Vizitator stefan_tim Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 La Isuzu Trooper. Ce implica operatia de inaltare a masini, este o treaba complicata? Pot sa fac si eu modificarile sau trebuie neaparat sa merg intr-un service. Cat se poate inalta masina??? Cum??? Etc, Daca ma poate sfatui cineva cum se pot face modificarile si ce trebuie schimbat. Va multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: As dori un sfat din partea cunoscatorilor Vezi ca sunt destule topice pe forum care explica cum sa-ti inalti masina (body-lift, suspensie, etc)... Verifica topicul meu de prezentare viewtopic.php?f=4&t=5799 unde explic cum mi-am inaltat masina. Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate