Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

La dunare ?

Vizitator CristiMarin

Postări Recomandate

Vizitator CristiMarin
Salut.Sunt nou pe forum, nu am iesit niciodata si ma gandeam sa mergem pe la dunare ca tot e aproape de mine :P.La giurgeni, jud. ialomita.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: La dunare ?

@ nea Cristi-- ca sa propui o iesire...iei o harta..propui un traseu...propui ziua/ora/locatia intalnirii si eventual gradul la care vrei sa te dai adik; mai soft sau ...si daca sunt doritori,faci o lista

spor la treaba

eu as veni dar nu prea am cu ce :wink:

🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu

Vizitator CristiMarin

Ms de sfaturi xnx.Traseul nu-l stiu nici eu prea bine momentan,dar o sa ma duc duminca p-acolo.Oricum sunt paduri marfa :D .Tu poti sa mergi cu mine,abia imi mai arati una/alta.

Link spre comentariu

Suna si miroase interesant....Daca este si intr-o zi de duminica este perfect...Dar cine gateste pestele ca eu stiu...doar sa il maninc :ha: :ha:

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Ms de sfaturi xnx.Traseul nu-l stiu nici eu prea bine momentan,dar o sa ma duc duminca p-acolo.Oricum sunt paduri marfa :D .Tu poti sa mergi cu mine,abia imi mai arati una/alta.

mersi de oferta,as merge dar..ca si copilot se presupune ca tre sa cobor la sufa si e noroi mare pe timpul asta si tu n'ai cauciucuri de noroi ai niste AT parca deci... ar trebui sa stau mai mult pe jos decat in masina...nu prea i-mi place ideea :)

Link spre comentariu

Eu zic ca ar fi mai recomandata pt. cand da firul ierbii , un bat in balta asa la scurt , mai venim si noi si cu restul acaretelor din dotare (de gen feminin sau masculin , mici sau mari ) , ne si dam , poate ramanem si peste noapte ...... eeeeee, vise , taica , vise .

xnx-ule , de ce zici ca n-ai cu ce , ca acum ai si gume belea ?

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

clauho-- am profil bfg,nu sunt super la noroi dar merg insa am cam fortat-o de curand cand am intepenit-o la munte in zapada mare si cam scapa cuplajele,asta e, e cam grea pt offroad ..insa prea ma mananca talpa si cum masina nu-mi permite sa ies cu baietii la cheia ci mai soft pe langa casa...s-ar putea sa vin si eu Duminica viitoare-15.02.'09-

Link spre comentariu

Hai Lipovene, zi-ne tu un traseu cu tot cu loc de aruncat batu`-n balta ca doar stii ca te-am rugat sa ma iei si pe mine la Dunare!

Nu zice Lipoveanu, ca ii e frica de noi ca mergem peste el si ii speriem pestii ... :ha:

@Harry Sunt cam dubioase pastramele alea ... :t1

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

:bravo

Salutam initiativa si puneti-ma la socoteala chiar daca nu am inca MT-uri (sunt programate intre 15 martie si 1 aprilie)

Daca se face inainte de 1 martie nu pot decat duminica, dupa 1 martie as sta 2 zile daca gasim cazare in zona.

Cu ocazia asta poate ma invata si pe mine cineva tainele pescuitului la Dunare :grin:

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Vizitator CristiMarin

Salut.Am fost astazi pe acolo.Traseul nu e tocmai greu, am trecut cu bine singur in schimb e foarte frumos.O sa revin cu poze maine.

Link spre comentariu

Hai Cristi , baga niste poze sa ne ofticam .

Atar , esti bestial cu programarea pt. MT-uri .

Sunt si eu cu ochii-n patru , dar tot ce am gasit la pret o.k. sunt pe 15 , si-mi vine sa mor .

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

:ha:

Vorbeste cu Faitonu' si iti gaseste ce vrei.

Eu imi pun 31" pe 15 cu profil BFG Mud. Are si profil Simex si Cross.

Eu le cumpar degeaba pana nu pun lift kitul si deabia dupa 15 martie sunt programat la mecanic.

Pana atunci AT. :grin:

Oricum deabia astept sa ies ca de la Revelion n-am vazut decat asfaltul.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare