Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Servicii la pachet in zona Bucuresti

Yonutz

Postări Recomandate

Sunt niste idei mai vechi ale mele pe care sper sa le pun in aplicare:

1.Serviciul de intretinere si reparatii minore la utilaje:

Sunt in discutii cu un mecanic ptr un serviciu pe baza de abonament (taxa lunara) si anume: dupa fiecare iesire sa trec (trecem - daca sunt doritori) pe la el sa faca o inspectie tehnica a masinii ca sa constate si sa remedieze eventuale mici damage-uri care exista inclusiv schimburi de ulei, filtre, gresat samd.

Din punctul meu de vedere acesta este un mod foarte safe (atat ptr utilaj cat si ptr tractorist) de a te da fara sa produci masinii involuntar alte damageuri, in cazul care nu te pricepi pur si simplu la mecanica sau nu ai observat dupa iesire o defectiune care poate favoriza un lant de alte defectiuni!

2.Serviciul de spalatorie:

Sunt in discutii avansate cu un prieten care are spalatorie care imi va spala utilajul dupa fiecare iesire dupa principiul platesc c/v a 3 spalaturi pe luna dar pot beneficia de 4 spalari (ca spal sau nu spal, e problema mea, oricum platesc!)

3.Serviciul de furnizare piese & accesorii

Sunt la constructia unei baze de date reale cu furnizori din domeniu

4.Serviciul de recuperare si asistenta

In cadrul grupului de unde vin eu s-a facut o intelegere si anume: ramane unul dintre noi "blocat in trafic" sau ii pica ceva mai grav la masina si aceasta se imobilizeaza in zona Bucuresti, exista tot timpul o platforma disponibila si unul dintre noi de asemenea disponibil sa-l recupereze din traseu pe cel cu probleme! Acest serviciu este disponibil in mod gratuit pe baza de voluntariat (prin serviciul de permanenta) ptr toti membrii grupului iar dupa fiecare recuperare reusita ceilalti membri ai grupului se reunesc acoperind cheltuielile de deplasare (carburantul) ale "recuperatorului"!

Acest serviciu a fost pus la punct de catre mine si cativa colegi functioneaza de ceva ani in toata tara (pe zone) foarte eficient in "sectorul de depanari camioane", aici pe baza de reciprocitate! :h5

De ce am scris toate astea aici? Stiu ca sunt mai multi doritori, stiu ca sunt oameni care vor sa se dea si nu o pot face din cauza mai multor probleme "iremediabile"! In conditiile in care suntem mai multi, pretul serviciilor se poate negocia altfel si iata cum ajungem la concluzia ca te poti da frumos si mai ales safe, poti iesi cu masina fara batai prea mari de cap ulterioare in conditiile in care stai pe o baza logistica de reparatii-intretinere, cosmetizare si furnizare de piese LA UN PRET MAI MULT DECAT CORECT, reala in timp si spatiu si foarte solida!

Acesta este "un inceput de club", asa cum il vad eu, nu sunt vorbe goale cum probabil se vor grabi sa catalogheze unii ...care probabil au unele interese materiale! Se pot face infinit mai multe lucruri!

Pe aceasta cale acest mesaj poate constitui ptr furnizorii de piese sau servicii (intretinere, spalatorie etc) prezenti aici pe forum o cerere ferma! Sunt pe punctul de a trata orice oferta REALA si CORECTA cu maxima seriozitate! Aveti un serviciu bun, la un pret corect si vreti sa-l vindeti: CALL ME!

Chiar daca multi nu doriti aceasta globalizare, un unul voi fi intotdeauna ...PENTRU un viitor mai bun!

Cu stima,

Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Servicii la pachet in zona Bucuresti

Eu credeam ca ne faci o oferta de nerefuzat! :h5 Sunt 3 masini de teren deja ... + vreo 10 turisme! :P

Link spre comentariu

ce zici tu nu suna rau deloc, este fix off-road recovery pe care vroia sa-l faca gabi nicolae acum vreo trei ani sau patru...

iti urez succes, si, daca m-oi reintoarce in bucuresti, poti conta pe ajutorul meu.

Link spre comentariu

Cum lumea nu prea are probleme pe aici cu masinile si doreste sa cheltuie tot atat (fara mila si fara economii, ia si din banii de lapte ai copilului la o adica :ha: ) sau daca se poate chiar mai mult cu utilajele o sa derulam acest program in cerc restrans!

Link spre comentariu

Suna bine Yonutz,

Dar un garaj, unde sa venim noi singurei cu mainile noastre si cu sculele noastre mai putin elevator sau groapa nu ai??????

Dam o bere, ne stangem mai multi si mesterim la sfaturi si toroape

Asta ar fi marfa

Link spre comentariu

Vizitator koala

Ioane, tine bine minte toate lucrurile astea de le zici tu mai sus ... o sa fie nevoie de ele, mai curand decat crezi :grin: ... eu vreau mai mult decat atat, da' nu-mi place sa vorbesc mult si sa fac putin ... adica imi place sa vorbesc :ha:, da' mai bine tin gura inchisa pana cand o sa am "solutia in maneca" ...

Mai ingaduie-ma si tu 2-3 saptamani, o sa stam destul impreuna :h5 si o sa avem ce ne spune ...

Link spre comentariu

...sunt doar cateva idei ...mai am cateva mii in cap! :ha:

Am vrut sa vad cum prind la public (first) si am vrut sa vad in ce masura ne putem baza la o adica pe "marile ateliere" (secundo)! Desi au vazut multi topicul, putini s-au incumetat sa raspunda! :P

Io zic multe asta vedeti cu totii ...la partea cu facutul ramane sa va convingeti (si voi) daca e ceva de capul meu! :grin:

La club am mers pe aceesi idee ca si aici! Si m-am convins de unele aspecte (rele si bune)! :grin:

Link spre comentariu

Vizitator koala

@svejk : Numa' daca iei si tu haita aia a ta de caini :ha: ...

@Yonutz : Stim amandoi ca "profesionistii" lucreaza pentru profit, asa e normal sa fie si asa se intampla mai peste tot ... eu vreau sa realizam altceva, insa e o lucrare "delicata" si care o sa ne ia ceva timp ca sa creasca ... o sa-ti spun cand ne vedem ! ...

Link spre comentariu

Suna bine Yonutz,

Dar un garaj, unde sa venim noi singurei cu mainile noastre si cu sculele noastre mai putin elevator sau groapa nu ai??????

Asta ar fi marfa

Numeri pe degetele de la o mana parcarile in care au mai ramas rampe. Si alea is din beton. Cu ani in urma , majoritatea parcarilor de pe marginea drumurilor aveau si rampe. Urcai masina si vedeai ce mai ai sau nu mai ai pe dedesubt si mestereai la ea.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Suna bine Yonutz,

Asta ar fi marfa

Exact asta e formula prin care sa nu mai termini masina niciodata, ti-o spun din proprie experienta :P . 3-4 prieteni cu berile in mana pe linga masina si s-a terminat

:dr :bl :bl :bl :2dr

Link spre comentariu

Suna bine Yonutz,

Asta ar fi marfa

Exact asta e formula prin care sa nu mai termini masina niciodata, ti-o spun din proprie experienta :P . 3-4 prieteni cu berile in mana pe linga masina si s-a terminat

:dr :bl :bl :bl :2dr

Pai asta depinde de cat de mult vrei sa iti repari masina, prietenii pot si de ajutor la nevoie. eu pana acum nu am avut probleme.

Utima actiune de anvergura executata la un preten in service, a fost cea de schimbare a tuturor uleiurilor masinii si a montarii flanselor la roti. Totul a durat 2 ore si a fost OK!

Eu momentan, lucrez la un proiect de genul asta in comuna Jilava, am inchiriat spatiul, urmeaza curatenia si dotarea. Cine vrea se poate alatura, astept propuneri!!!

Vreau sa achizitionez o rampa pentru tractare, si tot ce trebuie pentru situatii de urgenta. Un fel de laborator mobil de interventie pentru 4x4!!!

Link spre comentariu

Da baieti ideile sunt de minume , asi fii deacord cu acele contracte estetice si de intretinere ! Fratilor lasati banul sa circule ! Ma alatur tie Ionut sunt al 4 lea ! :h5 :bravo

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

in ceea ce priveste spalatoria.

dupa cum am mai spus si in alt topic, puteti veni la mine la spalatorie in drumul taberei ( adresa mai exacta pe http://www.spalatorieauto.ro )

o parte dintre baieti au si inceput sa vina de vreo cateva saptamani, asa ca are cine sa dea referinte sau calificative.

pretul unui spalat interior + exterior este de 30 lei. cei care au venit prima oara, si care vor mai veni, au primit un interior gratuit. am pus un sticker pe masinile lor si de atunci, de cate ori vor veni, vor primi gratis ceara, cafea si nu in ultimul rand j&b.ul regulamentar.

pe baza la ceea ce am stabilit deja si la discutia trecuta, initiata de petre (bullbar), 'unde ne spalam masinile' , am chemat sa-mi vina vidanja in fiecare luni dimineata la prima ora si ma taxeaza cu 300lei/luni. nu stiu daca va vine sa credeti ce poate ramane in urma masinilor...

va spun la toti cum sta treaba ca sa nu existe vreodata discutii sau semne de intrebare. eu consider ca o relatie buna, e o relatie transparenta.

asta este modul in care pot eu saluta initiativa de laudat a lui ionut.

experientia docet.
Link spre comentariu

eu am venit pe la tine pe la spalatorie si am fost foarte multumit....oricum baietii vostri cred ca s-au obisnuit deja cu noi si nu mai ramine nimic nimic din toata munca noastra de peste zi :ha: :ha: mai ales ca aveti si net acolo si mai poti arunca si un ochi pe camera sa vezi ce presteaza baietii

multa bafta. pe mine ma ai client fidel :h5

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

dupa cum am mai spus si in alt topic, puteti veni la mine la spalatorie in drumul taberei ( adresa mai exacta pe http://www.spalatorieauto.ro )

o parte dintre baieti au si inceput sa vina de vreo cateva saptamani, asa ca are cine sa dea referinte sau calificative.

pretul unui spalat interior + exterior este de 30 lei. cei care au venit prima oara, si care vor mai veni, au primit un interior gratuit. am pus un sticker pe masinile lor si de atunci, de cate ori vor veni, vor primi gratis ceara, cafea si nu in ultimul rand j&b.ul regulamentar.

pe baza la ceea ce am stabilit deja si la discutia trecuta, initiata de petre (bullbar), 'unde ne spalam masinile' , am chemat sa-mi vina vidanja in fiecare luni dimineata la prima ora si ma taxeaza cu 300lei/luni. nu stiu daca va vine sa credeti ce poate ramane in urma masinilor...

va spun la toti cum sta treaba ca sa nu existe vreodata discutii sau semne de intrebare. eu consider ca o relatie buna, e o relatie transparenta.

am fost ,e bine.....ma intorc.

sorin

O|||||||O wrangler JK
Link spre comentariu

am fost ,e bine.....ma intorc.

sorin

Corect! Confirm! Imi place mult cum e la drm si cum sunt tratat. El si copilotul sunt super baieti iar serviciile sunt ireprosabile. Si asta va spun eu, care imi spal masina de servici o data la un an :ha: iar Patrolul .....cred ca e cea mai jegoasa si murdara masina ever :bannana

P.S. Yonutz imi esti prieten asa ca orice propui..eu-s de acord! Specifica insa spalatoria! Pt ca nu plec de la drm!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare