Silviu4x4 Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Fiind un an bunisor diesel si aproape de mine l-am pus pe lista de urmärire. Are cineva experientä in marca asta? Mersi Silviu4x4 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 0336803618 Caut oameni cu interese comune, morale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CYO Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Re: Ssangyong ieftin mäine ebay DA ori BA Cred ca au motoare bune ,motoarele sunt de la Mercedes. Shake N' Bake !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Museteanu Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Re: Ssangyong ieftin mäine ebay DA ori BA Pacat ca masina nu are doar motor, mai are si alte "chestii" care IMPREUNA fac o masina....... Eu zic ca-i scumpa! Dar asta-i doar parerea mea. Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vstef_is Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Re: Ssangyong ieftin mäine ebay DA ori BA Plus ca din ce stiu SsangYong cocheteaza cu falimentu, sau in orice caz o duc prost in draci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Re: Ssangyong ieftin mäine ebay DA ori BA Deci Silviu, i-ti pot asigura ori ce piesa pentru aceasta masina! Masina este foarte rezistenta, eu personal o am de trei ani si nu am schimbat mai nimic la ia. Dupa trei ani de concursuri si alte iesiri am schimbat doar 2capete de bara si doua bilete bucsi bara stabilizatoare si un arc spate. Dar atentie ,masina pe care ai gasit-o sa nu fie de productie Daewoo!!!!! cele facute de aceasta firma sunt mai slabute. Eu am un Musso ,dar este Ssangyong original nu Daewoo! .Diferenta este urmatoarea: Daewoo este echipat cu punti tot dana dar produse de o firma care se numeste mando, iar Ssangyon-gul original este KSC! ( este fabrica de armament cum este Cugiru la noi) .Motorul este de mercedes dar nu toate componentele sunt originale ci sunt facute in Korea,avind o viata mai mica de utilizare de cit originalul (asta se poate rezolva ),iar cutia este un Borg Warner (adica exact ce echipeaza un H3). Deci este un cocteil cu piese bunicele dar repet incearca sa nu iti cumperi varianta Daewoo pentru ca te vei enerva un pic. In principiu se poate modifica usor mai ales ca se gaseste cam tot . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Re: Ssangyong ieftin mäine ebay DA ori BA Nu stiu care a facut-o..., de fapt nici nu are importanta, dar super tare :bravo :P :br Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuker Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 Re: Ssangyong ieftin mäine ebay DA ori BA SsangYong au un sasiu al naibii de rezistent, de fapt toata masina este asa construita. Cu un pic de inaltare merge excelent in teren, singura limitare fiind data de ampatamentul lung. Cine a vazut masina lui Andy si cum merge cu ea, stie la ce ma refer. M-a tentat si pe mine ideea unui Musso dat fiind pretul foarte bun pentru o masina completa ca echipare si construita asa cum in ziua de azi gasesti mai rar. Da, este foarte urata la design si scrie pe ea "made in korea"... So what? Important e ce gasesti pe dedesubt, adica punti Dana, un motor licenta mercedes, un mega sasiu, un transfer foarte bun. Sa fim seriosi, cine vrea sa se dea pe coclauri nu ar trebui sa ramana cramponat de anumite detalii decat daca are multi bani de bagat in sportul asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 Re: Ssangyong ieftin mäine ebay DA ori BA e super buna masina...uita-te la Andi, poate ca amandoi la un loc o sa scoateti un 160 cai / power :ha: :ha: :ha: ... acuma vobind serios, ca si masina e super OK, mai putin carcasa aia de cotet korean, care dupa mine ar merge taiata sau modificata.... nu vad linkul cu pretul, ca se pare ca e inchis topicul. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 Re: Ssangyong ieftin mäine ebay DA ori BA ... nu vad linkul cu pretul, ca se pare ca e inchis topicul. Link-ul a fost pus in 3 ianuarie. Normal ca nu il mai vezi acum.. :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miron Sorin Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 Re: Ssangyong ieftin mäine ebay DA ori BA e super buna masina...uita-te la Andi, poate ca amandoi la un loc o sa scoateti un 160 cai / power :ha: :ha: :ha: ... acuma vobind serios, ca si masina e super OK, mai putin carcasa aia de cotet korean, care dupa mine ar merge taiata sau modificata.... nu vad linkul cu pretul, ca se pare ca e inchis topicul. mai incearca poate poate :grin: :grin: zambeste...maine poate va fi mai rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts