Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Servicii la pachet in zona Bucuresti

Yonutz

Postări Recomandate

Re: Servicii la pachet in zona Bucuresti

Drm ...desi am pe cineva in Popesti si in zona targului Vitan care spala superbine si rezonabil (ca abia s-a deschis!) specifica locatia aici ...cu harta si tot ce trebuie! Trebuie sa-ti fac macar o vizita! :)

Toate aceste servicii de calitate si la un pret corect trebuie promovate! Iar daca este cineva este impotriva acestui lucru (desi are legatura cu jegul de pe masini in urma consumarii offroadului) sa spuna! :h5 Exista si alte metode de promovare!

Desi sunt guri (probabil din cei care traiesc din acest fenomen) care imi reproseaza ca vb mult si prost sa stiti cateva chestii: intotdeaua voi promova prin toate mijloacele pe aceia care presteaza servicii si/sau vand produse la preturi corecte, intotdeauna voi ajuta pe cei care vor sa-si faca un upgrade sau sa-si cumpere o piesa in conditiile in care eu am informatia sau "pontul", intodeauna voi share-i informatia sau cunostintele pe care le detin neconditionat si fara vreun interes financiar!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Servicii la pachet in zona Bucuresti

mai oameni buni,

m-i se pare aberant ca cineva sa oblige omul care sta in vitan sau in colentina sau in ... salajan, sa bata tot bucurestiul, pana in drumul taberei doar ca sa spele masina!

lucrurile astea se fac numai DACA ITI FACE PLACERE!! atunci cand vii obosit dupa o zi de haladuit pe coclauri, si in loc sa mergi acasa la familie sau sa-ti faci un dus, tu trebuie sa strabati tot bucurestiul, dus intors, doar ca sa speli masina, desi o poti spala undeva unde iti face placere, pentru ca esti obligat printr-o oarecare oferta de genul, platesti chit ca o speli chit ca nu... si risti sa pierzi banii... nu stiu ce sa zic, e peste puterile mele de intelegere.

eu v-am oferit spalatoria mea in conditiile in care vine lumea care nu face un deosebit efort sa ajunga aici si pentru cei carora le face placere. n-as vrea sa aud remarci de genul "bagami-as, acu trebuie sa merg pana la mama naibii sa spal masina la ala, ca asa e regula" desi eu am chef sa ma duc sa o spal langa casa bine mersi sau unde am eu chef...

inca o data va spun, am portile deschise pentru cei care AU PLACEREA SA VINA, cei carora nu le convine in alta parte, stau in zona sau... etc.

CU VOI NU FAC CONTRACTE!

prefer sa va pierd de musterii decat de parteneri si prietenii de off-road!!

Respect!

experientia docet.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare