Vizitator Vyc3 Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Duminica am scos veveritele la padure sa vedem daca mananca ghinde :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: Undeva langa Pitesti ce samurai maaare sa va fie de bine si la mai multe iesiri :h5 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Vyc3 Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Undeva langa Pitesti mersi si sper sa facem o gasca cat mai mare :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Undeva langa Pitesti La cat mai multe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Undeva langa Pitesti Foarte frumos taica, sa va fie de bine! Cum sta samurachele pe boogere? Ti-o fu frica? ... :P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Undeva langa Pitesti veverita asta nu sta in pajura? e langa blocul meu. Edit: de aia negara vorbesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Vyc3 Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Undeva langa Pitesti ba da eu stau cu tine in bloc B9 sper ca nu ma insel am avut un Dominator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Undeva langa Pitesti ha ha ce mica e lumea m-ai ajutat o data sa sui motoru in camioneta. nu? sa traiesti vecine! acu stau in D9. Trebuie sa facem intr-o zi o sedinta in cartier si cu Drujba, Navara si care o mai fi (mai e unu cu un discovery gri cu antena). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Undeva langa Pitesti sal boogerele sunt belea :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Undeva langa Pitesti sal daca stai in d9 suntem vecini . unde ai vazut tu samuraiul negru am garajul eu stau in d9 la sc c cred ca-s kam multe si nush sa le numar pt ca nu stiu de unde incepe . poate ne vedem intr-o zi la o barfa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Vyc3 Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Undeva langa Pitesti Foarte frumos taica, sa va fie de bine! Cum sta samurachele pe boogere? Ti-o fu frica? ... :P Mie putin eram fara cauciucuri speciale:( acum insa sunt pregatite cu niste tractoare:d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Undeva langa Pitesti ce fel de tractoare universal ? :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Undeva langa Pitesti La cat mai multe iesiri :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate