Dan Cilan Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Respectele mele pentru Club! Bun venit in :cl 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Respectele mele pentru Club! Hehehe, welcome-ule. Nu reuseam sa pricep cind a facut AdiCj atitea posturi. M-am dumirit si eu acum despre ce e vorba. Da ce ai mincat de ti-o trecut nick-ul ala bacovian??? :h5 I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Respectele mele pentru Club! :W :cl Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Maia Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: Respectele mele pentru Club! BINE AI VENIT!!! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: Respectele mele pentru Club! Bine ai venit! E mai bun nickul asta! Sa ai drumuri bune! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
whoratiu Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: Respectele mele pentru Club! :hi bun venit!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate