calinvas Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Am o nelamurire si poate cineva mai informat ma poate ajuta. Romania poate sa Printeze Ron (bani) ??? Este public volumul de masa monetara in circulatie si variatiile acestuia ??? Exista o statistica oficiala cu cati bani Intra sau Ies din Romania ?? Daca se depreciaza sa spunem leul la 5 Ron / 1 Eur are Europa vreo problema cu noi sau putem face orice vrem ?? Salutari, Calinvas P.S. Zippo stiu ca este un forum de 4x4 :banana dar nu scriu / citesc alte forumuri gen "arte martiale" oricum ai fost delicios cu postul tau de acolo http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: Lei Euro sau Dolari ce parere aveti ??? Am o nelamurire si poate cineva mai informat ma poate ajuta. Romania poate sa Printeze Ron (bani) ??? Da, dar implica anumite riscuri si bineinteles in anumite limite. Este public volumul de masa monetara in circulatie si variatiile acestuia ??? Da. pe site-ul oficial al BNR la sectiunea statistica. Exista o statistica oficiala cu cati bani Intra sau Ies din Romania ?? Balanta de plati a Romaniei si contul curent tot pe site la BNR. Daca se depreciaza sa spunem leul la 5 Ron / 1 Eur are Europa vreo problema cu noi sau putem face orice vrem ?? Nu cred ca Europa se ingrijoreaza, mai degraba noi ar trebui........ Salutari, Calinvas P.S. Zippo stiu ca este un forum de 4x4 :banana dar nu scriu / citesc alte forumuri gen "arte martiale" oricum ai fost delicios cu postul tau de acolo Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate