasov Dupa o mica reevaluare la ciurukiul lu' marius s-a constatat faptul ca cutia de transfer este moarta, sare din 4x4 si pe high si pe low, si bratele superioare de la punte sunt indoite. Astazi am inlocuit cutia de transfer si bratele noi putin ramforsate. Dupa cateva ore de munca eviodent ca a trebuit sa iesim in teste, teste care au durat aproximativ 4 ore care au necesitat cateva trolieri si cateva avarii aduse caroseriei(usa stanga spate infundata putin mai mult), tot in aceste teste s-au largat(zmuls) si stopurile stanga si dreapta spate. Acum jeepul functioneaza corespunzator, am impresia ca miine trebuie sa schimbam o cruce de planetara....dupa care vom pleca in alte teste... :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Marti 03.02.2009 iesire de seara la brasov Dupa o mica reevaluare la ciurukiul lu' marius s-a constatat faptul ca cutia de transfer este moarta, sare din 4x4 si pe high si pe low, si bratele superioare de la punte sunt indoite. Astazi am inlocuit cutia de transfer si bratele noi putin ramforsate. Dupa cateva ore de munca eviodent ca a trebuit sa iesim in teste, teste care au durat aproximativ 4 ore care au necesitat cateva trolieri si cateva avarii aduse caroseriei(usa stanga spate infundata putin mai mult), tot in aceste teste s-au largat(zmuls) si stopurile stanga si dreapta spate. Acum jeepul functioneaza corespunzator, am impresia ca miine trebuie sa schimbam o cruce de planetara....dupa care vom pleca in alte teste... :bannana ...si uite asa din test in test pana se schimba masina :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate